سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آقا کسی فیس حاج صفی داره برای ما بزاره
دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینی
بابا دلت خوشه هاخوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !من اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببری
مثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.
داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلو
مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟
برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.
وحید جان میشه چگونگی چیدن ترکیب تیم Real رو بگید ؟ وقتی به اخرای لیگ میرسیم خود به خود بازی سختر میشه یا نه ؟
راستی من تا حالا مستر لیگ نرفتم !
چجوری میشه بازیکنها رو تعویض کرد در حین بازی ؟!
الان یه کاری دارم نمی تونم توضیح بدم فردا حتما توضیح میدمتعویض که خیلی راحت هستش برای این کار در حین بازی دو قسمت میشه بری که برات بعدا توضیح میدم ولی یکمی بگردی راحت می فهمیدی.
دمت گرم همینو مخواستم
راستی رنکیگ بهترین گل زنارو تو کل لیگ ها تو 2009 داشت![]()
سلام .
یه پچ میخام که توی BECOME A LEGEND قدرت بازیکنم رو زیاد کنم .
اگه میشه یه کمکی کنین
و یه چیز دیگه : پچ تیم های لیگ برتر و تیم ملی ایران و ... رو از کجا میتونم پیدا کنم .
Last edited by hessi19; 29-01-2010 at 23:15.
قبلا تو مستر لیگ و اینا بود ولی الآن دیگه اصلا بازی بالا نمیاد حتی برای بازی معمولی ، دوستان کمک کنن لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)