تا جاییی که خاطرمه یا باید روی کلمه مورد نظر کلیک راست کنین و گزینه اضافه کردن به دیکشنری ویراستار بزنین یا اینکه در تنظمیات قسمت بالای افزونه مرتبطه، گزینه افزودن کلمه به دیکشنری ویراستار هست تا در مراجعات بعدی و اسکن کلمات دو تکه ای رو تشخیص بده
تا جاییی که خاطرمه یا باید روی کلمه مورد نظر کلیک راست کنین و گزینه اضافه کردن به دیکشنری ویراستار بزنین یا اینکه در تنظمیات قسمت بالای افزونه مرتبطه، گزینه افزودن کلمه به دیکشنری ویراستار هست تا در مراجعات بعدی و اسکن کلمات دو تکه ای رو تشخیص بده
Last edited by sky1sky; 28-12-2014 at 22:29.
سلام مرسی اما فک کنم سوالم رو اشتباه برداشت کردیدببیند دو تا فایل ورد هست هر کدوم با تنظیمات مجزا اعم از فاصله حاشیه متفاوت و فونت متفاوت می خوام وقتی دو فایل ادغام کنم وقتی فایل اولی رو در فایل ورد دومی به انتهاش اضافه کنم، فایل ورد اولی تنظیماتش حفظ شه (تنظیماتش عین فایل دومه نشه) و فایل دوم هم به هم نریزه و تنظیماتش حفظ شه(تنظیماتش عین فایل اول نشه)
بچه ها اگه می دونین بی زحمت راهنمایی کنین؟؟؟؟
یه افزونه katoolمخصوص این کار نصب کردم اما کلا بباعث شدد ورد ام هنگ کنه و خیلی اوضاع و بی ریخت کرد
پیشاپیش مرسی![]()
Last edited by sky1sky; 28-12-2014 at 22:46.
سلام مجددببینید مشکل و سوال من چیز دیگه ای است دقیقا به همین خاطر که کلیک راست کار نمی کنه باید افزونه بابیلون رو ازکار بندازم خب من همین کار روانجام میدم و بعدش کلیک راست منوش فعال میشه اما
اما مشکل اینه که با هر بار ریسترت سیستم با خاموش کردن سیستم باید مجدد افزونه بابللون رو حدف کنم یعنی به طور ابدی و همیشگی پاک نمیشه افزونه بابلیون از ورد!!!
جالب اینکه اگه بخوام سایر افزونه ها مثل end note یا ویراستار یا سایر افزونه ها رو حذف کنم اگه یک بار من ازتنظمیات افزونه ورد remove بزنم دیگه هرگز افزونه اش نمیاد مگه اینکه دستی برم اضافش کنم اما این افزونه بابلیون از روو نمیره هر چی حذف کنم دفعه بعدی که لپ تاپ و خاموش کنم مجدد در ورد میاد !
حتی بابیلون روی start up هم تنظیم نیست و با بوت ویندوز تنظیم کردم لود نشه اما جالبه که پروسس افزونه اش خودکار اجرا میشه و به ورد مجدد اضافه میشه
بچه ها راه حلی دارین ک فقط افزونه بابیلون رو برای همشه از ورد غیرفعال کنم؟؟؟؟
پیشاپیش مرسی![]()
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک روزه که ویندوز 8.1 Pro vl OEM را روی لپ تاپ HP Pavilion Dv 6090 e نصب کردم
شب هنگامی که نرم افزار ها را با IDM زدم دانلود بهشون یه زمان خاموشی دادم
بعد همزمان ورد آفیس 2013 را زدم نصب و صبح هنگامی که روشن کردوم دیدم ورد درست نصب نشده
بعد از طریق uninstall شروع به حذفش کردم
و هنگامی که دوباره خواستم بزنم نصب این ارور را داد
از trouble خود ویندوز 8.1 استفاده کردم
از office key remover استفاده کردم
نت فریم ورک 3.5 را نصب کردم
از دو solution pack مایکروسافت استفاده کردم
پوشه office را از program files *86 پاک کردم
هیچ کدام جواب نداد
امیدوارم شما بتونید کمکی بکنید
منظورتون اینه که هر قسمت از این دو متن، تنظیمات خودشون رو داشته باشن؟
جواب: نمیدونم
این راه رو هم امتحان کنید شاید جواب داد:
task manager رو اجرا کنید. ( Esc + Shift + Ctrl )
به تب service برید
روی دکمه services کلیک کنید
پروسه مورد نظر رو پیدا کنید و روش کلیک راست کنید.
گزینه Properties رو انتخاب کنید
جلوی Startup type از منوی کشویی Desable رو انتخاب و تأیید کنید.
اگه این جواب نداد دیگه کاری از دستم بر نمیاد!
سلام
توی word 2007 یک خط در میون انگلیسی نوشته شده. الان میخام بین هردو خط انگلیسی، یک خط فارسی با رنگ و فونت مختلف بنویسم. مشکل اینه که از یک به خط دیگه ی میرم، فونت دوباره خود به خود انگلیسی با فونت و رنگ انگلیسی ها میشه و مجبور میشم برای هر خط فارسی نمونه شو کپی پیست کنم. چکار کنم اون فونت و رنگ فارسی در حین نوشتن ثابت بمونه؟
سلام
من توی اکسل یه جدول ساختم که عددها هم فارسی هست، ولی وقتی اون جدول رو به ورد انتقال میدم عدد ها انگلیسی میشه، چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
ممنون
سلام و عرض ادب
مشکلی برام بوجود آمده لطفا راهنماییم کنید...من چند روز قبل ویندوز رو عوض کردم .متاسفانه یکسری اطلاعاتم حذف شد...بعد از ریکاوری کردن یکسری از
فایلها از جمله وورد پایان نامه و مقاله ام محتویاتش خالی نشون داده میشه. راه حلش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
من با ریکاوری مای فایل و ایزی ریکاوری مجدد ریکاور کردم اما نشد...![]()
سلام
CTRL + A
CTRL + D
برای تغییر فونت انگلیسی از قسمت Latin Text و برای تغییر فونت فارسی از قسمت Complex Script استفاده کنید.
در مورد رنگ میتونید رنگ تمام متن رو تغییر بدید، ولی اینکه چطور رنگ کلمات فارسی و انگلیسی متمایز باشه، نمیدونم!
فارسی نویسی اعداد رو در word تنظیم کنید!
در منوی تنظیمات ورد:
option »» advanced »» show document content
Numeral »» Context
اگه باز مشکل داشت، بعد از چسباندن در word، د رمربع کوچکی که ظاهر میشود، گزینه Match Destination Formating را انتخاب کنید.
چنانچه همچنان مشکل حل نشد، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.
Last edited by hamed29; 02-01-2015 at 15:24.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)