این دکتر "انار شهابی" اصن عالی بود !![]()
این دکتر "انار شهابی" اصن عالی بود !![]()
زیست : همون خیلی سبز و تخته سیاه
شیمی : 1-اگه مبتکران گرفتی هیچ چیز دیگه نگیر چون همونم احتمال زیاد نمیرسی تموم کنی !2-اگه بخوای مختصر مفید باشه گاج
فیزیک : 1-فار خوبه اما مثل شیمی مبتکران حاشیه و خارج از متن هم زیاد داره 2-الگو
ریاضیات تجربی : همون خیلی سبز و تخته سیاه
Last edited by m-asadabadi; 12-11-2012 at 00:31.
.:کتاب خواندن مهم است نه کتاب خریدن !:.
پنج شش سال پیش با یه فردی که بزرگترین خریدارکتابهای دست دوم بود و بعد اون رو بین کتاب فروشی های مختلف تهران و شهرستانها پخش میکرد صحبت میکردم میگفت من سالی حدود دو میلیارد تومان کتاب دست دوم میخرم باورتون میشه بالای 90درصد اونها حتی تا نخورده اند ؟![]()
Last edited by m-asadabadi; 12-11-2012 at 00:33.
آقا اینکه خیلی سبز خوبه توی زیست جای شکی نیست ولی استاندارد بودن تست خیلی مهمه که توی تست های آرامفر خیلی بیشتر دیده میشه که خودش هم طراح سوالات کنکور چند سال قبل بوده و با سوالات استاندارد آشنا هست و اینو میشه از کتاباشون متوجه شد الان اگر برین فصل ژنتیک جمعیت پیش رو هم در تخته سیاه و هم در کتاب پیش خیلی سبزببینید متوجه میشید که استاندارد کنکور با تخیلی و المپیادی سوال دادن خیلی فرق می کنه
من اصلا نمیگم خیلی سبز بده و خیلی هم با هاش حال می کنم و ایده نو و توضیحات عالی ای داده و حلا زیست سال دومش رو می خونم میرم فضا ولی توی بعضی جاها خیلی زیاده روی کرده و از کنکور و حتی المپیاد هم زده بالا مثالش همین ژنتیک مندلیش که بجز شجره نامه اش که چیزای خوبی داره و می تونه توی کنکور بیاد بقیه اش خیلی خیلی کم و برای یه کنکوری خیلی ضرره+ ژنتیک جمعیت پیشش
درسته خیلی ها کتاب میخرن دستشم نمیزنن توی پرانتز میگم
"مثلا یه روز رفتم ریاضی جامع تجربی رو بخرم دیدم طرف کتاب دست دوم که ماله یکی دیگه بود رو داد 11و 700 و رو جلدش 14 تومن بود داده یه مشتری!!!!!!بعد دیدم یکی یه دوتا پلاستیک کتاب رو اورده بود ازش کیلویی خرین حدود 2 تومن
اول شخصی که ازش پرسیدی بهش بگو این نون حرومه که داری میخوری ، مفت مخرن 20% از قیمت اصلی کتاب کم میکنه میندازه به یه بدبختی که پول خرید کتاب نو نداره"
اونایی که کتاب میخرن و اصلا بازش نمیکنن کلا آدمهای بی اراده ای هستن ، شما از کجا میدونی ماها بی اراده ایم؟ قضاوت عجولانه نکنید
Last edited by A.B.C.D.E; 12-11-2012 at 02:13.
من توی ریاضیات تجربی و فیزیک دنبال یه کتاب میگردم که کلی تست داشته باشه مثلا 10هزارتا تست ، همچنین از تستای کنکور و سنجش هم اصلا استفاده نشده باشه و کاملا تالیفی باشه چه استاندارد چه غیر استاندارد، درسنامه هم نداشته باشه فقط پاسخ تشریحی یا پاسخ نامه داشته باشه
همچیین کتابی برای فیزیک یا ریاضیات تجربی توی بازار هست؟
سوال های تالیفی دو حالت دارن یا مشابه سوال های کنکور هستن یا نیستن اگه نیستن به درد نمیخورن و ارزش ندارن اگه هستن هم خیلی خوبه.
کتاب های فیزیک خیلی سبز تست تالیفی زیاد دارن منتها حجم عمده ای ازونا خارج از تشابه کنکور هست. برای ریاضی هم مهر و ماه تست های تالیفیش زیاده
کتاب سبز رو دارم دیگه سوالاشو حفظ دنبال یه کتاب دیگه میگردم که سوال تالیفی داشته باشه
مهر رو ماه رو دیدم سوالش اصلا خوب نبود و یا سوال کنکور بود در ضمن درس نامه هم زیاد داره
حتی اگه خارج از محدوده کنکور هم باشه اشکال نداره
من میخوام فقط سوال باشه هر چی سخت تر بهتر
سلام بچه ها من چندتا سوال داشتم
دوستان من در همه درس ها(عمومی و اختصاصی) کتاب آبی قلم چی رو دارم به نظر شما برای تسلط کامل بر درس ها به غیر از این کتاب ها به منابع تستی دیگه ای نیاز دارم ؟
اگه جوابتون مثبته لطفا منو راهنمایی کنید! رشتم هم تجربیه
بستگی داره!
فیزیکش واقعا سطحش پایینه
شما اگر فیزیک آبی کار کنید در آزمون های گزینه 2 بیشتر از 20 نمی تونید بزنید
ریاضیش هم برای تجربی ها بد نیست ولی خوب هم نیست
من خودم کتاب های قلم چی برای بعد عید گذاشتم چون تستاش خیلی کمه و از همه مهمتر سطحش پایینه.
Last edited by After4Ever; 12-11-2012 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)