سلام دوستان
سیستم من قدیمی و نسبتا ضعیف هستش بهمین خاطر تاکنون از نسخه 7 کاسپرسکی استفاده میکردم
اما نسخه 7 از سال پیش ساپورتش متوقف شد ولی آپدیتش ادامه داشت تا 21 خرداد 90 (11 ژوئن 2011 ) که کلا کاسپرکسی از لحاظ آپدیت خارجش کرد
حالا ناچارا باید به سراغ محصول جدید برم
کاسپرسکی 2012 سرعت بالایی داره یا سیستم رو کند میکنه ؟ آنتی ویروسش خوب شده یا اینترنت سکیوریتی ؟
نسخه آنتی ویروس 2012 رو دانلود کنید تریال فعال کنید در ابتدا و سپس آبدیت کنید و بعد از آن میتونید کلید های روزانه را وارد کنید و برنامه را اکتیو کنید بهترین گزینه همین ورژن هست
برای راهنمایی بیشتر و دریافت کلید های روزانه به این لینک بیایید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
ببینید من الان کاسپر ۲۰۱۲ نصب کردم...
باید صبر کنم expire شه بعدش کی جدید بدم..؟
در ضمن تو قسمت که ement license managمیرم فقط جا برای وارد کردن serial number هست نه key..

شما اول کلید و لایسنز قبلی رو پاک میکنید و سپس از نت خارج شده و تریال رو انتخاب میکنید و ok ldckdn سپس صفحه های باز میشه که میتونین کی را بش بدین
برای راهنمایی بیشتر و دریافت کلید های روزانه این برنامه به این لینک بیاید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
دوست عزیز شما user, passwordدادین..اینهارو کجا باید وارد کرد..
من فقط serial numberمیبینم....
شما هم کازری رو که به دوستان قبلی گفتم باید انجام بدین و کلید هارو به اون صورت وارد کنید
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
دوستان من قبلا ورژن 2011 داشتم و از آپدیت های اون بکاپ گرفتم . حالا اگه 2012 رو نصب کنم میتونم از آپدیت های 2011 استفاده کرده و به صورت آفلاین 2011 رو آپدیت کنم ؟
امکانش خیلی کمه این کار انجام بشه چون نسخه ها فرق میکنن و آپدیت را بصورت آ«لاین انجام بدین بهتره فقط قبلش کلید های جدید را بگذارید که ممکنه کلید های قدیمی در بلک لیست قرار گرفته باشن و هنگام آبدیت برنامه غیر فعال بشه
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
کسپر بیشتر برای کاربران حرفه ایه و کلا سنگینه.اگه تعصب خاصی به این نداری برو سراغ آنتی ویروسهای رایگان و قوی مثل آواست یا آویرا.
لطفا این جور ی نگین که کاربرا فرار کنن درسته برنامه حرفه ای تر و کاملتر و امکانات و قدرت بیشتر ی داره ولی به نظر من همه میتونن استفاده کنن فقط یه سیستم نسبتا خوب داشته باشن حله