سلام
دوستان این تصویر رو ببینید و لطفا راهنمایی کنید که سیگنال دهی خوبه یا خوب نیست و نهایت سرعت رو نمیتونم دریافت کنم...؟؟
تعرفه بنده 2 مگ نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این تصویر رو ببینید و لطفا راهنمایی کنید که سیگنال دهی خوبه یا خوب نیست و نهایت سرعت رو نمیتونم دریافت کنم...؟؟
تعرفه بنده 2 مگ نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m3hrdad.x; 05-08-2013 at 19:01.
سیگنال دهی به شدت ضعیفه.
مقدار rssi وقتی به صورت منفی نوشته میشه (مثل مال شما) هر چه پایین تر باشه بهتره. این مقدار rssi شما به شدت بده. مقدار rssi مناسب بین 30- تا نهایتا 70- هست.
مقدار CINR هم یه عدد مثبته و هر چه بالاتر باشه بهتره. مقدار مناسب CINR هم بین 20 تا 35 هست.
سلام
ایرنسل چند وقته (5-6 روز) شدید time out داره هر 1 دقیقه کلا قطع میشه این مشکل تو بازیها کاملا مشخصه......از دکل نیست trace کردم مشکل خود ایرانسل
از خدمات پیگیری کردم می گفتن مشکلی نیست ولی همه دوستامم همچین مشکلی دارن..احتمالا یه برنامه ایی هست!!!
منم یکی از دوستام از یک هفته پیش همچین مشکلی براش پیش اومد، مودمش رو به مبین نت تبدیل کرد. از ایرانسل راحت شد.
سلام
اینترنت به فنا رفته.
چند وقتی بود با سرعت فضایی دانلود میکردم، حتی شبانه (2 مگابیت پایه دارم و 250 دانلود میکردم)
چند روزی رفتم خونه پدرم و مودم هم با خودم بردم، دیروز مجددا برگشتم خونه خودم، اما بعد از روشن شدن مودم متوجه شدم سرعت به اف رفته! میانگین سرعت دانلود 20 کیلوبایته!!!!
چند بار خاموش روشن کردم اما درست نشد. چی کار کنم؟ الان گریه م میگیره!
سرعت منم از امروز صبح بدجوری پایین اومده
2مگ نامحدود دارم و سرعتم بین 80 تا 140 هستش
سلام دوستان
من یک ماهه 4 گیگ دارم ، چند روز دیگه تموم میشه
حالا میخاستم بدونم اگه زودتر از تاریخ اتمام قرارداد شارژ کنم ، قرارداد بعدی به صورت رزرو ثبت میشه یا همون موقع فعال میشه و ترافیک فعلی میسوزه ؟
به صورت رزرو فعال میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از دیشب یکی از اون هابهایی داخلی ایران که دائم time out میداد و بابای ما رو در اورده بود درست شد و وضعیت نت زیر رو رو شد. پینگ و سرعت دوباره عالی شده . چقدر طول کشید که این هاب که داخلی بود رو درست کنن.
هاب چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)