تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 966 از 2376 اولاول ... 4668669169569629639649659669679689699709761016106614661966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,651 به 9,660 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در خصوص وضعيت شكوري/ دكتر نوروزي نظرنهايي خود را اعلام مي‌كند

دكتر نوروزي امروز نظر خود را در خصوص مصدوميت هادي شكوري اعلام مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، دكتر نوروزي پزشك باشگاه استقلال امروز نظر قطعي خود را در خصوص پاي مصدوم هادي شكوري اعلام خواهد كرد.

هادي شكوري هافبك تيم فوتبال استقلال كه در بازي مقابل پاس همدان دچار مصدوميت شده، امروز پاي آسيب‌ديده خود را به دكتر نوروزي نشان خواهد داد تا دكتر استقلال نظر خود را در خصوص آن ابراز كند.

گفتني است به احتمال فراوان هادي شكوري در صورت شدت مصدوميت بازي بعدي تيم خود را از هفته دوازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر از دست خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پولادي در گفت و گو با ايپنا: طاقت نيمكت‌نشيني را ندارم

پولادي گفت: "اگر اين روند ادامه پيدا كند صددرصد نيم فصل از استقلال خواهم رفت."

مهرداد پولادي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "بازي استقلال مقابل پاس بسيار بازي زيبايي بود و استقلال توانست با ارايه يك بازي منطقي نتيجه بسيار خوبي را به‌دست آورد. با بردي كه در شهر همدان به‌دست آورديم توانستيم مساوي هفته قبل را جبران كنيم."

پولادي افزود: "پاس تيم بسيار خوبي است، ولي ما خيلي بهتر از آنها بوديم و فكر نمي‌كنم تا به حال تيمي پاس را در خانه خودش اذيت كرده باشد."

وي خاطر نشان كرد: "در فصل گذشته 30 بازي براي استقلال انجام دادم، اما اين فصل بازي به من نرسيده است. من بازيكن نيمكت‌نشيني نيستم و اگر اين روند ادامه پيدا كند صددرصد نيم فصل از استقلال خواهم رفت."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون بایرن جان !
    مفیوض شدیم !
    راستی بازی با پیکان ساعت چنده؟
    سلام
    بازی ساعت 16:45 دقیقه روز دوشنبه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيد غلام نژاد در گفت و گو با پانا:
    تمرکز خود را از دست داديم
    نبايد با اين نتيجه به استقلال مي باختيم

هافبک تيم پاس همدان گفت: بازي خوبي انجام داديم و نبايد با اين نتيجه بازي را واگذار مي کرديم.

مجيد غلام نژاد در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: بازي خوبي را در کل انجام داديم هرچند در نيمه اول و به خصوص دقايق اوليه تيم استقلال فشار زيادي را براي رسيدن به گل به ما آورد.

وي افزود: تيم استقلال بزرگ است و قابل قياس با تيم جوان ما نبود اما بايد بگويم که به هيچ عنوان مستحق باخت نبوديم و اگر بازيکنان تاثيرگذار ما مصدوم نبودند حتي مي توانستيم پيروز باشيم.

هافبک پاس تصريح کرد: وقتي کار را به تساوي کشانديم کمي بازتر بازي کرديم و اين باعث شد دو گل بد دريافت کنيم و به نوعي مي توان گفت که تمرکز خود را از دست داديم.

غلام نژاد گفت: تيم ما خيلي جوان شده و تنها به زمان نياز دارد. به طور حتم نيم فصل اول براي هماهنگي فرصت داريم تا در نيم فصل دوم نتايج درخشاني کسب کنيم.

وي خاطرنشان کرد: از هواداران عذرخواهي مي کنيم که نتوانستيم آن ها را در اين بازي راضي کنيم اما بايد بگويم که در همه حال از ما حمايت کردند و اميدوارم که در بازي هاي بعدي جبران کنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني در گفت و گو با پانا:
    نيمکت نشيني ام دليل فني نداشت
    در قهرماني استقلال شک نکنيد

مهاجم تيم استقلال تهران گفت: هيچ تيمي قدرت زدن 4 گل در همدان به پاس را ندارد ولي استقلال اين کار را انجام داد و با ادامه اين روند در قهرماني ما شک نکنيد.

