تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 967 از 1126 اولاول ... 46786791795796396496596696796896997097197710171067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,661 به 9,670 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان اطلاعاتتون برگشت؟

یک عکس از وضعیت پارتیشن هاتون بدید
    nدرایورها برگشتند ولی من امدم پارتیشن اول و دوم حذف کردم و دوتا را یک پارتیشن تعریف کردم قبلا زمانیکه پارتیشن بندی میکردم پارتیشن اول که حدود 100 مگ هست خودش اتوماتیک ایجاد می شد خواستم این 100 مگ را هم استفاده کنم ولی متاسفانه الان دیگه از روی فلش بالا نمیاد و ویندوز هم دو ساعت صبر کردم روی همان درایور اول فقط 35% جلو رفت از نصب

این عکس را با موبایل از صفحه گرفته ام و از recovery disk و دستور diskpart استفاده کرده ام الان دوتا پارتیشن دارم که پارتیشن دومی 596 گیگ مهمترین پارتیشن تمام اطلاعات روش هستند و روی پارتیشن 102 گیگ خواستم ویندوز نصب کنم نشد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

nدرایورها برگشتند ولی من امدم پارتیشن اول و دوم حذف کردم و دوتا را یک پارتیشن تعریف کردم قبلا زمانیکه پارتیشن بندی میکردم پارتیشن اول که حدود 100 مگ هست خودش اتوماتیک ایجاد می شد خواستم این 100 مگ را هم استفاده کنم ولی متاسفانه الان دیگه از روی فلش بالا نمیاد و ویندوز هم دو ساعت صبر کردم روی همان درایور اول فقط 35% جلو رفت از نصب

این عکس را با موبایل از صفحه گرفته ام و از recovery disk و دستور diskpart استفاده کرده ام الان دوتا پارتیشن دارم که پارتیشن دومی 596 گیگ مهمترین پارتیشن تمام اطلاعات روش هستند و روی پارتیشن 102 گیگ خواستم ویندوز نصب کنم نشد

شما به اون پارتیشنی که اول ساخته میشه نباید دست میزدید تو اون فایل های سیستمی و بوت و فایل های مهم قرار دارد نباید با پارتیشن یکی میکردید

شما از وضعیت پارتیشن ها که در نصب ویندوز است عکس بدید ویندوز 7 یا 8 یا هر ویندوزی نصب میکنید از قسمت پارتیشن هاش عکس بدید

وقتی ویندوز نصب میکنید چه اروری میده؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما به اون پارتیشنی که اول ساخته میشه نباید دست میزدید تو اون فایل های سیستمی و بوت و فایل های مهم قرار دارد نباید با پارتیشن یکی میکردید

شما از وضعیت پارتیشن ها که در نصب ویندوز است عکس بدید ویندوز 7 یا 8 یا هر ویندوزی نصب میکنید از قسمت پارتیشن هاش عکس بدید

وقتی ویندوز نصب میکنید چه اروری میده؟
    در قسمت پارتیشن ها فقط ذو تا درایو نشان میدهد یکی 100 گیگ یکی 569 گیگ

خظای نمیدهد زمان نصب اما مدت زمان نصب از 2 ساعت بیشتر شد و در این دوساعت قسمت کپی فایل ها که درصد را نمایش میدهد تا 35% بیشتر نرفته بود که من کنسل کردم چون احتمالا ویندوز سر از 10 ساعت در میاد تا نصب شود و بعد از نصب هم ایا بالا بیاد یا نه فکر کنم مشکل همان باشد که من نمی بایست اون 100 مگ اول را حذف کنم و حالا اطلاعات مربوز به هارد نیستند

اما خدا رو شکر درایو C: الان همان درایوی شده که تمامی اطلاعاتم هستند و دارم با دستورات داس روی یک هارد اکسترنال انتقال میدم

توصیه شما چی هست بعد از اینکه خیالم از بابت فایل ها راحت شد برای رفع مشکلم دوباره پارتیشن ها را حذف کنم و پارتیشن بندی کنم چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در قسمت پارتیشن ها فقط ذو تا درایو نشان میدهد یکی 100 گیگ یکی 569 گیگ

خظای نمیدهد زمان نصب اما مدت زمان نصب از 2 ساعت بیشتر شد و در این دوساعت قسمت کپی فایل ها که درصد را نمایش میدهد تا 35% بیشتر نرفته بود که من کنسل کردم چون احتمالا ویندوز سر از 10 ساعت در میاد تا نصب شود و بعد از نصب هم ایا بالا بیاد یا نه فکر کنم مشکل همان باشد که من نمی بایست اون 100 مگ اول را حذف کنم و حالا اطلاعات مربوز به هارد نیستند

اما خدا رو شکر درایو C: الان همان درایوی شده که تمامی اطلاعاتم هستند و دارم با دستورات داس روی یک هارد اکسترنال انتقال میدم

توصیه شما چی هست بعد از اینکه خیالم از بابت فایل ها راحت شد برای رفع مشکلم دوباره پارتیشن ها را حذف کنم و پارتیشن بندی کنم چه کنم ؟
    وقتی همه فایل ها رو به هارد دیگر انتقال دادید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید یعنی همه پارتیشن ها رو پاک کنید دوباره پارتیشن بندی کنید اون فضای اولی هم که جدا میکنه باهاش کاری نداشته باشید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وقتی همه فایل ها رو به هارد دیگر انتقال دادید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید یعنی همه پارتیشن ها رو پاک کنید دوباره پارتیشن بندی کنید اون فضای اولی هم که جدا میکنه باهاش کاری نداشته باشید
    دیروز گفتم دارم فایل هامو انتقال میدم از دیروز 30 گیگ گداشتم برای انتقال و تا الا هنوز این 30 گیگ به هارد اکسترنال انتقال پیدا نکرده ؟ چرا ؟ ایا به خاطر خرابی هارد است یا به علت مشکل در ram هستش نکنه ram نیز مشکل داره چون اطلاعات مهم هستند کنسل نکرده ام همینجور منتظرم انتقال پیدا کنند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دیروز گفتم دارم فایل هامو انتقال میدم از دیروز 30 گیگ گداشتم برای انتقال و تا الا هنوز این 30 گیگ به هارد اکسترنال انتقال پیدا نکرده ؟ چرا ؟ ایا به خاطر خرابی هارد است یا به علت مشکل در ram هستش نکنه ram نیز مشکل داره چون اطلاعات مهم هستند کنسل نکرده ام همینجور منتظرم انتقال پیدا کنند
    نه به رم مربوط نیست بزارید عملیات انجام بشه برای سلامتی هارد باید تب health نرم افزار hd tiune رو دید که هارد سالم است یا نه ولی یک علتش میتونه به دلیل پارتیشن بندیتون باشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکل خیلی بد برام پیش اومده و فکر میکنم کلی از فایل هام در آستانه از دست رفتنه...
    یک فلش USB 3 با حجم 32 GB از Silicon Power که امروز وقتی به یک سیستم زدم بدون مشکل کار می کرد ولی وقتی به سیستم خودم زدم دیگه کار نمیکنه توی Device Manager وقتی دنبال اسمش میگشتم به این اسم رسیدم نمیدونم چرا اسمش عوض شده وقتی هم که برای اولین به سیستم زدم دوباره شروع به نصبش کرد ...!!! اسمش شده usb 3.0 nand flash USB device الان توی MyComputer بصورت کم رنگ نشونش میده و وقتی روش کلیک میکنم ارور Please insert a disk into removable disk میاد ...
    اطلاعات مهمی روش دارم لطفا راهنمایی بفرمایید...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.....

یک مشکلی هست تا حالا دو بار سراغم اومده و نگرانم کمی!!!

هارد 3 ترا سیگیت اکسترنال دارم مشکلی هم نداره بعد 3 - 4 روشن بودن و یا هنگام رایت سرعت سیستم خیلی کم میشه و بعد ناگهان سیستم خاموش میشه ...قبل از خاموشی این پیغام روی صحه اومد no hdd with smart و بعد کامپیوتر خاموش شد .... مشکل از کجاست به نظرتون ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام , احتمالا برد تبدیل هارد اکسترنالت مشکل داره , هارد رو از باکس دربیار و مستقیما بهسیستم وصل کن , نهایتا نتیجه را به ما بگو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام , احتمالا برد تبدیل هارد اکسترنالت مشکل داره , هارد رو از باکس دربیار و مستقیما بهسیستم وصل کن , نهایتا نتیجه را به ما بگو
    هارد گارانتی داره نمیتونم باز کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •