من مشهد هستم سرویس 1 مگ دارم
روز 220
شبانه 30
واقعا که شبانش افتضاح هست حالا فردا زنگ بزنم ببینم چی میشه الان شاتل هم داریم 1 مگ شبانه 150 تا 170 دانلود میکنه
من مشهد هستم سرویس 1 مگ دارم
روز 220
شبانه 30
واقعا که شبانش افتضاح هست حالا فردا زنگ بزنم ببینم چی میشه الان شاتل هم داریم 1 مگ شبانه 150 تا 170 دانلود میکنه
اینم تفاوت سرعت این ماه با ماه قبل :
«
یعنی خداییش حیف از نمایشگاه یه 10 گیگ حجم خریدم هفته پیش وگرنه 100 درصد تا الآن پورتو خالی میکردم . شبانه هم که اصن اسپیدتستو باز نمیکنه که بخوام تست بگیرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10دقیقه پیش
(کسی سرویس نامحدود داره/سرعتش خوبه ؟پینگش؟میخوام 512 نامحدود بگیرم)
Last edited by hojjat74; 25-01-2014 at 03:07.
what in the actual fu**'s name ؟
سرعت دو شب بود درست شده بود، دوباره از ساعت 3 امشب رفته رو 25 کیلوبایت بر ثانیه محدود شده...
wtf
تهران
میگم نکنه قضییه "استفاده منصفانه" و این چیزاس؟
اگر یکی دو شب پشت سر هم دانلود کنی، 2-3 شب سرعتت اتوماتیک محدود میشه به 30 کیلوبایت؟! آخه الان ساعت 4 نصفه شب بعیده که در حال انجام کاری باشن که سرعت محدود شد...
wtf؟ اون مگه واسه سرویسای نامحدود نیست؟!
اگه این قضییه باشه واقعاً جوک و احمقانه ـس...
یعنی آب قطعه فجیع!
چرا موقع خرید سرویس از سایت صبانت گزینه ی 256 کار نمیکنه ؟؟؟
صبانت دیگه سرویس 256 نمیده ؟
خیر؛ حذف کرده
من دو سه روزه که نویز خطم زیاد شده زنگ زدم پشتیبانی، بهم میگه لوازم جانبی و تلفناتون رو از خط خارج کنید بعد زنگ بزنید
بعد که زنگ زدم، میگه الان خطتون عالی شده، مشکل از همون تلفانتون بود، در حالی که خودم دارم میبینم که نویزم هیچ فرقی نکرده
دوباره زنگ زدم دارم یک اپراتور دیگه جواب داد، بهش قضیه رو گفتم، میگه مودم رو ببرید سرخط وصل کنید، بهش میگم مشکل از خونه نیست و من هیچ تغییری توی لوازم خونه ندادم
مرتیکه گوشی رو قطع میکنه
واقعاً که گندترین پشتیبانی رو همین صبانت داره
من تا حالا هم شاتل داشتم هم مخابرات و هم صبانت، واقعا گندترین پشتیبانی رو صبانت داره
همش دروغ میگن، مثلاً مدمتون رو 20 دقیقه خاموش کنید و بعد تماس بگیرید، خوب حالا 20 دقیقه دیگه همینطور اونقدر معطل میکنه بعد میگه مشکل از مخابرات الان هم که نیستن، فردا تماس بگیرید
گیر چه آدمایی افتادیم
اقا این سازمان تنظیم مقررات کجاش باید شکایت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)