تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 966 از 1004 اولاول ... 466866916956962963964965966967968969970976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,651 به 9,660 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز یه اتفاق جالبی برام افتاد گفتم ایتجا بنویسم شاید اونایی که مشکل نویز دارن براشون مفید باشه...

مودم رو روشن کردم Snr خط در مدولاسیون adsl 2+ بدون sra و bitswap که معمولا روی 25 تا 30 بود اومده بود نزدیکای 14 تا 15 ، چندبار خاموش روشن کردم و مدولاسیون عوض کردم چیزی تغییر نکرد

اینبار مودم رو خاموش کردم و همینکه دوباره روشن کردم ، با موبایل به شماره خط زنگ زدم و گذاشتم همینطور زنگ بزنه ، لینک که آپ شد snr اومده بود روی 31 !!!

دیگه نمیدونم شانسی اینطور شد یا تجهیزات مخابرات اینطوری هست که نویز خط با زنگ زدن برطرف میشه....
    روش جالبی بود ولی چندبار تست کردم برای من جواب نداد

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فروش سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت های 1، 2 و 4 مگابیت/ خداحافظی با نامحدود 128 کیلوبیت

4. 2 کاربر از omidhk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کامران کاظمی معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب که فروش سرویس اینترنت نامحدود با سرعت 128 کلیوبیت در استان تهران متوقف شده است گفت: سرویس اینترنت نامحدود به دوصورت پیش پرداخت(Pre Paid) و پس پرداخت (Post Paid) به متقاضیان جدید قابل ارائه است.

معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن بیان این مطلب که واگذاری در حالت پیش پرداخت بصورت 3 ماهه و پس پرداخت بصورت 12 ماهه است تعرفه سرویس فوق را به شرح جدول زیر اعلام کرد:

6. 2 کاربر از omidhk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه becks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Urmia♥

پيش فرض

فروش سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت های 1، 2 و 4 مگابیت/ خداحافظی با نامحدود 128 کیلوبیت

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون برا تهرانه. ارومیه هم این سرویسا رو ارائه میدن؟!

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه ارایه بده ارومیه من اولین نفرم که میگیرم

اینترنت واقعی یعنی نامحدود

10. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه becks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Urmia♥

پيش فرض

:||||

12. این کاربر از becks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام و احترام

بنده حدود 20 روزی یمشه روی 10 مگ مخابرات اومدم دانلود از سرورهای ایرانی روی 950 تا 1 مگ هستش ولی از سرورهای خارجی به زرو میشه 200 کیلوبایت

زنگم زدم 2020 میگه ثبت خرابی میگم آخه مرد مومن ثبت خرابری برای وقتی هستش خط من مشکل داشته باشه اگه داشت که سرور ایرانی هم باید همون 200 میشید خودتون محدود کردید !!

به نظرتونم چیکار کنم

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام و احترام

بنده حدود 20 روزی یمشه روی 10 مگ مخابرات اومدم دانلود از سرورهای ایرانی روی 950 تا 1 مگ هستش ولی از سرورهای خارجی به زرو میشه 200 کیلوبایت

زنگم زدم 2020 میگه ثبت خرابی میگم آخه مرد مومن ثبت خرابری برای وقتی هستش خط من مشکل داشته باشه اگه داشت که سرور ایرانی هم باید همون 200 میشید خودتون محدود کردید !!

به نظرتونم چیکار کنم
    اگه خطتون فیبر هست که هیچ کاری نمیشه کرد. من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ده مگ گرفته بودم ولی بیشتر از 8 مگ آپ نمیشد. پیگیری کردم تا کارشناس فرستادن. اونم هر کاری کرد درست نشد که نشد
    خودشم گفت که اشکال از سیستم های خود مخابراته. مثلا الان با آسیاتک خطم با 14 مگ هم آپ شد!
    ---
    پ.ن: سرویس 38 مگابیت با قیمت 10پوند (تا یه سال):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه خطتون فیبر هست که هیچ کاری نمیشه کرد. من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ده مگ گرفته بودم ولی بیشتر از 8 مگ آپ نمیشد. پیگیری کردم تا کارشناس فرستادن. اونم هر کاری کرد درست نشد که نشد
    خودشم گفت که اشکال از سیستم های خود مخابراته. مثلا الان با آسیاتک خطم با 14 مگ هم آپ شد!
    ---
    پ.ن: سرویس 38 مگابیت با قیمت 10پوند (تا یه سال):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بسلام

تشکر از شما عرض کردم ، روی دانلود از سرور ایران مشکلی نیست و فقط دانلود از خارج کشور این مشکل هستش الان که دارم این رو می نویسم سرور ایران رو با 900 کیلوبایت دانلود میگیرم ، سرور خارج 70 کیلوبایت !!!!!!!!!!!! محدود کردن خودشون چون قبلا دو مگ داشتم سرور خارج هم با 270 ک دانلود میگرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •