سلام استاد گرامی این پایونیر ها کیفیت صداشون در چه حد هست های فای واقعی هستن
سلام استاد گرامی این پایونیر ها کیفیت صداشون در چه حد هست های فای واقعی هستن
سلام دوستان و اساتید محترم برای آپارتمان 110 متری و وصل کردن به تلویزیون 46 سامسونگ و ----- که صدای خوبی نتیجه اش باشه کدوم یک از محصولات پایونیر و یا .... پیشنهاد میدید..
سلام دوستان
من دو سه سال قبل سینما خانگی نکو گرفتم نویز داشت بعد فروختم هامرز گرفتم سابش اصلا تفکیک خوبی نداشت حالا بعد این مدت میخوایم یک چیز درست و حسابی بگیرم اونها حدود 300 تومان بود-حدود 800 بودجم هست ولی اگه ارزشش رو داشته باشه مشکلی ندارم بیشتر هزینه کنم
تصمیم گرفتم که تیکه تیکه بگیرم ، آمپ + ساب + ست باند 5
یکی از اشنایان گفت که کارت صدا بگیرم آمپ خودش یک بخش از کارت صدا هست میخواستم بپرسم چه مدلهایی در این رنج میتونم بگیرم
ضمنن برای کامیپوتر میخوام
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
دوستان تفاوتی در کیفیت صدا در اتصال تلوزیون به ----- سینما خوانوادگی با hdmiو opticalوجود دارد؟(با فرض اینکه مثلا منبع پخش یک فیلم پنج کاناله از طریق usb tvباشد)
فعلاً HDMI ورژن 1.4 ازنظر صوتی ضعیفتر از اپتیکال عمل میکنه.
ولی ورژن 2.0 که به تازگی وارد بازار شده کیفیت صوتی چند برابر اپتیکال هستش.
SONY XPERIA Z3
اساتید محترم از بین
LG LH-KW968
و
Pioneer MCS-838
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
وقتی اطلاعاتتون از صدا در حد زیر صفره چرا مردم گمراه می کنید.
شما میدونی پهنای باند کابل اپتیکال چقدره و hdmi حتی در نسخه 1.2 چقدره؟ چه برسه به 1.4 و یا 2
گاهی به جای نوشتن و حرف زدن تحقیق کنید.
اگر سورس صداتون فشرده شده PCM .دالبی دیجیتال یا دی تی اس باشه نه هیچ تفاوتی ندارن اما اگر از فرمت های غیر فشرده مثل LPCM, DOLBY TRUE HDو DTS-HD MA اسفاده می کنید حتما باید از کابل اچ دی ام ای استفاده کنید.
اپتیکال نهایت تا 2 مگابایت انتقال میده در صورتی که برای صدای اچ دی بیش از 15 مگابیت پهنای باند نیاز دارید که معمولا در نسخه های دانلود شده وجود ندارد.
بستگی داره تعریف شما از های فای تا چه حد باشه.یعنی تجربه شنیداریتون چقدر باشه.
اینا در اصل برای سینمای خانگی طراحی شده که موزیک هم میشه باهاش گوش داد و تو موزیک هم کیفیت قابل قبولی داره.
برای کامپیوتر خرید اسپیکر کامپیوتر فکر کنم بهترین گزینه باشه.برندهایی مثل لاجیتک و یا ادیفایر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)