سلام چندتا سوال داشتم:
1-سرعت دانلود ای دی اس ال+2 با سرعت128 پارس انلاین (ما یکی از شهرستانهای اصفهان هستیم) چند کیلوبایت در ثانیه است؟
2-تلفن ما در حال منزل است کامپیوتر من هم در اتاق که در اتاق پریز تلفن هست،حالا در استفاده از اسپلیتر ایا حتما باید اسپلیتر را در حال منزل بزنم به پریز و سیم کام(ای دی اس ال) را از حال ببرم تا اتاق؟یا اینکه می تونم از دو اسپلیتر استفاده کنم یکیشا در حال منزل بزنم و قسمت ای دی اس الشا خالی بزارم و یکی دیگه را در اتاق و قسمت تلفنشا خالی بزارم؟ایا حالت2امکان پذیره؟
3-من شنیدم وقتی تو اتصالات ای دی اس ال مشکل پیش می یاد می گن که مودم را در جاهای دیگر منزل یا مثلا سیم اصلی تلفن که با سیم اصلی تلفن که به خونه می یاد امتحان کن،حالا می خواستم ببینم اگه من دی اس ال بگیرم ایا ممکن که مودم با پریز تلفن اتاق کار نکنه و مجبور شم از جای دیگر خونه سیم کشی کنم(که کار سختیه!!) یا اینکه جای کامپیوتر را عوض کنم؟
4-می خوام مودم تی پی لینک 8811بگیرم می خواستم ببینم این مودم و یا مودمهای دیگه ایا طوری هستند که هنگام استفاده از نت باید اونا را روشن و هنگامی هم که نخواستیم استفاده کنیم از نت خاموش کنیم؟ یا اینکه به برق می زنی و هروقت خواستی کانکت و هر وقت نخواستی دیسکانت می کنی و نیازی نیست دیگه روشن و خاموش کنی؟
با تشکر