تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 966 از 1126 اولاول ... 46686691695696296396496596696796896997097610161066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,651 به 9,660 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    توی اینترنت گشتم خیلیا با این مشکل مواجه شدن! هیچ راه حلی هم براش پیدا نکردم
    اینم عکسا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    اینم عکسا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    اینم عکسا
    یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید برای ارور سوم هم دلایلشو و راه های برطرف کردنشو بعد از انجام تست میگم

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید
    بنده یه هارد 1ترابایت دارم که بعضی وقتا ویندوز میشناسدش و بعضی وقتا نه. چطوری درست میشه؟ خیلی برام مهمه چون 300 هزارتومن براش دادم.لطفا یه راه حال برای درست شدنش بدید
    اطلاعات داخلش مهم نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده میکنم هیچ وقت ویندوزی روش نصب نبوده فقط فیلم ریختم روش .وقتی هارد رو نمیشناسه تو disk management و بقیه برنامه ها هم شناخته نمیشه).
    این چند تا عکس ازHDTune

Click here to view the original image of 572x505px.

Click here to view the original image of 1017x688px.

Click here to view the original image of 1074x761px.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید
    بنده یه هارد 1ترابایت دارم که بعضی وقتا ویندوز میشناسدش و بعضی وقتا نه. چطوری درست میشه؟ خیلی برام مهمه چون 300 هزارتومن براش دادم.لطفا یه راه حال برای درست شدنش بدید
    اطلاعات داخلش مهم نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده میکنم هیچ وقت ویندوزی روش نصب نبوده فقط فیلم ریختم روش .وقتی هارد رو نمیشناسه تو disk management و بقیه برنامه ها هم شناخته نمیشه).
    این چند تا عکس ازHDTune

Click here to view the original image of 1017x688px.

Click here to view the original image of 1074x761px.
    سلام فعلا که اروری که داره وضعیتش ok است شما یک scan and repair با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    این تاپیک من را یک نگاه بندازید امکان داره مشکل از هاردش باشه باید چه کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    این تاپیک من را یک نگاه بندازید امکان داره مشکل از هاردش باشه باید چه کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    lمشکل من همان هارد بود که از دستور diskpart استفاده کردم اما یک اشتباه شد به جای فرمت کردن درایور از دستور clean استفاده کردم و کل پارتیشن ها همراه با اطلاعات پریدن هنوز پارتیشن بندی نکردم از چه نرم افزار یا دستوری استفاده کنم که بصورت بوت پارتیشن هایم را برگردانم همراه با اطلاعاتشان ؟

برگرداندن پارتیشن ها از طریق بوت usb ? پارتیشن ها حذف شده اند ولی من هنوز پارتیشن بندی جدید انجام نداده ام

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

lمشکل من همان هارد بود که از دستور diskpart استفاده کردم اما یک اشتباه شد به جای فرمت کردن درایور از دستور clean استفاده کردم و کل پارتیشن ها همراه با اطلاعات پریدن هنوز پارتیشن بندی نکردم از چه نرم افزار یا دستوری استفاده کنم که بصورت بوت پارتیشن هایم را برگردانم همراه با اطلاعاتشان ؟

برگرداندن پارتیشن ها از طریق بوت usb ? پارتیشن ها حذف شده اند ولی من هنوز پارتیشن بندی جدید انجام نداده ام
    با نرم افزار minitool partin wizard یک دیسک بوتیبل درست کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و کل پارتیشن ها رو ریکاوری کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با نرم افزار minitool partin wizard یک دیسک بوتیبل درست کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و کل پارتیشن ها رو ریکاوری کنید
    اره دست شما درد نکنه این نرم افزار به خوبی پارتیشن ها را برگرداند خیلی خوشحال شدم

فقط من یک کار دیگه کردم سه تا پارتیشن بود 100 مگ و 100 گیگ و 589 گیگ من امدم 100 مگ و 100 گیگ حذف کردم و با هم یکیشان کردم الان وقتی سیستم روشن میکنم یکسره شروع میکنه بوق زدن ؟؟؟

من فقط می خواخم ویندوز بزیزم و سریع فایل انتقال بدم بعد سریع پارتیشن بندی میکنم از اول

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اره دست شما درد نکنه این نرم افزار به خوبی پارتیشن ها را برگرداند خیلی خوشحال شدم

فقط من یک کار دیگه کردم سه تا پارتیشن بود 100 مگ و 100 گیگ و 589 گیگ من امدم 100 مگ و 100 گیگ حذف کردم و با هم یکیشان کردم الان وقتی سیستم روشن میکنم یکسره شروع میکنه بوق زدن ؟؟؟

من فقط می خواخم ویندوز بزیزم و سریع فایل انتقال بدم بعد سریع پارتیشن بندی میکنم از اول
    الان اطلاعاتتون برگشت؟

یک عکس از وضعیت پارتیشن هاتون بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •