منظور Backlight ـه که به جای CCFL از LED استفاده شده و هنوز OLED راه زیادی برای ورود به بازار نوتبوک ها داره.
منظور Backlight ـه که به جای CCFL از LED استفاده شده و هنوز OLED راه زیادی برای ورود به بازار نوتبوک ها داره.
بله هست در بازار البته مدلهای برگشت خورده بازار هست که به فروش نرفته و دارن زیر قیمت میفروشن
دور و بر 700-750 هست ( مدل 1420 inspiron رو میگم )
Dell Vostro 1520 هم موجود هست با کانفیگ های مختلف
همکار فروم تا امروز Busy بودند ! از این هفته با تمام قدرت در خدمت انجمن هستمخوب دیگه ، همکار یا مدیر که فروم نداشته باشه همینه ... بحث کنترل نمیشه![]()
دقیقا ، از این به بعد فقط و فقط در تاپیک خود سونی یا FW46GJB دنبال کنید این بحث رو یا در پ.خدمت گرم . بابا منم همینو میگم .
من با fw که مشکل ندارم . با بحث زیاد در مورد fw مشکل دارم . تازه همه بحثتونم اینه که فردا میاد ، پس فردا میاد ، 4 روز دیگه میاد ، اخر هفته میاد . ایران رهجو چی گفته . فلانی برعکس گفته
پست های اضافی پاک شدند
حدود 40 تا پست بی مورد در مورد بحث اومدن و یا نیومدن fw46 بود که بهتره خبرها و نظرات رو در تاپیک خودش دنبال کنید
همینطور پست های تشکر و سوالات بی مورد و تکراری هم پاک شد
دوستان لطفا رعایت کنید
Last edited by Pami; 26-08-2009 at 11:45.
سلام
جرا این لب تاب اینقدر ازرونه:
xps1530 1.470.000
Last edited by ma@@#; 26-08-2009 at 12:25.
درسته. LCD ها براي تأمين نورشون بايد از يك منبع نوري در پشت صفحه تشكيل دهنده رنگ استفاده كنند. به خاط همين هم هست كه در تشكيل رنگ سياه مطلق مشكل دارند و كنتراستشان از پلاسما كمتر است. در LCD هاي قديمي از CCFL كه همان لامپ مهتابي (فلورسنت) است استفاده مي شد. در LED Backlight بجاي CCFL از لامپهاي LED براي تشكيل نور استفاده مي شه. كه نازكتر ميشه و ادعا ميشه كه كم مصرف تر.
سلام ، می خواستم بدونم بهترین لپ تاب موجود در ایرن چیه ؟![]()
زیاد هم ارزون نیست تقریبا هم قیمت1199 اچپیه که بلوری نداره ولی گرافیک 4650 داره
البته بستگی به گارانتی هم داره فکر کنم این مدل حدود 50 تا 100 تومن از قیمت شما گرون تره
البته به منبع دریافت اطلاعات شما هم بستگی داره چون ممکنه قیمت بازار یه چیز دیگه باشه اما اگه این قیمت بازاره باید جنس لپ تاپ یا قطعاتش ارزون باشه. چون قطعات لپ تاپ با قطعات خارج خود PC تفاوت در کارکرد هم دارند.نقل قول:
نوشته شده توسط ma@@#
سلام
جرا این لب تاب اینقدر ازرونه:
xps1530 1.470.000
زیاد هم ارزون نیست تقریبا هم قیمت1199 اچپیه که بلوری نداره ولی گرافیک 4650 داره
البته بستگی به گارانتی هم داره فکر کنم این مدل حدود 50 تا 100 تومن از قیمت شما گرون تره
چون منسوخ شده به حساب میاد و discontinue شده
با سلام من یک لب تاب dell زیبا و خوش رنگ برای بازی و ویرایش فیلم و 3d max میخوام تا قیمت 1200 لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)