تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 967 از 2550 اولاول ... 4678679179579639649659669679689699709719771017106714671967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,661 به 9,670 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

گفتم که هیچ کدوم بهتر نیست
    استفاده شما چیه
    بگید تا راهنمایی کنیم
    مطمئنا شاتل از همه بدتره من سرویس آرت 3 که برای مصرف بالاست گرفتم سرعتم از دیشب به 10 رسیده بهشون می گم، می گن مصرفت بالاست در حالی که من این سرویس برای دانلود گرفتم وگرنه از اکو هاش استفاده می کردم روزها هم سرعتو واقعی کردن یعنی 25
    من یکی از دوستام خیلی وقته توربو همارا داره می گه شبا با تورنت 80 می گیره و افتم نداره من امروز رفتم برای الترا 4 مگ که شبا 2 مگ می ده البته مال مخابراته که همارا می ده و سرویس خود همارا نیست قیمت 3 ماه با 8 گیگ ترافیک 99500

2. این کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مطمئنا شاتل از همه بدتره من سرویس آرت 3 که برای مصرف بالاست گرفتم سرعتم از دیشب به 10 رسیده بهشون می گم، می گن مصرفت بالاست در حالی که من این سرویس برای دانلود گرفتم وگرنه از اکو هاش استفاده می کردم روزها هم سرعتو واقعی کردن یعنی 25
    من یکی از دوستام خیلی وقته توربو همارا داره می گه شبا با تورنت 80 می گیره و افتم نداره من امروز رفتم برای الترا 4 مگ که شبا 2 مگ می ده البته مال مخابراته که همارا می ده و سرویس خود همارا نیست قیمت 3 ماه با 8 گیگ ترافیک 99500
    از ما گفتم بود
    بعد از یک ماه پشیمون میشی که چرا به حرف من گوش نکردی
    البته امیدوارم که اینجوری نشه

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها من تجربه ای که داشتم اینکه هر وقت بعد از خروج از اینترنت از کانکشنم اینترنت رو دیزبل کردم مصرفم خیلی خیلی پایین اومده ! منم ویندوز و نرم افزار دیگه اپدیت نمیکنم !

یه سوال فوری:
    تقریبا از پارسال اینترنتم روزانه ده بیست بار در روز قطع میشه به مدت گاهی دو دیقه تا 20-30 دیقه گاهی بیشتر
    معمولا قطع شدن های سه چهار دیقه ای

ویندوز رو عوض میکنم هم فایده ای نداره! وقتی میرم روی سایت همارا مینویسه دو دیقه پیش مشکل فنی شبکه !

دایما با این جمله مواجه میشم !

ایا شما هم همین مشکلو دارین؟

انتی ویروس انتی نود رو دارم و دایما اپدیت هست !

به پشتیبانی امروز زنگ زدم میگه فقط یه پریز خاص اختصاص بدین به مودم!
    الان سیستم تقریبا 4-5 تا دستگاه با یه پریز کار میکنن! مانیتور کیس بلند گو مودم و گاهی شارژر موبایل
    البته فکر نمیکنم از این مورد باشه همچینن گفته به تلفنتون اگر فکس و این چیزا وثصل باشه پارازیت میگیره!

خلاصه کلافم کرده میخوام عوضش کنم پارس انلاین بگیرم ارزونتره ولی در سرعتش مطمئن نیستم دوستم داره و ازش راضی هست ولی من نمیدونم مطمئن نیستم !

الان ای دی اس ال من کلاسیک سه ماهه و 6 گیگ که سرعتش 128-516 رو بیست و نه و پونصد تومان میدمم ! 2شب تا 8 صبح هم رایگانه
    پارس انلاین هم 216 یک ماهش با دو گیگ میشه هشت هزار و خورده ای !یک شب تا شش صبح هم رایگانه !

نمیدونم کدوم بهتره این کارو بکنم یا نه!لطفا نظر بدین؟
    پارس انلاین کسی داره؟
    پارس افلاین داشتم
    شاید بدترین شرکت باشه
    پشتیبانی بسیار ضعیفی هم داره
    قطعی زیادی هست
    روزها سرعت زیاده تا 200 میره
    شبها خراب
    البته الان همه شرکتها قطعی دارند
    یه زمانی وضعیت بهتر از این بود
    در مورد دیس شدن های متوالی
    اون مورد هایی رو که همارا تو سایت خودش ذکر میکنه یعنی مشکل فنی از طرف خود اونا بوده و به مشترک مربوط نمیشه
    ولی اگر مشکل از طرف اونا نباشه دیس شدنهای شما میتونه دلایل زیادی داشته باشه که دلیل اول و مهمترین دلیل میتونه نویز داخلی خط تلفن باشه

در مورد تعویض همارا با پارس باید به عرض برسونم که همارا و پارس هر دوتا تو یه گروه جز ها دسته بندی میشن که همارا باز یکم از پارس بهتره ،که بهتره شاتل رو هم به جمع اونا اضافه کنید

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

به قول سعید که قبلا گفته بود سه خط نوشتی 20 تا غلط داری
    و همچنین نمره املای دبستانت چند بود؟؟؟؟

یه توصیه بابا بعد از نوشتن جون من خودت یه بار بخون بعد سند کن
    حسین باید فونت کوچیک انتخاب میکردی
    ابروم رفتش

6. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من همارا دارم 128 محدود. شاید بیشتر از یک ماهه که سرعتم خیلی پایین امده . دارم الان با 20 دانلود می کنم. به نظز شما مشکل چی مس تونه باشه؟ پشتییاتی کاری از دستش بر میاد؟

8. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من همارا دارم 128 محدود. شاید بیشتر از یک ماهه که سرعتم خیلی پایین امده . دارم الان با 20 دانلود می کنم. به نظز شما مشکل چی مس تونه باشه؟ پشتییاتی کاری از دستش بر میاد؟
    پشتیبانی اگه واقعا پشتیبان باشه کاری ازش بر میاد
    وگرنه مثل همیشه از خط تلفون و انتی ویروس و مودم و غیره ایراد میگیره !

10. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تست الان ماکس نت 128 نامحدود

12. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پشتیبانی اگه واقعا پشتیبان باشه کاری ازش بر میاد
    وگرنه مثل همیشه از خط تلفون و انتی ویروس و مودم و غیره ایراد میگیره !
    یکبارADSL ام قطع شده بود با اعصاب خرد زنگ زدم که چرا قطعه (چون با مبایل زنگ زده بودم کیفیت صدا بد بود من نمیشنیدم چی میگه اونم طلبکارانه با من حرف میزد بگذریم) منو مجبور کرد تلفنو جدا کنم. نویزگیرو در بارم بازم وصل نشد . حالا میزه 50 کیلویی رو کشیدم جلو اتصالات و چک میکنم اما بازم وصل نشد. 10 دقیقه بعد زنگ زدم یک پشتییات دیگه جوابمو داده . میگه به علت مشکلات مخابراتی تا چند ساعت قطعه . البته لحن این یکی پشتیبان بهتر بود خواستم بگم پس اون پشتیبان بیسواد قبلی چی می گفت . دیگه هیچی نگفتم قطع کردم. الانم دارم با سرعت 20 دانلود میکنم. می دونم زنگ بزنم میگه اتصالاتو چک کن. انصافا نای تکون دادن میز 50 کیلویی رو ندارم. شاید از یک جای دیگه سرویس بگیرم. عمر همارا برا من تموم شده. مودممTD-8811 هست . جای دیگه این مودمو پشتییانی میکنه. ؟ از کجا سرویس بگیرم. ؟سرعتش خوب باشه.

14. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقایونی که میخوان دانلود شبانه داشنه باشن بهترین سرویس فعلا صباست.فقط مشکلی که من دارم اینه که مصرف من بالاست فکرشو بکنین تو 3 ماه 17 گیگ مصرف اینترتم بوده,میخوام نامحدود بگیرم یک ساله,اما تردید دارم بین 128 مکس نت و 256 پارس آنلاین کدوم یکی رو انتخاب کنم.کارت مارت هم ندارم نمیدونم 256 بدن یا نه؟

16. این کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکبارADSL ام قطع شده بود با اعصاب خرد زنگ زدم که چرا قطعه (چون با مبایل زنگ زده بودم کیفیت صدا بد بود من نمیشنیدم چی میگه اونم طلبکارانه با من حرف میزد بگذریم) منو مجبور کرد تلفنو جدا کنم. نویزگیرو در بارم بازم وصل نشد . حالا میزه 50 کیلویی رو کشیدم جلو اتصالات و چک میکنم اما بازم وصل نشد. 10 دقیقه بعد زنگ زدم یک پشتییات دیگه جوابمو داده . میگه به علت مشکلات مخابراتی تا چند ساعت قطعه . البته لحن این یکی پشتیبان بهتر بود خواستم بگم پس اون پشتیبان بیسواد قبلی چی می گفت . دیگه هیچی نگفتم قطع کردم. الانم دارم با سرعت 20 دانلود میکنم. می دونم زنگ بزنم میگه اتصالاتو چک کن. انصافا نای تکون دادن میز 50 کیلویی رو ندارم. شاید از یک جای دیگه سرویس بگیرم. عمر همارا برا من تموم شده. مودممTD-8811 هست . جای دیگه این مودمو پشتییانی میکنه. ؟ از کجا سرویس بگیرم. ؟سرعتش خوب باشه.
    تنها همارا اونجوری نیست !!
    همه شرکت ها اونجوری هستن (البته بعضا یکی دوتا پشتیبان با وجدان توشون پیدا میشه )
    مودمت با همه شرکت ها سازگاری داره خیالت از این موضوع راحت باشه
    واسه دانلود شبانه فعلا اینجور که مشخصه صبانت از همه بهتره
    نامحدود هم من ماکس نت 128 رو پیشنهاد میکنم
    سرعت دانلود و اپلود نامحدود دوربره 30 کیلوبایت بر ثانیه هست

18. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من به توصیه ی دوستم 2.5 سال پیش ماکس نت گرفتم از اون روز تا حالا واقعا از سرویس هاش راضی هستم باور کنین پشتیبانی+نو آوری های ماکس نت بی نظیره من همیشه سرویس 128 نامحدود می گیرم ولی چند بار هم یک ماهه گرفتم.

تا حالا چند بار پشت سر هم ( تو چند ماه گذشته) مودم رو به usb وصل کردم بعد زنگ زدم تغییرش دادن دوباره lan کردم زنگ زدم تغییرش دادن ولی هیچ وقت بی احترام ندیدم ازشون.
    خلاصه اینکه اگه دنبال یه شرکت حرفه ای هستین فقط ماکس نت رو پیشنهاد می کنم.

راستی من یه چیزایی از وب سرم می شه نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت و انجمن برای بحث در مورد شرکت های adsl چیه؟ به نظرتون ایده ی جالبی هست؟

ممنون

20. این کاربر از ninos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •