در ساعت رایگان سرعت دانلود با IDM سرور داخلی 60 و سرور خارجی 20 هست . در طول روز چه داخلی و چه خارجی با سرعت 400 تا 500 دان میشه .
در ساعت رایگان سرعت دانلود با IDM سرور داخلی 60 و سرور خارجی 20 هست . در طول روز چه داخلی و چه خارجی با سرعت 400 تا 500 دان میشه .
وقتی 512 این وضع رو داشته باشه شک نکن 1 مگ هم به همین صورت ـه . کسایی که 1 مگ دارن اکثرن تا شبی 2 3 گیگ رو میگیرن .![]()
یعنی سرعت رو همون 400 - 500 میمونه ؟
سلام
با کلی بد بختی یه قبض زیرخاکی مال پارسال پیدا کردم
فرستادم براشون مال برج 11 سال 92 است خداکنه قبول کنن
اقا ما 8 مگ گرفتیم
دانلود 8
اپلود 512
عذاب اور نباشه یه وقت دهنم از دست مخابرات سرویس شده فردا صبح میرم قطع میکنم همون دقیقه به های وب زنگ میزنم نامه شو بفرستن
دوستان این شمارهای مربوط به ip و VPI و VCI چنده؟
من یه مودم وایرلس دارم نمیتونم همزمان هم یا وایرلس وصل بشم و هم با کابل شبکه. مودم تی پی لینک 8901n
لطفا راهنمایی کنید
VPI : 0 , VCI : 35
IP رو خالی بزارین
موردی که شما فرمودید ربطی به این مقادیر نداره , لطفا مودم را از حالت bridge خارج نموده و تنظیمات DHCP را بررسی فرمایید.
================================================== ============================
سلام ببخشید من دخالت میکنم ولی منم 6 ماهه پیش همین مشکل رو داشتم پورت فورواردینگ انجام دادم ولی نمیتونستم از بیرون وصل بشم
زنگ زدم پشتیبانی گفت آی پی استاتیک باید بخری منم خریدم تا الان هم درست کار میکنه ولی شرکت های دیگه من تست کردم همه گی با ای پی دینامیک هم
میتونستن پورت فورواردینگ انجام بدن و ریموت کنن.
راستی پشتیبان به من گفت برای امنیت بیشتر سیاست شرکته که پورتارو ببندن....ولی فکر کنم برای همون ماهی 5 تومنه باشه
بحث دانلود شبانه مطمئنن به شلوغی منطقه هم بستگی داره، شهر ما کوچیکه و های وب مشترک زیادی از شهر ما نداره، من سرعت دانلودم این ماه 1 شب 50 60 بود، باقی شبا 400 تا 500
شبی 4 گیگ با تورنت دانلود کردم
والا ما که شبی حداقل هفت هشت گیگ میگیریم
اصلا وضعیت اینجوری که میگین نیست
سرویس یک مگ دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)