تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 966 از 4105 اولاول ... 4668669169569629639649659669679689699709761016106614661966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,651 به 9,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان میدونه شرایط خدمت پزشک چطوریه؟ (مدت کسر خدمت - درجه ای که بهش میدن - و اینکه تخصص هم تاثیری داره؟)
    کلا دکترا رو خدمت میبرن؟ آخه آدمی که سی و چند سالشه بره خدمت که چی کار کنه؟ آخه 100 متر هم نمیتونه بدوه!
    خداوکیلی خیلی زور داره دکتر بره خدمت. خاک بر سر این مملکت!

2. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خدمتت عرض کنم علت اینکه شما دکتری که خدمت رفته باشه کم دیدید اینه که اکثر دکترا با ارائه یک طرح خیلی ساده معاف میشوند !!! چون زیر نطر بنیاد ملی نخبگان قرار میگیرند که برابر با معافی میشه اما حالا اگه همون طرح رو یک لیسانس یا فوق ارائه بده بهش میخندند !!
    اگه هم معاف نشند امریه میشند البته خیلی کم پیش میاد
    در مورد درجه هم حداکثر درجه ای که به یه وظیفه میتونه تعلق بگیره ستوان یکی هست
    مدت خدمت بین یک بیسواد و یک دکتر برابر است وان هم 21 ماه است
    در صورت امریه شدن به دوسال افزایش میابد
    من 01 اموزشی بودم یادمه یکی دکتری و( نه پزشکی) داشت سری فرستادنش سپاه . دکتری ادبیات
    ولی بر و بچی که دکتری پزشکی داشتند تو همون درمانگاه 01 پست می دادند و اموزشی هم داشتند .

4. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان میدونه شرایط خدمت پزشک چطوریه؟ (مدت کسر خدمت - درجه ای که بهش میدن - و اینکه تخصص هم تاثیری داره؟)
    کلا دکترا رو خدمت میبرن؟ آخه آدمی که سی و چند سالشه بره خدمت که چی کار کنه؟ آخه 100 متر هم نمیتونه بدوه!
    اگه هنوز با قانون قدیم اعزام شی 15 ماه ، جدید 21 ماه
    درجه ای که تو ارتش میدن ستوان یکم هست ، تو اداره ما دکترهای وظیفه دقیقا مثل کادری ها خدمت میکنن ، از تمام مزایایی که کادری ها دارن برخوردارن
    به عبارتی بالاترین احترام رو برا دکترها قائل هستن
    تا جایی که بشه سعی میکنن از دکترها تو تخصصشون استفاده بشه

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.به هر حال واسه کسی که دکتر باشه خدمت آسونه.مثل آب خوردن می مونه پشت میزی قطعا،فقط با جریان آب شنا کن و ساز مخالف نزن .فرمانده هرچی گفت بگو شما درست می گی و خلاص.

وای که آموزشی چه حالی میده.با همه خوب باش ،خوش می گذره هیچی رو توی آموزشی جدی نگیر،حتی تبیهات رو .فرماندتون یه سطحی از ورزیدگی بدنی رو از شما انتظار داره . اگه بهونه دادی دستش که تنبیه می شی و خلاص!ولی اگه بهونه ندی دستشون اون وقته که از هیچی برات بهونه جور می کنه و سپس تنبیه،حالا حالت شنا بگیر یک گفتم میری پایین و دو گفتم میکشی بالا! یک.......دو.........یک........دو......خد اییش خیلی حال میده رفیقام می گفتنداگه می دونستند خدمت اینقدر حال می ده زودتر میومدند

اگه گروهان خوبی باشید آخرای آموزشی از جاهای درست وحسابی میان پذیرش می کنند من خودم افتادم بتاجا.خدارو شکر جای خوبیه.برای درجه دارا و افسر ها بهشته. خدا کنه شما هم بیافتی اینجا .

8. این کاربر از ghasem rasouli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام.به هر حال واسه کسی که دکتر باشه خدمت آسونه.مثل آب خوردن می مونه پشت میزی قطعا،فقط با جریان آب شنا کن و ساز مخالف نزن .فرمانده هرچی گفت بگو شما درست می گی و خلاص.

