مطمئنی از این حرفت!؟
تا اینجا کم شدن پهنای باند مخابرات مازندران زیر سر شاتل و پارس آنلاین بوده کم یا زیاد شدنش هم اختیارش دسته مخابرات استان نیست داره از بیرون استان کنترل میشه
مطمئنی از این حرفت!؟
تا اینجا کم شدن پهنای باند مخابرات مازندران زیر سر شاتل و پارس آنلاین بوده کم یا زیاد شدنش هم اختیارش دسته مخابرات استان نیست داره از بیرون استان کنترل میشه
دقیقا
این طرف هم گفت این اتفاقات در و فشار ها در تهران بوده
ما که از اولش میدونستیم کار ، کار ISP های دیگس.
به عقیده من مخابرات هر طور بود باید ماند و صبر کرد چون نسبت به بقیه جاها بهتره و از سر و کله زدن با کارمندای کمی تا قسمتی عقده ای و تازه به دوران رسیدهسایر ISP ها خبری نیس.! حد اقل اینجا خیالت راحته "توهین محترمانه" نمیشه به آدم!
یه مشت گریگوری رو استخدام کردن!
به امید آنکه مخابرات بهتر بشه.!!![]()
Last edited by NullCode; 13-09-2013 at 00:03.
جناب آقای نول کد! میتونم بپرسم از چه سرویسی استفاده میکنید در حال حاضر؟
من 1 مگ نامحدود. میدونم میخوای بگی نفست از جای گرم بلند میشه. ولی قبل از اینکه جواب بدی من بهت میگم : من فقط در مقایسه با سایر ISP ها میگم. همین سرعتو جای دیگه بخوای بگیری 70 تا 90 تومن میشه.
در ضمن سرویس های محدود مخابرات سرعتش بالاست مثل بقیه ISP ها. اگه می خوای بگی یکماهه دانلود رایگان نداره باید اینم گفت که سایر ISP ها قانون مسخره User Fair Policy دارن یا ساعات دانلودشون کمه و یا سرعتو تو ساعات رایگان میارن پایین یا تضمین سرعت تا یک حجم خاص دارن.یا مثل شاتل که بقیه دوستان گفتن زنگ میزنن میگن دانلود نکن که از صد تا فحش بدتره. در مقایسه مخابرات از همه بهتره ولی اگه شما انتظار داری با ماهی 13 تومن سرعتی بیشتر از این بدن باید بگم انتظار بیجاییه! چون محدوده قیمت همینه.
یک مگ مخابرات 220 هستش،واسه isp ها 470 به بالا.این فرقی نداره؟
1 مگ محدود مخابرات تو خواب هم،همچین کیفیتی نمی ده
بهترین و با کیفیت ترین نت تاپیک تقدیم می کندسرویس 1 مگ محدود
![]()
فرق که داره اما به ظاهر! سرعت 470 هر گیگ 3000 تومن والا ستمه.! در ضمن شما قیمتا رو با توجه به حجمی که میدن مقایسه کن من شک ندارم تو سرویس های مشابه باز مخابرات ارزونتره. در ضمن شما اگه سرعتت بالا باشه وقتی یک وب رو باز می کنی تمام محتویات بدرد نخورش با سرعت بالا دانلود میشه و یه دفعه میبینی کلی از حجمت رفته. مگه اینکه از نرم افزارهای Ad-Blocker استفاده کنی تا تبلیغات و فلش ها رو بلاک کنه و دانلود نشه. بازم میگم سرعت 470 با اون میزان حجمی که به شما میدن تناسب نداره و فقط ستاپ شده که سریع تموم کنی و دوباره پول بدی.!! میگی نه برو انجمن های ISP های مریوطه ! ببین چند نفر می نالن منتها همشون گیجن فکر میکنن که ISP اضافی حجم کم میکنه. در صورتیکه قضیه همون سرعت بالاست.
Last edited by NullCode; 13-09-2013 at 11:50.
سلام دوستان به نظر شما چرا تلفن خونه قطعه ولی به اینتترنت میتتونم وصل شمم؟
هر یه ربع هم مودمم ریستارت مییشه
دلیلش چی میتونه باشه؟
میشه بگی فرقش چیه؟ مگه شما با سرویس محدود در ساعتهای غیررایگان دانلود میکنی؟!
سرعت بیشتر جز اینکه ترافیکتو زودتر تموم کنه هیچ فایده ای نداره
================================================== =
دوستانی که سرویس 256 و 512 نامحدود دارن ممکنه یه تست بزارن ؟ سرعت دانلود و خصوصا پینگش برام مهمه میخام الان سرویسمو عوض کنم
Last edited by nihilnigritude; 13-09-2013 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)