تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 967 از 1138 اولاول ... 46786791795796396496596696796896997097197710171067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,661 به 9,670 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند روز پیش موتور و گیربکس سوار شده بود امروز دور موتور از جمله دینام ، پمپ بنزین و کاربراتور و ... همگی سر جاشون بسته شد وقتی که داشتم لوله وکیوم گیربکس را سر جایش می بستم بست مربوطه اش کمی از جایش حرکت کرده بود چشمم به سوراخ افتاد که دقیقا زیر بست بوده ! بست از نوع فلز لاستیک دار هستش که تا اونجایی که جا داره سفت بشه صدمه ای به لوله نمیزنه حالا چطور شده جای تعجب هستش فعلا با چسب مزدا مسدودش کردم ، به نظر شما تعویض دنده با ضربه میتونه دلیلش این باشه؟ منظورم مثل اینکه پا را سریع از روی کلاچ برداریم
    با تشکر فراوان
    تاثیر داره، البته نه ضربه ولی در فرم تعویض دنده ماثر هست. بهتره بجای چسب از زرجوش استفاده کنید.
    وقتی همه چیز آماده شد، بدون حرکت کردن ماشین، گیربکس را آزمایش کنید، یعنی با جک زدن زیر چرخ عقب راست، یا هر دو چرخ عقب، وضعیت کارکرد گیربکس و حرکت و تعویض دنده را آزمایش کنید و در صورت نبود ایراد خاصی، بعدا حرکت کنید.
    اینجوری اگر احیانا مشکلی وجود داشته باشه ، ماشین توی محوطه تعمیرگاه هست و نیازی به یدک کشیدن و دردسر گیر کردن در خیابان و ترافیک و.. را نداره.

جای آقا محمد، MJ1970 خیلی خالیه....

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تاثیر داره، البته نه ضربه ولی در فرم تعویض دنده ماثر هست. بهتره بجای چسب از زرجوش استفاده کنید.
    وقتی همه چیز آماده شد، بدون حرکت کردن ماشین، گیربکس را آزمایش کنید، یعنی با جک زدن زیر چرخ عقب راست، یا هر دو چرخ عقب، وضعیت کارکرد گیربکس و حرکت و تعویض دنده را آزمایش کنید و در صورت نبود ایراد خاصی، بعدا حرکت کنید.
    اینجوری اگر احیانا مشکلی وجود داشته باشه ، ماشین توی محوطه تعمیرگاه هست و نیازی به یدک کشیدن و دردسر گیر کردن در خیابان و ترافیک و.. را نداره.

به نکته خیلی مهمی اشاره فرمودید اصلا به این مورد فکر نکرده بودم ، سیم بکس تهیه کرده بودم و شماره تلفن وانت تلفنی را همراهم داشتم که اگر به هر علتی خاموش شد یا ایرادی در گیربکس پیش آمد ماشین بکسل بشه که با روشی که در بالا فرمودید خیالم را راحت کردید
    متاسفانه از صبح تا حالا هر کاری انجام دادم ماشین روشن نشد فیلتر بنزین از نوع شفاف هستش که قبلا خالی بود با استارت زدن پی درپی پر شد از پمپ بنزین مطمئن شدم
    احتمال میدادم که در این مدت پیاله کاربراتور خالی شده با سرنگ به دهانه کارب تزریق کردم که روشن نشد
    درب کاربراتور را باز کردم داخل پیاله پر بود اما پمپ شتاب کار نمیکرد چند بار با دست فشار دادم که شروع به پمپ کرد
    مگنت را تعویض کردم ، مگنت مولیبدن و ترنس پو دارم که هر دو تاشون ماشین را روشن میکنن اما گاز که میدادم شروع به ریپ زدن می کرد به همین خاطر ازشون استفاده نمی کردم که امروز به اجبار ازشون استفاده کردم که ماشین روشن نشد
    خازن زاپاش داشتم که تعویض کردم باز روشن نشد
    کوییل را با نمونه نو تعویض کردم باز روشن نشد
    با مولتی متر سیم کوئیل را تست کردم برق داشت دینام هم دو تا سیم هایش برق داشتند و هنگام باز کردن سویئچ چراغ دینام روشن میشه
    باطری هنگام استارت اول 12.73 بود بس که استارت زدم با انواع مگنت و کوئیل و خازن الان شده 12 ولت دیگه داره ظعیف میشه و اتومات دینام استارت هم داغ شده!
    سیم منفی مستقیم به پایه دلکو نصب کردم
    دلکو را قبلا علامت زده بودم سر جایش بسته شده و با روشی که در پستهای قبلیتون توضیح داده بودید تنظیم کرده بودم که کاملا با علامت چرخ دنده میل لنگ و چرخ دنده میل سوپاپ همخوانی داشت که این روشتون مثل سایر روشهاتون شاه کار هستش
    ساسات را به اندازه یک خط موافق و مخالف ساعت تغیر دادم همین طور دلکو را ، به نظرتون چکار باید بکنم. با تشکر فراوان
    واقعا هم جای جناب MJ1970 خالی هستش
    Last edited by kcnc; 13-10-2016 at 13:28.

4. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نکته خیلی مهمی اشاره فرمودید اصلا به این مورد فکر نکرده بودم ، سیم بکس تهیه کرده بودم و شماره تلفن وانت تلفنی را همراهم داشتم که اگر به هر علتی خاموش شد یا ایرادی در گیربکس پیش آمد ماشین بکسل بشه که با روشی که در بالا فرمودید خیالم را راحت کردید
    متاسفانه از صبح تا حالا هر کاری انجام دادم ماشین روشن نشد فیلتر بنزین از نوع شفاف هستش که قبلا خالی بود با استارت زدن پی درپی پر شد از پمپ بنزین مطمئن شدم
    احتمال میدادم که در این مدت پیاله کاربراتور خالی شده با سرنگ به دهانه کارب تزریق کردم که روشن نشد
    درب کاربراتور را باز کردم داخل پیاله پر بود اما پمپ شتاب کار نمیکرد چند بار با دست فشار دادم که شروع به پمپ کرد
    مگنت را تعویض کردم ، مگنت مولیبدن و ترنس پو دارم که هر دو تاشون ماشین را روشن میکنن اما گاز که میدادم شروع به ریپ زدن می کرد به همین خاطر ازشون استفاده نمی کردم که امروز به اجبار ازشون استفاده کردم که ماشین روشن نشد
    خازن زاپاش داشتم که تعویض کردم باز روشن نشد
    کوییل را با نمونه نو تعویض کردم باز روشن نشد
    با مولتی متر سیم کوئیل را تست کردم برق داشت دینام هم دو تا سیم هایش برق داشتند و هنگام باز کردن سویئچ چراغ دینام روشن میشه
    باطری هنگام استارت اول 12.73 بود بس که استارت زدم با انواع مگنت و کوئیل و خازن الان شده 12 ولت دیگه داره ظعیف میشه و اتومات دینام استارت هم داغ شده!
    سیم منفی مستقیم به پایه دلکو نصب کردم
    دلکو را قبلا علامت زده بودم سر جایش بسته شده و با روشی که در پستهای قبلیتون توضیح داده بودید تنظیم کرده بودم که کاملا با علامت چرخ دنده میل لنگ و چرخ دنده میل سوپاپ همخوانی داشت که این روشتون مثل سایر روشهاتون شاه کار هستش
    ساسات را به اندازه یک خط موافق و مخالف ساعت تغیر دادم همین طور دلکو را ، به نظرتون چکار باید بکنم. با تشکر فراوان
    واقعا هم جای جناب MJ1970 خالی هستش
    پمپ روغن موتور را باز کرده بودید و مسلما خالی از روغن شده و به احتمال زیاد مدار روغن رسانی به اسپندلهای سوپاپ هم بدون روغن هست و حتی ممکنه خود اسپندلها هم خالی از روغن باشه که در این صورت سوپاپها درست کار نمیکنه و موتور روشن نخواهد شد.

روغن موتور را چک کنید که کافی باشه، اگر پمپ روغن باز بود میشد با دست پر کرد اما الان روی ماشین سوار شده پس بهترین راه گرداندن موتور با دست هست تا روغن به داخل پمپ مکیده بشه که البته کار سختی خواهد بود.
    بهترین کار باز کردن سینی های بغل موتور و پر کردن اسپندلها با روغن هست تا فشار لازم برای باز شدن سوپاپها بوجود بیاد.
    اگر نیاز به چرخش موتور بود، با استفاده از آچار بکس و نصب در سر مهره جلوی میل لنگ موتور را بچرخانید.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پمپ روغن را هنگام سوار کردن فرموده بودید پر از روغن کرده و بستم اما هماطور که اشاره کردید روغن موتوری که ریختم حدود 3.5 لیتر بود این طور به نظر میاد که کم هستش ، یکی از شمع ها را باز کردم با بکس خواستم پیچی که در مرکز فولی هستش بچرخونم بادگیر مانع بود که پیچهایش را باز کردم و مقداری بالا کشیدم تا بکس جای حرکت داشته باشه اما فولی خیلی سخت میچرخه که قبلا رادیاتور را نبسته بودم نسبتا راحت میچرخید الان خیلی نیرو میبره تا بچرخه
    منظورتون از اسپندل ها همان میل اسبک ها هستش که روغن و نیرو را از تایپیت ها به اسبک انتقال می دهند؟
    امکانش هست با سرنگ روغن را از طریق میل اسبک ها تزریق کنم؟
    امکانش هست دلکو را دربیارم با پیچ گوشتی پمپ روغن را موافق عقربه ساعت بچرخونم تا روغن را به مدار پمپ کنه؟با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 13-10-2016 at 16:36.

8. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پمپ روغن را هنگام سوار کردن فرموده بودید پر از روغن کرده و بستم اما هماطور که اشاره کردید روغن موتوری که ریختم حدود 3.5 لیتر بود این طور به نظر میاد که کم هستش ، یکی از شمع ها را باز کردم با بکس خواستم پیچی که در مرکز فولی هستش بچرخونم بادگیر مانع بود که پیچهایش را باز کردم و مقداری بالا کشیدم تا بکس جای حرکت داشته باشه اما فولی خیلی سخت میچرخه که قبلا رادیاتور را نبسته بودم نسبتا راحت میچرخید الان خیلی نیرو میبره تا بچرخه
    منظورتون از اسپندل ها همان میل اسبک ها هستش که روغن و نیرو را از تایپیت ها به اسبک انتقال می دهند؟
    امکانش هست با سرنگ روغن را از طریق میل اسبک ها تزریق کنم؟
    امکانش هست دلکو را دربیارم با پیچ گوشتی پمپ روغن را موافق عقربه ساعت بچرخونم تا روغن را به مدار پمپ کنه؟با تشکر فراوان
    منظورم از اسپندل، همان استکانی تایپیت هست. اگر سینی های بغل را باز کنید و با روغندان توی اونها روغن بریزید خیلی بهتره، البته اگر قبلا باز شده و از روغن خالی شده باشند.

پمپ روغن موتور را هم میشه با در آوردن دلکو و چرخاندن محور پمپ با آچار دو سو ، جرکت داد تا روغن را بکشه، اما اینجوری خیلی سفته و باید از آچار بزرگ با نیروی زیاد استفاده کنید. شاید بستن یک وسیله آچار مانند به سر دریل برقی بهتر باشه.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با چرخاندن محور پمپ روغن ، هوایی که داخل میل اسبک ها بود بصورت حباب بیرون می آمد این کار هم دستی و هم توسط دریل انجام شد بعدش روغن بیرون زد آنقدر ادامه دادم که سر اسبک ها پر از روغن شد دلکو را قبلا علامت زده بودم در همان قسمت بستمش استارت زدم روشن نشد اینجا شبها مقداری هوا سرده برای همین منظور کارتل را یخورده گرم کردم اما باز روشن نشد. تمام شمع ها را تمیز کردم دوباره دلکو تنظیم شد اما روشن نشد
    همه فیوزها چک شد سالمند
    ترتیب وایرها
    Last edited by kcnc; 14-10-2016 at 13:13.

12. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با چرخاندن محور پمپ روغن ، هوایی که داخل میل اسبک ها بود بصورت حباب بیرون می آمد این کار هم دستی و هم توسط دریل انجام شد بعدش روغن بیرون زد آنقدر ادامه دادم که سر اسبک ها پر از روغن شد دلکو را قبلا علامت زده بودم در همان قسمت بستمش استارت زدم روشن نشد اینجا شبها مقداری هوا سرده برای همین منظور کارتل را یخورده گرم کردم اما باز روشن نشد. تمام شمع ها را تمیز کردم دوباره دلکو تنظیم شد اما روشن نشد
    همه فیوزها چک شد سالمند
    دقیقا اطلاع ندارم که چه بخشهایی از موتور باز شده و احتمالا تنظیمات چه قسمتی بهم خورده، اما با توجه به چیزهایی که تا الان متوجه شدم، به احتمال زیاد ساسات ماشین شما به خوبی کار نمیکنه.
    ماشین من هم از چند مدت قبل خوب روشن نمیشد که بخاطر خنکتر شدن نسبی هوا بخصوص در صبحها بود و با یک تنظیم ساده ساسات ، مشکل رفع شد.