وای که آموزشی چه حالی میده.با همه خوب باش ،خوش می گذره هیچی رو توی آموزشی جدی نگیر،حتی تبیهات رو .فرماندتون یه سطحی از ورزیدگی بدنی رو از شما انتظار داره . اگه بهونه دادی دستش که تنبیه می شی و خلاص!ولی اگه بهونه ندی دستشون اون وقته که از هیچی برات بهونه جور می کنه و سپس تنبیه،حالا حالت شنا بگیر یک گفتم میری پایین و دو گفتم میکشی بالا! یک.......دو.........یک........دو......خد اییش خیلی حال میده رفیقام می گفتنداگه می دونستند خدمت اینقدر حال می ده زودتر میومدند

اگه گروهان خوبی باشید آخرای آموزشی از جاهای درست وحسابی میان پذیرش می کنند من خودم افتادم بتاجا.خدارو شکر جای خوبیه.برای درجه دارا و افسر ها بهشته. خدا کنه شما هم بیافتی اینجا .
    فکر نکنم اصلا بحث سختی و آسونیش باشه. خدمتبدیش اینه 2 سال از زندگیت هدر میره! (2 سال کم نیست!) طرف که دکترا داره و سی و خورده سالشه به احتمال 90٪ زن و بچه داره و میان میبرنش خدمت! اون موقع کی خرج زن و بچشو بده؟ میدونید چه سخته از زن و بچه دور باشی و آموزشی سربازی بکشی!؟

10. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    اره
    نه
    جراحی ستون فقرات یا جراحی دیسک کمر

توی این عکس دکتر ارتش واسه بابام نوشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معافی داره؟
    سلام
    نمی دونم دقیق ولی پدرم من 5 با آنژیو گرافی شده 1 بار عمل شده و باطری برای قلبش گذاشتن و یک بار هم عمل باز قلب انجام داده و بیشتر از 4 یا 5 بار سکته قلبی کرده و از دادگاه نامه از کار افتادگی داره
    رفتم پلیس +10 گفت معاف نمی شی چون یک برادر بزرگتر از خودت داری
    Last edited by plaki; 15-08-2012 at 23:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدمت برای همه هست دکتر و بی سواد نداره !

با مدرک دکتری بری خدمت بالاترین درجه وظیفه رو داری و تو رشته خودتون مشغول به خدمت میشین و نیازی نیست تو گرما و سرما بدبختی بکشین ، سختیش تو آموزشیه اگر نه باقی خدمت تو درمانگاه یا بیمارستان یا بهداری پادگان خدمت میکنید .

البته منظور از دکتر پزشک هست نه دکتر ادبیات و ریاضیات و ...
    Last edited by Danial_4139; 16-08-2012 at 00:41.

13. 3 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

ممنون از لطف دوستان ولی من دکتر سهله فهله هم نیستم هنوز(تازه 18 سالم شده) داشتم تو فوروم ها می گشتم و در مورد قوانین جدید کسب اطلاعات می کردم که دیدم یه نفر گفته به دکتر متخصص سرهنگ دو یا سرهنگ تمام میدن . میدونم یخورده باورش .... اما گفتم اینجا ایرانه هر کاری بر می آد !

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

فکر نکنم اصلا بحث سختی و آسونیش باشه. خدمتبدیش اینه 2 سال از زندگیت هدر میره! (2 سال کم نیست!) طرف که دکترا داره و سی و خورده سالشه به احتمال 90٪ زن و بچه داره و میان میبرنش خدمت! اون موقع کی خرج زن و بچشو بده؟ میدونید چه سخته از زن و بچه دور باشی و آموزشی سربازی بکشی!؟
    واقعا حرف دل خیلیا رو گفتیآخه آدم بره سربازی اونم 21 ماه ، علاف بشه از کار و زندگیش بیفته که چی آدم بشه بهتر این نیست که مثل کره جنوبی یه سازمانی عهده دار بشه در کنار اینکه رزم یاد میده یه حرفه ای هم یاد بده تو این 21 ماه؟21 ماه برم علاف شم برگشتم هیچی به هیچی از صفر شروع کنم؟ انصافه؟

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعا حرف دل خیلیا رو گفتیآخه آدم بره سربازی اونم 21 ماه ، علاف بشه از کار و زندگیش بیفته که چی آدم بشه بهتر این نیست که مثل کره جنوبی یه سازمانی عهده دار بشه در کنار اینکه رزم یاد میده یه حرفه ای هم یاد بده تو این 21 ماه؟21 ماه برم علاف شم برگشتم هیچی به هیچی از صفر شروع کنم؟ انصافه؟
    اینجا ایرانه داداش ! هنوز به عمقه قضیه پی نبردی مثله اینکه !!

17. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •