همشون آشغال ترین سرویس رو میدن
من از مخابرات خدمات میگیرم
تنها حسنش نامحدود بودن و عدم قطعیه
ولی سرعت دانلودش فاجعه ست
512 دارم با سرعت دانلود 40 تا 70 کیلوبایت بر ثانیه (متغییره)
اقا نمیدونم واسه شما هم پیش اومده یا نه. البته من زیاد از اینترنت و شبکه سر در نمیارم. من از آسیا تک تعرفه 1 مگ 20 گیگ ترافیک ماهیانه رو گرفتم 50000 تومن ، ! حالا یه برنامه رو تو یه سایت خاص میزنم واسه دانلود خوب ؟ با اینترنت دانلود منیجر با سرعت 220 کیلو در ثانیه دانلود میکنه . ولی با دانلودر اکسپلوره با سرعت 15 کیلو تو همون سایت ، همون برنامه !!! تو سایت speed test هم امتحان کردم سرعت دانلودم 15 کیلو بود تا مقصد نیویورک . تعرفه های حجمی آسیا تک ، اون جوری که باید سرعت داشته باشه ،نداره . درکل برای بازی های که برای چک کردن ،به سرورهای خارج از کشور وصل میشن ،اصلا مناسب نیست. و برای آپدیت بازی هم با همون سرعت 15 کیلو دانلود میکنه که این خودش یه کابوسه. دی . امید وارم یه فکری بکنن مسئولین اسیا تک . چون شرکت خوبیه ،حیفه . ولی نه . اونا به فکر گیمرا که نیستن. گذشته از این که شاید یک چهارم ملت اینترنت رو برای بازی میخرن . به جانه خودم. . بگذریم . خدا یا این اینترنت رو از ما که گذشت . لاقل برای نسل بعد یه جوری ردیف کن ، که پای آپدیت چند مگی یه بازی ، تو فکر ، موهای خودش رو تک تک نکنه.الهی آمیییییییین.
دوستان دو دانه سوال:
یکی اینکه شاتل منطقه مخابراتی دانشگاه تهران کسی داره؟
دویوم اینکه به نظرتون 3 گیگ در ماه برای وبگردی کافیه؟ ویدئو استریم، موزیک استریم، دانلودا هم میزاریم واسه شب... ها؟ چی میگین؟![]()
سلام
دوستان کسی هست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وایرلس گرفته باشه ؟ اگه آره یه آمار از پینگش میدید ؟ ممنون
هیچ شرکتی مثل مخابرات مازندران نامحدود نمیده
وقتی سرویس 128 ماهی 13000تومن داره باسرعت 380 میده من خودم 480 هم گرفتم و مجاز به دانلود 999گیگ هستی دیگه چی میخوای.ای کاش تمام شرکتا اینطوری بودن من خودم قبلا از آسیاتک داشتم راضی بودم ولی قیمتش با مخابرات یکی بود نا محدود رو میگم ولی سرعتش فرق میکرد
حالا نظرتون در مورد مخابرات چیه؟![]()
سلام دوستان من جدیدا با یه مشکل برخورد کردم خواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل اینه که ترافیک adsl من بخش زیادیش داره همین جور به صورت دانلود و اپلود کم میشه کسی میدونه مشکل چیه ویروس ندارم انتی ویروسم اپدیته ویندوزم هم اپدیته و گزینه update همه نرم افزار ها off هستن یه مثال اینکه تو یک ساعت 180 MB اپلود و 60 MB دانلود داشتم در صورتی فقط به نت کانکت بودم
از DU Meter استفاده کنین.
سلام بچه ها
یه سوال میپرسم خواهشن نخندین : (
آپلود فایل هم از ترافیک کم میکنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)