آرش برهاني در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: بازي مقابل پاس بسيار خوب و با کيفيت برگزار شد چرا که از اول به قصد پيروزي پرگل رفته بوديم و خوشبختانه با تلاش بازيکنان به اين مهم رسيديم.

وي افزود: به نظرم هيچ تيمي قدرت زدن 4 گل در همدان را به تيم پاس ندارد البته ما 4 گل هم نزديم با اين حال فکر مي کنم با ادامه اين روند در قهرماني استقلال نبايد شک کرد.

مهاجم استقلال تصريح کرد: تيم پاس جوان اما کم تجربه بود که آينده درخشاني خواهد داشت ولي فکر مي کنم تجربه فني بازيکنان ما به حريف چربيد و توانستيم 3 امتياز شيرين کسب کنيم.

برهاني نيمکت نشيني خود را فني ندانست و گفت: نيمکت نشيني من دليل فني نداشت و تنها نظر سرمربي بود که از اول در ترکيب نباشم با اين حال فکر مي کنم اين به خاطر تاکتيک تيمي بود.

وي با بيان اين مطلب که نيمکت نشيني باعث انگيزه بيشتر نمي شود، خاطرنشان کرد: هيچ گاه با نيمکت نشيني با انگيزه تر نمي شوم. هميشه براي استقلال با انگيزه بازي مي کنم و دليلي بر بي انگيزگي خود نمي بينم با اين حال هيچ بازيکني از نيمکت نشيني خوشحال نمي شود و حتي در مواقعي باعث افت روحي مي شود ولي سعي مي کنم در صورت نيمکت نشيني با آن کنار بيايم.

مهاجم تيم استقلال در خصوص گلزني خود افزود: سعي کردم در دقايقي که به بازي مي آيم، بهترين عملکرد را داشته باشم و خوشحالم که کارم با گل همراه بود. سعي مي کنم با گلزني خود آقاي گل ليگ شده و در اردوهاي بعدي تيم ملي نظر دايي را جلب کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباری: جانواریو هافبک خوش فکری است
    استقلال همیشه مدعی قهرمانی بوده
    مجتبی جباری در یکی از بهترین روزهای فوتبالی اش در لیگ جاری ، برد پر گل دیگری را همراه استقلال جشن گرفت. جباری که اینروزها کنار فابیو جانواریو در خط میانی استقلال یک فوتبال چشم نوازی را به نمایش میگذارند از هم بازی برزیلی اش تمجید میکند.

* یک بازی پر گل دیگر را به نمایش گذاشتید. شرایط این دیدار چطور بود؟
    - بازی با پاس یکی از بهترین بازیهای استقلال بود. تیم ما ابتدای فصل فوتبال خوبی بازی نمی کرد. من همان زمان هم گفتم با بازی هوایی به جایی نمی رسیم حالا که فوتبال استقلال روی زمین آمده همه چیز رو به راه شده است.

* یعنی مشکل اصلی استقلال همین بود؟
    - من فکر میکنم مشکل اصلی استقلال در ابتدای فصل عدم هماهنگی بین بازیکنان بود حالا آن مشکل هم حل شده است.

* زوج خوبی را با جانواریو در خط میانی تشکیل داده اید. او را چطور می بینی؟
    - آمدن فابیو به استقلال واقعا به تیم ما کمک کرده است. او یک فوتبالست کار بلد ، خوش فکر و با هوش است. حالا هم که فوتبال ما روی زمین آمده همه می بینند که استقلال چهره دیگری دارد.

* گل های خوبی در این بازی زدی . فکر می کنی روند گل زدن تو ادامه داشته باشد؟
    - از این گل ها واقعا خوشحالم. در این بازی نسبت به قبل بیشتر به خط حمله اضافه می شدم. دوست دارم گل بزنم اما وظیفه اصلی من در تیم پاس دادن است و نباید این را فراموش کنم.

