صبا نت مرند نیست با همارا صحبت کردم می گند روزا سرعت 4 مگه شبا 2 مگ به نظرتون می ارزه؟ چون برای من الان آرت 3 افتضاح شده و دارم با 25 دان می کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صبا نت مرند نیست با همارا صحبت کردم می گند روزا سرعت 4 مگه شبا 2 مگ به نظرتون می ارزه؟ چون برای من الان آرت 3 افتضاح شده و دارم با 25 دان می کنم
اینا پول مردمو کش میزنند
بعید میدونم سرعتشون چندان خوب باشه
در ضمن همارا پیاگ چندان خوبی هم نداره
خطاب به جناب اسماعیل (پینگ ،،،نه پیاگ)
در ضمن همارا خودش ترافیک کاربر رو مصرف میکنه
اینو به عینه خودم تو نمایندگی همارا دیدم
به نظر من از هر شرکتی بگیر الا این همارا
سلام
كسي از سرويس الترا همارا تو تبريز استفاده كرده.
شنديم سرعتش ٤ مگ هست يعني روزا اين سرعت رو ميده واقعا و شبانش چطور
عیب نداره داشته باش
من با خارجیها که چت مکنم مشکلی ندارم
این فارسی کلا یه جوریه چینش کیبوردش
البته 20 درصد سرعتمو کم کنم همه چی ردیفه ...![]()
سلام بچه ها من تجربه ای که داشتم اینکه هر وقت بعد از خروج از اینترنت از کانکشنم اینترنت رو دیزبل کردم مصرفم خیلی خیلی پایین اومده ! منم ویندوز و نرم افزار دیگه اپدیت نمیکنم !
یه سوال فوری:
تقریبا از پارسال اینترنتم روزانه ده بیست بار در روز قطع میشه به مدت گاهی دو دیقه تا 20-30 دیقه گاهی بیشتر
معمولا قطع شدن های سه چهار دیقه ای
ویندوز رو عوض میکنم هم فایده ای نداره! وقتی میرم روی سایت همارا مینویسه دو دیقه پیش مشکل فنی شبکه !
دایما با این جمله مواجه میشم !
ایا شما هم همین مشکلو دارین؟
انتی ویروس انتی نود رو دارم و دایما اپدیت هست !
به پشتیبانی امروز زنگ زدم میگه فقط یه پریز خاص اختصاص بدین به مودم!
الان سیستم تقریبا 4-5 تا دستگاه با یه پریز کار میکنن! مانیتور کیس بلند گو مودم و گاهی شارژر موبایل
البته فکر نمیکنم از این مورد باشه همچینن گفته به تلفنتون اگر فکس و این چیزا وثصل باشه پارازیت میگیره!
خلاصه کلافم کرده میخوام عوضش کنم پارس انلاین بگیرم ارزونتره ولی در سرعتش مطمئن نیستم دوستم داره و ازش راضی هست ولی من نمیدونم مطمئن نیستم !
الان ای دی اس ال من کلاسیک سه ماهه و 6 گیگ که سرعتش 128-516 رو بیست و نه و پونصد تومان میدمم ! 2شب تا 8 صبح هم رایگانه
پارس انلاین هم 216 یک ماهش با دو گیگ میشه هشت هزار و خورده ای !یک شب تا شش صبح هم رایگانه !
نمیدونم کدوم بهتره این کارو بکنم یا نه!لطفا نظر بدین؟
پارس انلاین کسی داره؟![]()
در مورد دیس شدن های متوالی
اون مورد هایی رو که همارا تو سایت خودش ذکر میکنه یعنی مشکل فنی از طرف خود اونا بوده و به مشترک مربوط نمیشه
ولی اگر مشکل از طرف اونا نباشه دیس شدنهای شما میتونه دلایل زیادی داشته باشه که دلیل اول و مهمترین دلیل میتونه نویز داخلی خط تلفن باشه
در مورد تعویض همارا با پارس باید به عرض برسونم که همارا و پارس هر دوتا تو یه گروه جزها دسته بندی میشن که همارا باز یکم از پارس بهتره ،که بهتره شاتل رو هم به جمع اونا اضافه کنید
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
به قول سعید که قبلا گفته بود سه خط نوشتی 20 تا غلط داری
و همچنین نمره املای دبستانت چند بود؟؟؟؟
یه توصیه بابا بعد از نوشتن جون من خودت یه بار بخون بعد سند کن
گفتم که هیچ کدوم بهتر نیست
استفاده شما چیه
بگید تا راهنمایی کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)