مرسی.....وقتی رسید بگو تا دعوت نامه بفرستم!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
مرسی.....وقتی رسید بگو تا دعوت نامه بفرستم!
من فردا که از پاس اوت در اومدم میبینم که میتونم اونارو بزنم یا نه
اگه بتونم که میام اونجا تیکه تیکه میکنم طرف رو
اسکیل تراپ رو با همه ایتم هات و همه چیزت فقط تا 130 بالا ببر
بعد از اون اسکیلت رو بده به دوئل و دیگه حالشو ببر
الان من کلی کار های باحال دارم که 70 درصدش با تراپ باز میشه یه 30 درصد هم با شوتینگ و آپارانس
مرسی...عجب....بازم باهاش دوئل کردم....بازم هیچی دمج ندادم!!!!.....یعنی انقدر resistance ش بالاست؟
خوب الان هیچ کدوم از اسکیل ها رو کم نکنم بدم به بقیه؟!
اگه بخوام کم نکنم، باید 13 بار لول آپ شم تا بتونم برسم به 130 !!!!!
بالاخره رنک 1 لیدرشیپ ورلد 9 شدم هوووووووررررررررررراااااا اااااا...
![]()
نبریک میگمبالاخره رنک 1 لیدرشیپ ورلد 9 شدم هوووووووررررررررررراااااا اااااا...
هادی جان بیا سیلور اسنیک یه کمکی به بچه ها بکنداری پول پارو میکنیا
ایول هادی ، پول لیدر شیپ خوفه ؟ کار هاش هم باحاله ؟بالاخره رنک 1 لیدرشیپ ورلد 9 شدم هوووووووررررررررررراااااا اااااا...
خب من که نگفتم همرو با اسکیل های خودت بدهخوب الان هیچ کدوم از اسکیل ها رو کم نکنم بدم به بقیه؟!
اگه بخوام کم نکنم، باید 13 بار لول آپ شم تا بتونم برسم به 130 !!!!!
من الان فکر کنم 50 تا ستینگ تراپ رو با لباس بالا بردم !
تا 130 که برسه دیگه کلی کار داری که تا لول 80 به دردت میخوره ! بعد از اون تا ده لول هیچ اسکیلی رو خرج نکن و لباس هادی ده لول بالا تر رو بخر و نگه داری کن
بعد که اسکیلت به 30 تا و 10 تا ات رسید ، 15 تاشو بزار روی هلث و 15 تا روی شوتینگ ( قبل از اینکه این همه اسکیل به دست بیاری
باید همه ات ها و اسکیل توی طرف تراپ بزاری) و حالا میمونه 15 تا اسکیل که همرو بزار روی شوتینگ
با 10 تا ات هم 7 تارو بزار روی آخری که آپارانس بره بالا و 3 تارو بزار روی سومی که سوتینگ و آیم هم بره بالا
اینجوری هم توی دوئل خدا میشی و هم توی کار و روزی 100 رنک میزنی
من باید ببینم که لولش به من میرسه یا نهمرسی...عجب....بازم باهاش دوئل کردم....بازم هیچی دمج ندادم!!!!.....یعنی انقدر resistance ش بالاست؟
اگه برسه که میام اونجا و مادرشو هر 2 روز میارم جلو چشاش !
بتركه چشم حسود!!بالاخره رنک 1 لیدرشیپ ورلد 9 شدم هوووووووررررررررررراااااا اااااا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)