سلام....وقت بخیر...
من عادت دارم تو هر نسخه بازی، بعد از چند ماه که بازیکنای کلاسیک آزاد شدن، یه تیم رو تغییر میدم و تیم بارسا کلاسیک رو می سازم. اما امسال که دارم پچ های PESEdit رو نصب می کنم، می دونم اگه وقت بذارم و اون تیم رو بسازم، نسخه بعدی پچ که بیاد و فایل ادیت بازی رو جایگزین کنه، همه زحمات از بین میره.
می خواستم ببینم راهی هست که تیمی که می سازم رو بتونم یه جوری Export کنم و بعدا با تغییر فایل ادیت دوباره Import ش کنم؟
دقیقا میتونی همین کار رو با برنامه PES_2010_Editor انجام بدی.برنامه هم توی صفحه اول انجمن ادیت هست.وقتی روی لیست برنامه کلیک راست کنی گزینه های مختلفی برای ایمپورت و اکسپورت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.
سلام به همه دوستان خوبم
من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید . .
سلام به دوست خوبم،حسین آقا.عزیزم اسم این افکتهارو میگفتی راحت تر بودی که.اسمشون چیه؟توی کدوم منو هستن؟
ضمنا از نظر دوستان بهترین و کاملترین پچ کدوم هست؟
من لینک دانلود پچ pesedit آخرین نسخه که فکر کنم 1.5 هست می خوام که هم تست شده باشه و هم قابلیت ریزوم داشته باشه.از خود سایت pesedit دانلود کردم 240 مگا از حدود 270 رفته بود که قطع شد و دیگه حتی ریزوم هم نمیشد.لطفا یک لینک سالم برای این پچ بدین.
ممنون...