تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 966 از 1081 اولاول ... 46686691695696296396496596696796896997097610161066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,651 به 9,660 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

بچه یه سوال دارم اگه کسی در این زمینه آگاهی داره من رو راهنمایی کنه من زمانی که می خوام یه فایل از طریق قرنطینه برای کسپر ارسال کنم مراحل رو پیش میره ولی زمانی که می خواد ایمیلم رو به سرور وصل کنه ارور میده و نمی تونه مراحل رو پیش ببره حتی تو سایت کسپر هم اکانت ایجاد کردم ولی فایل رو ارسال نمیکنه؟

2. این کاربر از ebrahimjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما user, passwordدادین..اینهارو کجا باید وارد کرد..
    من فقط serial numberمیبینم....

4. این کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

من متوجه منظورتون نمیشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا ورژن 2011 داشتم و از آپدیت های اون بکاپ گرفتم . حالا اگه 2012 رو نصب کنم میتونم از آپدیت های 2011 استفاده کرده و به صورت آفلاین 2011 رو آپدیت کنم ؟

7. این کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من متوجه منظورتون نمیشم

ببینید من الان کاسپر ۲۰۱۲ نصب کردم...
    باید صبر کنم expire شه بعدش کی‌ جدید بدم..؟
    در ضمن تو قسمت که ement license managمیرم فقط جا برای وارد کردن serial number هست نه key..

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در ضمن تو قسمت که ement license managمیرم فقط جا برای وارد کردن serial number هست نه key..

جوابتون رو تو لینک زیر پیدا کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان

سیستم من قدیمی و نسبتا ضعیف هستش بهمین خاطر تاکنون از نسخه 7 کاسپرسکی استفاده میکردم

اما نسخه 7 از سال پیش ساپورتش متوقف شد ولی آپدیتش ادامه داشت تا 21 خرداد 90 (11 ژوئن 2011 ) که کلا کاسپرکسی از لحاظ آپدیت خارجش کرد

حالا ناچارا باید به سراغ محصول جدید برم

کاسپرسکی 2012 سرعت بالایی داره یا سیستم رو کند میکنه ؟ آنتی ویروسش خوب شده یا اینترنت سکیوریتی ؟

12. این کاربر از badboy2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان

سیستم من قدیمی و نسبتا ضعیف هستش بهمین خاطر تاکنون از نسخه 7 کاسپرسکی استفاده میکردم

اما نسخه 7 از سال پیش ساپورتش متوقف شد ولی آپدیتش ادامه داشت تا 21 خرداد 90 (11 ژوئن 2011 ) که کلا کاسپرکسی از لحاظ آپدیت خارجش کرد

کاسپرسکی 2012 سرعت بالایی داره یا سیستم رو کند میکنه ؟ آنتی ویروسش خوب شده یا اینترنت سکیوریتی ؟
    کسپر بیشتر برای کاربران حرفه ایه و کلا سنگینه.اگه تعصب خاصی به این نداری برو سراغ آنتی ویروسهای رایگان و قوی مثل آواست یا آویرا.

14. این کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

نسخه آنتی ویروس 2012 رو دانلود کنید تریال فعال کنید در ابتدا و سپس آبدیت کنید و بعد از آن میتونید کلید های روزانه را وارد کنید و برنامه را اکتیو کنید بهترین گزینه همین ورژن هست
    برای راهنمایی بیشتر و دریافت کلید های روزانه به این لینک بیایید

کد:

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

شما اول کلید و لایسنز قبلی رو پاک میکنید و سپس از نت خارج شده و تریال رو انتخاب میکنید و ok ldckdn سپس صفحه های باز میشه که میتونین کی را بش بدین

برای راهنمایی بیشتر و دریافت کلید های روزانه این برنامه به این لینک بیاید

کد:

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

شما هم کازری رو که به دوستان قبلی گفتم باید انجام بدین و کلید هارو به اون صورت وارد کنید

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

دوستان من قبلا ورژن 2011 داشتم و از آپدیت های اون بکاپ گرفتم . حالا اگه 2012 رو نصب کنم میتونم از آپدیت های 2011 استفاده کرده و به صورت آفلاین 2011 رو آپدیت کنم ؟
    امکانش خیلی کمه این کار انجام بشه چون نسخه ها فرق میکنن و آپدیت را بصورت آ«لاین انجام بدین بهتره فقط قبلش کلید های جدید را بگذارید که ممکنه کلید های قدیمی در بلک لیست قرار گرفته باشن و هنگام آبدیت برنامه غیر فعال بشه

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

کسپر بیشتر برای کاربران حرفه ایه و کلا سنگینه.اگه تعصب خاصی به این نداری برو سراغ آنتی ویروسهای رایگان و قوی مثل آواست یا آویرا.
    لطفا این جور ی نگین که کاربرا فرار کنن درسته برنامه حرفه ای تر و کاملتر و امکانات و قدرت بیشتر ی داره ولی به نظر من همه میتونن استفاده کنن فقط یه سیستم نسبتا خوب داشته باشن حله

16. 3 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من احساس میکنم کسپر 2012 هنوز مشکل داره ! امروز نصبش کردم از صبح تا حالا بعضی موقع ها واسه 1 ثانیه صفحه سیاه میشه . من قبلا 2010 و 2011 داشتم همه هم لایسنس معتبر داشتن . میدونم به لایسنس ربطی نداره ولی احساس میکنم خود کسپر 2012 مشکل داره . شما به همچین مشکلی برخورد نکردین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •