تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 967 از 1211 اولاول ... 46786791795796396496596696796896997097197710171067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,661 به 9,670 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sajjad147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Amesderdam

پيش فرض

آقا کسی فیس حاج صفی داره برای ما بزاره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینی
    خوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !
    بابا دلت خوشه هامن اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببریمثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

12

دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینی
    بابا دلت خوشه هامن اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببریمثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.
    داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلو
    مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلو
    مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟
    برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

وحید جان میشه چگونگی چیدن ترکیب تیم Real رو بگید ؟ وقتی به اخرای لیگ میرسیم خود به خود بازی سختر میشه یا نه ؟
    راستی من تا حالا مستر لیگ نرفتم !
    چجوری میشه بازیکنها رو تعویض کرد در حین بازی ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان یه کاری دارم نمی تونم توضیح بدم فردا حتما توضیح میدمتعویض که خیلی راحت هستش برای این کار در حین بازی دو قسمت میشه بری که برات بعدا توضیح میدم ولی یکمی بگردی راحت می فهمیدی.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.
    دمت گرم همینو مخواستم

راستی رنکیگ بهترین گل زنارو تو کل لیگ ها تو 2009 داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

سلام .
    یه پچ میخام که توی BECOME A LEGEND قدرت بازیکنم رو زیاد کنم .
    اگه میشه یه کمکی کنین

و یه چیز دیگه : پچ تیم های لیگ برتر و تیم ملی ایران و ... رو از کجا میتونم پیدا کنم .
    Last edited by hessi19; 29-01-2010 at 23:15.

در آغاز فعالیت mosajjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

اگه منظورت توی مسترلیگ هستش منم با این مشکل اعصاب خردکن برخوردم بعد از چند تا بازی قاطی میکنه و میاد بیرون و دلیلش بیشتر به خاطر این پچ هایی است که دانلود کردم.دوستان بیست دفعه گفتم ولی بازم میگم یه نفر یه چیزی برای دانلود بذاره تا این مشکل اعصاب خردکن ما حل بشه.
    قبلا تو مستر لیگ و اینا بود ولی الآن دیگه اصلا بازی بالا نمیاد حتی برای بازی معمولی ، دوستان کمک کنن لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •