دوست عزیز چطوری برای شما قسمت تغییر حساب داره ولی برای من فقط شارژ و تمدید داره؟
دوست عزیز چطوری برای شما قسمت تغییر حساب داره ولی برای من فقط شارژ و تمدید داره؟
250کیلو بیشتر شبهااز7اذر به اینور طرح طلایی8گیگ
وقتی حجم و زمان با هم تموم بشه اینتوری میشه.
یکی از دوستان هم درمورد حجم پرسید در جوابش.
تا 10 گیگ باید همون 4500 رو بدی از 10 گیگ به بعد هر گیگ کمتر محاسبه میشه.
یعنی واقعا قیمتها نجومی شده.
اخرین تعرفه های دارای شبانه به نقل از اوپراتور 2020.
3 ماهه 2 گیگ در ماه سرعت 2 مگ 25000 تومان +شبانه
3 ماهه 2 گیگ در ماه سرعت 1.5 مگ 20000 تومان +شبانه
کلا مخابرات داره از حداکثر توانش استفاده میکنه که بدهی هاش رو باپول شما صاف کنه.
نکته اصلیش هم اینجاس که 2 گیگ داره هرماه که کاربر 100 % حجم کم میاره و مجبوره هر گیگ 4500 بخره
من خودم شخصا روزی 1 گیگ مصرف میکنم اصلا دیگه نمیصرفه.
Last edited by frozen01; 17-12-2013 at 12:44.
سرعت دانلود تایم رایگان شما 250 هست ؟!!!!!![]()
من خودم نظرم روی شاتل هستش ولی منتظرم ببینم توی این طرح های جدید اگر طلایی بگیرم سرعت دانلود رایگانش چنده در کم اوردن حجم که هیچ شکی نیست من هرماه 10 گیگ دوباره میخرم![]()
اره اگه محدود نشم اخه تو کل منطقه که نزدیک150نفر یا شاید بیشتر اینترنت دارن کلا3نفر طرح طلایی داریم که یکیمون هم اصلا شبانه استفاده نمی کنه واز باقی ادما هم کمتر از30نفر شاید بدونن شبانه چی هست.خوب حالا اگه سرعتم کمتراز این باشه معلومه که مخابرات دزدی میکنه والکی میگن کم میاریم.
شما کدوم منطقه هستی ؟ من فرشچی هستم از کجا میتونم بفهمم توی این منطقه چندنفر طلایی دارن ؟
اینم تست سرعت الان من
شبا دقیقا سرعت نصف این میشه
نمیشه من رفتم باید فقط طرحتون رو عوض کنید واز تولیست که از طلایی تا64کیلو رو داره یکیشون رو با یه حجم وزمانی که خودشون نوشتند رو با شبانه یا بدون شبانه بگیری و قیمتها رو هم بالا کشیدن من قبلا طلایی3ماهه8گیگ رومیگرفتم98580تومن با شبانه حالا هم همون هست با همون قیمت ولی بدون شبانه![]()
من عزیزم روستا هستم منطقه مه ولات وخوب امار همه رو دارم
اینم تست سرعت با سرور داخلی همین الان
وبا سرور نیویورک
![]()
Last edited by mr1987; 17-12-2013 at 13:32.
این افراد عمدتا با هـک کردن سیستم ISP ها (مخصوصا مخابرات که از نظر امنیت صفره!) یا هـک کردن اینترنت سازمان های دولتی مثل بانک ها به چنین سرعت هایی دست پیدا میکنند و گرنه هیچ کدوم از ISP ها چنین سرعت های عجیب و غریبی رو به کسی نمیدن حتی نت ماه/واره های هم محدودیت های حجمی و سرعتی داره و با اونها هم نمیشه اینقدر دانلود کرد. البته ظاهرا میشه سرعت چند اشتراک رو یک اشتراک کرد و با سرعت همون چند تا دانلود کرد ولی هزینه اش خیلی زیاده، کسی به خاطر دانلود فیلم نمیاد همچین کارهایی بکنه
پ.ن: تاپیک/وب سایت/وبلاگ این 2 نفر رو بی زحمت برام پی.ام کن از نزدیک زیارتشون کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)