احتمال داره که دریچه بالای دهنه کاربراتور موقع روشن کردن ماشین ( در حالت سرد) بسته نمیشه و همین دلیل روشن نشدن موتور هست.
    بسته شدن این دریچه برای اینه که درصد غلظت سوخت نسبت به هوا بیشتر شده و سوخت غنی تری به موتور برسه تا راحتتر روشن بشه و البته بعد از روشن شدن، بلافاصله توسط وکیوم ساسات که روی کاربراتور نصب شده، دریچه دوباره به مقدار لازم باز میشه تا موتور بطور معمولی کار بکنه.

این دریچه بالا را بطور دستی ، ببندید و بعد از چک کردن بقیه موارد، مثل رسیدن سوخت کافی به کاربراتور، تنظیم بودن دلکو و سوپاپها و تایمینگ، کارکرد مناسب پمپ بنزین، استارت بزنید.
    اگر روشن نشد بیش از حد استارت نزنید که باطری خالی بشه و باید عیب یابی بکنید.

خط تولید کامیونهای شورلت 1956

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دریچه ساسات که فرمودید بسته میشه از داخل موتور فقط پمپ روغن باز شده از دور موتور واتر پمپ و هوزینگ ترموستات دینام و کارب و پمپ بنزین و دلکو، پمپ هیدرولیک فرمان
    به نظر شما از دهانه کاربراتور چقدر بنزین بریزم؟
    Last edited by kcnc; 14-10-2016 at 15:11.

16. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دریچه ساسات که فرمودید بسته میشه از داخل موتور فقط پمپ روغن باز شده از دور موتور واتر پمپ و هوزینگ ترموستات دینام و کارب و پمپ بنزین و دلکو، پمپ هیدرولیک فرمان
    به نظر شما از دهانه کاربراتور چقدر بنزین بریزم؟
    اگر ساسات کار میکنه و بنزین هم میرسه، پس احتمالا مشکل در تنظیم دلکو و یا تایمینگ هست. یکبار دیگه و از اول با حوصله تایمینگ را بررسی کیند و ببینید در وضعیت احتراق سیلندر 1 ( و یا هر سیلندر دیگه که راحت بودین) وضعیت چکش برق در چه حالتی هست؟
    ادوانس هست یا ریتارد؟ تنظیم مجدد که انجام دادید، مجددا وضعیت سوخت رسانی و کاربراتور را چک کنید و در نهایت استارت بزنید.
    موقع استارت زدن ببینید برق به سر شمعها میرسه؟

سوکتهای اتصال برق به دلکو را هم چک کنید شاید اتصال درستی نداشته باشه.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض واشر درب سوپاپ شورلت نوا

برای تعویض واشر باید ابتدا واشر مناسب را پیدا کرد. بعضی واشرها با ضخامت بیشتر از حد نیاز ساخته شده و برای نصب مناسب نیست چون امکان بستن پیچهای درب سوپاپ نیست و قطر واشر بیشتر از طول پیچهای درب سوپاپ هست.
    واشر مناسب بین 2.5 تا 3.5 میلیمتر قطر داره. قبل از اینکه واشر را انتخاب کنید از مقدار قطر اون مطمئن باشید و با استفاده از یکی از پیچهای درب سوپاپ ببینید چه مقدار از پیچ قادر به رد شدن از کل درب و واشر هست؟

ابتدا لوله بنزین بین پمپ و کاربراتور را باز میکنیم.

سوکت برق دلکو را در میاریم و مابقی متعلقات متصل به درب سوپاپ را هم باز میکنیم

پیچهای درب سوپاپ را باز میکنیم و درب سوپاپ را برمیداریم. برای جلوگیری از ورود خاک و اشیاء خارجی، روی دهانه کاربراتور و سوپاپها را میپوشانیم

واشر کهنه را کاملا از روی درب سوپاپ برمیداریم و بقیه قسمتهایی که چسبیده، با تیغ کاملا پاک میشه

درب سوپاپ را در ابتدا با مقداری بنزین و یا هر ماده دیگه ای که قابلیت تمیز و حل کردن روغن را داشته باشه تمیز میکنیم و بعد با آب گرم و مایع ظرفشویی کاملا میشوریم تا کوچکترین ذره چربی و باقی مانده واشر کهنه وجود نداشته باشه و بعد خوب خشک میکنیم. پیچهای درب سوپاپ را هم باید کاملا تمیز کنیم و کوچکترین چربی و جرم نداشته باشه.

واشری که تهیه کردیم ممکنه لبه های اضافی داشته باشه که با درب قالپاق سوپاپ ماشین ما تناسب نداشته باشه، بنابراین این لبه های اضافه را با تیغ میبریم.

