سلام
یک دوربین عکاسی حدود 600 هزار تومان می خواهم چه دوربینی بهتره هست.
سلام
یک دوربین عکاسی حدود 600 هزار تومان می خواهم چه دوربینی بهتره هست.
این جواب برای من خیلی تکراری شده .شاید بهتره تو امضام بنویسم:
برای چه کاری می خواید ؟
به ترتیب کدوم موارد براتون مهم تره :
کیفیت عکس
کیفیت فیلم
زوم
کوچکی
تنظیم دستی
زوم دستی
اقا من خیلی ورزش میکنم بخصوص ورزش های ابی که الان تابستون هم شده ...
می خواستم دوربین ضد اب و ضد ضربه می خوام بخرم که خیلی گشتم چیزی بهتر از ts2 پیدا نکردم ..
از یک طرف یک دوربین دیجیتال دیگه تو همین سطح تقریبا دارم ولی ضد اب نیست..
موندم یک دوربین دیگه می ارزه براش 500 پول بدم یا اینکه یکم دیگه جمع کنم یک دوربین نیمه حرفه ای بخرم ؟؟
بهتر از ts2 هم هست که کیفیت عکساش بیشتر باشه و تا عمق 10 متر ضد اب ؟؟
صد البته کیفیت عکس چون دوربین عکاسی می خواهم. البته فیلم هم زیاد بد نباشه. کوچکی متوسط باشه. از اون دوربین هایی هم باشه که لنز بزرگ دارند. مثل آلفا
فکر کنم متوجه شده باشید حدودا چی می خواهم
تا جایی که من فهمیدم کیفیت SX220 مسلما بهتره !
فیلمش که Full HD هست و 240 فریم بر ثانیه رو هم جواب میده
برای کیفیت عکس هم اینجا رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWe had some issues with the SX210's image quality but its successor produces excellent results. This could be because, with the SX220, Canon chose to ditch the SX210's CCD-type sensor in favour of a backlit CMOS-type chip.
لینم کیفیت SX220 :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منظورتون از لنز بزرگ فکر کنم زوم بالا باشه
این دوربن ها توی این حدود قیمت دوربین های خوبی هستند و میشه گفت رقیب هم هستند :
اینم کیفیت عکس و ... :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب چند تا سوال:
قیمت Fujifilm در ایران چقدره. فکر کنم این بهتر باشه.
چه تفاوتی بین CMOS-CCD-EXRCMOS هست.
Min و Max شاتر چیه. کمتر بهتره یا بیشتر
تفاوت فیلم برداری این دوربین ها با یک دوربین فیلم برداری چیه؟
آیا در هنگام فیلم برداری صدای زوم کردن داخل فیلم ضبط می شه و فیلم هم بصورت پرشی ذخیره می شه. مثل دوربینهای باقیمت کم یا نه؟
فکر کنم اولی بهتر باشه ولی سومی کیفیت فیلم بهتری داره(AVCHD)
1.راستش انقدر قیمت ها بی حساب کتاب شده که اصلا الآن از قیمت ها خبر ندارم ولی باید هر سه دوربین قیمتشون مشابه باشه .
2.تکنولوژی ساختشون کاملا فرق می کنه ولی بهتره فقط کیفیت خروجی رو بررسی کنید .از CMOS بودن یا CCD بودن نمیشه نتیجه قطعی گرفت
3.هر چه سرعت بیشتر باشه عکس کم تر محو میشه و نور بیش تری لازمه و باالعکس
اینم با سرعت کم توی شب گرفته شده :
4.نمی دونم .کیفیتشون که عالیه. شاید تفاوت دوربین فیلمبرداری حافظه داخلی یا ضبط کردن بر روی نوار باشه ! البته شاید
5.خودم FZ35 دارم که مدل قدیمی تر FZ100 هست.هیچ صدایی ضبط نمیشه .احتمالا FZ100 هم همینطور باشه.HS20 هم که زومش دستیه و موتور نداره که صدا بده .فکر نمی کنم همینطوری صدا داشته باشه.با این زوم دستی خیلی بهتر می تونید توی فیلمتون زوم کنید
6.حجم فایل های AVCHD کم تره ولی فکر نمی کنم دلیل بر کیفیت بالا تر فیلم بشه.در مورد فیلم می تونم بگم HS10 و HS20 توی فیلم برداری خیلی خوب عمل کردند و Panasonic هم توی فیلم قویه. کنون رو درست نمی دونم
موفق باشید
یعنی هر چه min کمتر و max بیشتر باشه بهتره.درسته؟
شما کدوم یکی را پیشنهاد می کنید.؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)