اینجا که مشکلی نیست! پسرخالم از یه مرکز دیگه 512 داره سرعتشم حدود 300.
خودمم امروز یه دانلود زدم با 560 تا میگرفت
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینجا که مشکلی نیست! پسرخالم از یه مرکز دیگه 512 داره سرعتشم حدود 300.
خودمم امروز یه دانلود زدم با 560 تا میگرفت
برای بعضی از مشترکا این کارو میکنن یکیش هم من و این دوستمون.همه چی دست خودشونه هر کاری بخوان میکنن بعدشم درستش میکنن.
یه سوال شما که از طریق امور مشترکین وارد پنلتون میشید از قسمتنمیتونید وارد بشین؟
جدا؟ پس بنظر سرویس هاشون خوب میاد،البته من از هرجایی سرویس گرفتم به بدبختی افتادم! کلا بدشانسم،تا الان از شاتل،نوین نت،فرافن،نت موج سرویس داشتم که همشون پدرمو درآوردن
بعد یه چیزی دانلود نامحدود آسیاتک محدودیت که نداره؟ بین برنزی و نقره ای و طلایی و اینا چه فرقی هست؟ الان بهترین و بصرفه ترین سرویسش چیه؟
نه 1 به 5 بود،خیلی جالبه،من شب قبل اینکه سرویس نامحدود بگیرم زده بود 1 به 5 ولی فردا ظهرش که خواستم سرویس رو ثبت کنم همشون 1 به 8 شدنیعنی اصن من یه وضعیم تو اینترنت،اون زمانی که شاتل به همه حال میداد و طرف با 128 ذغالیش داشت با سرعت 2مگ دان می کرد من سرعت 512 خودمو بهم نمی دادن! کلا کار من همش پر از پیچیدگی ها و رموز ناشناخته هستش
والا یک لحظه ثابت نیست! ولی اگه بالاترین سرعتی که میگیره حساب کنیم 28 هستش که ولی از 7 تا 31 هم نوسان داره که واقعا اعصاب خورد کن هست،من شاید به ندرت پیش بیاد در 1 ساعت بتونم 100 مگ دانلود داشته باشم!!!![]()
اینا وضع سرویش محدود بود! نه نامحدود. ... 256 برنزی رو که مثال بزنیم، سرعتش حداکثر به 30 میرسه
در مورد محدود، آسیاتک افتضاحه چون که باید 10 گیگ بیشتر بخری
( البته نباید بینش همایونی بزرگان آسیاتک را زیر سوال برد! زیرا ایشان به فکر بندگان خود میباشند که خدایی ناکرده مشکل حجمی برایشان پیش نیایید! و در دوره سی روزه با ده گیگ راحت بزیند!!!!!! )
شما که ساری هستی چرا از مخابرات نت نمیگیری با سرعت 18 مگیش حال کنی؟ شایدم تا الان دیگه ورش داشته! البته بعیده..... بیکار که نبود اینهمه پورت بالا بده بعدش ورش داره
Last edited by ShadowDragon; 30-03-2013 at 11:05.
نه از هر دو قسمت میشه. مشکلی نداره
من که فعلا موندم کدوم سرویس رو برای تمدید انتخاب کنم.
محدود که شبانه رایگان نداره.
نا محدود هم که زیادی سرعتش پایینه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من نمیتونم؟فقط میتونم از این قسمت برم
![]()
چون شما از نمایندگی ثبت نام کردی!
به نظرم اگه محدود با سرعت بالا میخوای برو صبانت یا خود مخابرات!
دلیل لی کیفیتشه، و 128 محدود بیشتر از سرعت دو مگ آسیاتک سرعت شبانه میده....
دلیل دومی ارزونیشه! 10 گیگ ترافیک رو 20 تومن قیمت تموم شده میده!!!!!!
و هر دو سرویس، حتی 1 گیگ هم دانلود شبانه داره
پینگ هم که هر دو از اینجا بهتره
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)