قبل از چسباندن واشر جدید، چند چیز را باید آماده کنیم:

واشر ، چسب واشر ساز مقاوم در برابر حرارت ، 7 عدد پیچ خودکار با قطر متناسب با سوراخهای پیچ درب سوپاپ ، حدود 20 تا 25 عدد گیره لباس ، الکل طبی

ابتدا واشر را بصورت بدون چسب روی درب قالپاق میگذاریم تا از تنظیم بودن همه بخشها مطمئن باشیم، بعد درب چسب واشرساز را باز کرده و دهانه خروجی چسب را به اندازه مناسبی باز میکنیم بطوریکه مقدار چسب نه خیلی زیادتر از حد لازم باشه و نه کمتر

قبل از چسب زدن، با استفاده از یک پارچه کاملا تمیز و یا پنبه و الکل طبی، تمام لبه هایی که محل نشستن واشر هست را تمیز میکنیم تا هیچگونه چربی و خاک و ... نداشته باشه

وقتی کاملا تمیز شد، بصورت یک لایه مناسب چسب را روی لبه های درب سوپاپ میزنیم. محل دور پیچها را با دقت چسبکاری میکنیم بطوریکه در هر دو سمت سوراخ پیچ چسب وجود داشته باشه.

واشر را با دقت در محل خودش سوار میکنیم و هرکدام از پیچهای بلندی که تهیه کردیم را از یکی از سوراخها رد میکنیم تا واشر را بصورت تنظیم شده با محل عبور پیچهای درب سوپاپ نگهداره.

بعد از نصب واشر، با استفاده از گیره های لباس، تمام بخشهایی که امکان داره را گیره میزنیم تا واشر تحت فشار مناسب قرار بگیره.
    دقت کنید تا واشر از جای خودش حرکت نکنه و تمام بخشها در راستای لبه های درب سوپاپ باشه.
    اگر محلی از واشر مقدار کمی چسب داشت، باز چسب میزنیم ( از سمت داخل یا خارج) در حدی که خیلی زیاد نباشه.

مدت حدود 12 ساعت صبر میکنیم تا چسب بطور کامل خشک شده و حالت لاستیکی پیدا بکنه. گیره ها و پیچها را در میاریم و تمام واشر و چسبها را بررسی میکنیم تا اگر احیانا جایی نیاز به چسب داشت ، چسب بزنیم.

درب سوپاپ با واشر چسبده آمده نصب شده.
    تمام لبه های سرسیلندر که با واشر در تماس هست را با الکل تمیز میکنیم. این قسمت باید جوری تمیز باشه که وقتی روی آن انگشت میکشیم، سیاهی روغن به انگشت ما نچسبه و کاملا تمیز باشه.
    اگر احیانا داخل محل سوراخ نصب پیچها هم روغنی یا چسبی بود، باید کاملا تمیز بشه

تمام بخشهای روی واشر را چسب میزنیم. مقدار چسب نباید خیلی زیاد باشه که از لبه های درب سوپاپ بیرون بیاد،

بعد از چسب زدن حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا چسب کمی خودش را بگیره و بعد درب سوپاپ را سوار میکینم و پیچها را به آرامی و فقط نا نیمه میبندیم که درب کاملا در جای خودش قرار بگیره.
    اگر خواستید بلافاصله بعد از چسب زدن درب سوپاپ را سوار کنید، پیچها را نبندید و حدود 3 دقیقه صبر کنید تا چسب کمی هوا بخوره.
    باید اطراف درب سوپاپ را خوب بررسی کنیم و اگر جایی چسب بیش از اندازه بیرون بود، با انگشت پاک کرده و اگر جایی چسب کمی داشت، مقدار لازم چسب بزنیم.

بعد از این مرحله باید حدود 10 ساعت صبر کنیم تا چسب کاملا خشک و حالت لاستیکی پیدا بکنه و بعد پیچها را سفت کنیم. مقدار سفت کردن باید در حدی باشه که واشر تحت فشار خیلی زیاد نباشه که له بشه و فقط چسب و واشر را به حالت کاملا مساوی به روی سرسیلندر فشار بده و آب بندی کامل بوجود بیاد.

در پایان بازهم همه چیز را بررسی میکنیم و بخشهایی که باز شده را دوباره جای خودش سوار میکنیم.
    بعد از یک دور کار کردن موتور و گرم شدن، باز وضعیت سفت بودن پیچها را بررسی و احیانا اگر شل بود،به مقدار مناسب سفت میکنیم.

برای تعویض واشرهای سینی های بغل موتور هم به همین ترتیب عمل میکنیم.

20. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •