چون دوستم ندارند، حاشيه سازى مى كنند
نيكبخت: قسم مى خورم دوپينگى نيستم
بابك بزرگى
Babak Bozorgi
هميشه در دل حاشيه ها است. يا به خاطر اختلافاتش با افشين قطبى يا به اتهام دوپينگى بودن. اگر هم غير از اين باشد شك نكنيد كه بابت مثلاً پاس ندادنش به فلان بازيكن يا دعوت نشدن به تيم ملى و هزاران اتفاق افتاده و نيفتاده ديگر خيلى زود جنجالى تازه به راه خواهد افتاد. جالب اينكه خود نيكبخت هم انگار دلش نمى آيد كه حداقل به يكى از اين جنجال ها «نه» بگويد. براى به حاشيه رفتن، او هميشه حالتى آماده باش دارد البته در اين چند ماهه تلاش زيادى براى تغيير رويه اش داشته و گاه - براى چند روز هم كه شده - او را متفاوت ديده ايم اما به هر حال او عليرضا نيكبخت است و از او هر لحظه بايد منتظر اتفاقى تازه بود. از آن اتفاقاتى كه همه باورشان دارند و البته خودش از بيخ و بن تكذيب شان مى كند: «بعضى ها دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس در اوج باشند و دائم برايم حاشيه درست مى كنند ولى من با فوتبالم جواب شان را مى دهم.»
اين روزها اختلافات دوباره تو و قطبى باز هم سوژه شده.
ببينيد من و قطبى هيچ اختلافى با هم نداريم. لطفاً سؤال حاشيه اى نپرسيد.
حتماً چيزى هست كه اين خبرها مطرح شده. درست مثل پارسال كه...
(حرف ما را قطع مى كند)... هيچ خبرى نيست. راه انداختن اين شايعه ها هم كار كسانى است كه مى خواهند دوباره مرا به حاشيه ببرند.
اگر خودت نخواهى به حاشيه بروى چه دليلى دارد كه ديگران اين كار را بكنند
چون دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس به اوج برسند، چون دلشان نمى خواهد من موفق باشم ولى بدانند كه من ديگر دنبال حاشيه و اين حرف ها نيستم و مى خواهم يك فصل فوتبالى خيلى خوب داشته باشم.
پس چرا جواب شان را نمى دهى
ترجيح مى دهم با فوتبالم جواب شان را بدهم. ديديد كه تا حالا چقدر خوب كار كرده ام. بهتر است همين طورى جواب حاشيه سازى هايشان را بدهم.
درباره اختلاف با قطبى هرچه گفتى قبول. درباره دوپينگ ات هم چيزهاى عجيب و غريبى شنيده مى شود.
هرچه مى گويند دروغ است.
چرا نيكبخت هميشه از شركت در آزمايش دوپينگ طفره مى رود
چه كسى اين را گفته ... من هر زمانى هرجا كه بگويند حاضرم آزمايش دوپينگ بدهم، چون مشكلى ندارم.
ولى ظاهراً قبلاً اين طور نبوده!
هميشه همين طور بوده. هيچ وقت از اين كار طفره نرفته ام.
بعد از بازى با سپاهان هم به سختى قبول كردى آزمايش بدهى.
واقعاً دنبال چه چيزى هستيد
مى خواهيم واقعيت را بدانيم. چرا قبول نمى كردى در آزمايش دوپينگ شركت كنى
باور كنيد مشكلى از اين بابت ندارم و اين شايعه هم دروغ است. من بدون هيچ مشكلى آزمايش دادم اما بعضى ها كه مى بينند امسال وضعيت خوبى دارم مى خواهند برايم حاشيه درست كنند.
قبول كن كه اين نيكبخت آماده و سرحال كمى شك برانگيز باشد.
قبول ندارم چون اين آمادگى ام به خاطر تمرينات خوبى است كه انجام مى دهم، نه به خاطر دوپينگ.
همه چيز را تكذيب كردى. حداقل بگو ماجراى آزمايش ندادن هاى پارسال تو چه بود ... گفته مى شد هزينه اى را مى پردازى كه از تو آزمايش دوپينگ نگيرند.
به خدا دروغ مى گويند. اصلا مگر چنين چيزى ممكن است هيچ مسؤولى حاضر نيست چنين كارى بكند. من هم دوپينگى نيستم كه از آزمايش دادن بترسم و بخواهم به كسى باج بدهم. خواهش مى كنم بس كنيد.
اين ماجراى دوپينگ در تيم ملى هم برايت دردسرساز شده بود. هميشه در اردوها حاضر بودى اما درست چند روز قبل از بازى هاى رسمى و مهم، به بهانه هاى مختلف از تيم ملى كنار مى رفتى... شايعه شده بود چون دوپينگ مى كنى مجبورى از تيم ملى كنار بروى.
من ديگر واقعا نمى دانم چه جوابى بايد بدهم. به خدا خسته شده ام.
اصلا عليرضا نيكبخت چقدر براى حضور در تيم ملى تلاش مى كند
خيلى زياد. من واقعا دوست دارم براى تيم ملى بازى كنم. اگر دعوت شوم هر كارى براى موفقيت تيم ملى انجام مى دهم و اگر هم دعوتم نكنند برايشان آرزوى موفقيت مى كنم.
حالا بگو اين شايعه اى كه درباره دوپينگ تو در تيم ملى مطرح مى شد چقدر صحت دارد و اصلا ماجرايش چه بود
اگر حرف مرا باور مى كنيد كه مى گويم همه حرف هايى كه زدند دروغ است. قسم مى خورم همه اش دروغ است. درباره تيم ملى هم هيچ حرف ديگرى ندارم. شما هم لطفا ديگر وارد اين جزييات نشويد.
كدام جزييات!
(در حالى كه عصبانى شده) بگذريم. منظورم همين هايى بود كه پرسيدى.
فردا هم يك بازى خيلى سخت در شيراز داريد... با توجه به نتايج ضعيفى كه اين فصل در شهرستان ها گرفته ايد فكر مى كنى مقاومت را ببريد
جلوى پرسپوليس همه تيم ها چند برابر انگيزه دارند. مقاومت هم كه هميشه تيم خوبى بوده و قرار است در شهر خودشان هم بازى كنند. پس بايد قبول كنيم كه اين هفته كارمان خيلى سخت تر است. البته با حمايت هواداران مان و روحيه اى كه تيم دارد، حتما مى بريم. ما از اين بازى فقط سه امتياز را مى خواهيم تا به صدر جدول نزديك تر شويم.