* به نظرمیرسد استقلال باز هم به مهاجم احتیاج دارد چون فرصت های زیادی هدر میرود.
    - عملکرد مهاجمان ما فوق العاده بوده و فکر نمی کنم در این زمینه مشکلی داشته باشیم. ما باید این روند را ادامه بدهیم. استقلال همیشه یکی از مدعیان فهرمانی بوده و اگر بازیهای آینده را هم همینطور باشیم شانس زیادی برای قهرمانی داریم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمی خواهم در این تیم بمانم
    امیرآبادی: نیم فصل از استقلال می روم

در پی پیروزیهای پیاپی استقلال طبیعی است که امیر قلعه نویی تمایلی برای دستکاری ترکیب تیم برنده نداشته باشد. شاید برای همین موضوع مهدی امیرآبادی تصمیم گرفته در نیم فصل استقلال را ترک کند. او بابت نیمکت نشینی دلخور است و البته با این اوصاف بعید به نظر می رسد به این زودی ها راهی به ترکیب ثابت استقلال پیدا کند.

* شنیده می شود قصد داری از استقلال جدا شوی؟
    - خب برای اینکه من از لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارم و آماده بازی هستم. برای همین نیمکت نشینی برای خودم جای سوال دارد و تعجب آور است.

* با توجه به اینکه استقلال خوب نتیجه می گیرد به نظر میرسد آماده ها در ترکیب قرار گرفته اند و بعید است این ترکیب تغییری کند.
    - من به لحاظ فنی نسبت به هم پستی هایم و کسانیکه فیکس بازی می کنند چیزی کم ندارم و بی جهت نیمکت نشین شدم.

* برای همین تصمیم گرفتی از استقلال بروی؟
    - خب استقلال احتیاجی به من ندارد. پس بهتر است مسوولان استقلال رضایت نامه من را در نیم فصل بدهند تا به تیم دیگری بروم چون ادامه این روند دلخواه من نیست. اگر من را قبول دارند که باید بازی کنم وگرنه رضایت نامه ام را بدهند تا بروم..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نیکبخت:دوست ندارم استقلالی ها به ورزشگاه بیایند
    آن دسته از هواداران استقلال كه جزو مردم عادي جامعه هستند و به ورزشگاه آزادي نمي‌آيند نيز به من لطف دارند و قدر زحمت‌هايي كه براي تيم‌شان كشيده‌ام را مي‌دانند. تنها آن هواداراني كه به استاديوم مي‌آيند و استقلال را تشويق مي‌كنند كم لطفي مي‌كنند و من دوست‌شان ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نیکبخت:دوست ندارم استقلالی ها به ورزشگاه بیایند
    آن دسته از هواداران استقلال كه جزو مردم عادي جامعه هستند و به ورزشگاه آزادي نمي‌آيند نيز به من لطف دارند و قدر زحمت‌هايي كه براي تيم‌شان كشيده‌ام را مي‌دانند. تنها آن هواداراني كه به استاديوم مي‌آيند و استقلال را تشويق مي‌كنند كم لطفي مي‌كنند و من دوست‌شان ندارم.
    امری فرمایشی درخواستی چیزی دیگه هست بگو خجالت نکش

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اطلاعيه باشگاه استقلال
    هورا اسپرت : باشگاه استقلال تهران هرگونه ارتباط ميان تماس هاى تلفنى مديرعامل باشگاه با پيشكسوتان استقلال را براى انتخاب اعضاى كميته فنى اين باشگاه بى اساس دانست

باشگاه استقلال تهران هرگونه ارتباط ميان تماس هاى تلفنى مديرعامل باشگاه با پيشكسوتان استقلال را براى انتخاب اعضاى كميته فنى اين باشگاه بى اساس دانست. در اين اطلاعيه آمده است: با آغاز به كار اميررضا واعظ آشتيانى در سمت جديد، وى به رسم احترام در فرصت هاى مناسب از طريق تلفن تماس هايى را با تعدادى از پيشكسوتان باشگاه استقلال برقرار و جوياى حال آنها شد.

لازم به تأكيد است اين رفتار مديرعامل باشگاه به منظور دعوت، انتخاب يا انتصاب هيچ فردى در مسؤوليت هاى مختلف باشگاه تلقى نمى شود اما گويا برخى از پيشكسوتان بنابر اعلام رسانه هاى مختلف ادعاى مسؤوليت هاى جديد در كميته هاى مختلف از جمله كميته فنى استقلال را مى نمايند.

در بخش ديگرى از اين اطلاعيه آمده است: بدين وسيله اعلام مى شود از نگاه باشگاه استقلال تمامى اين ادعاها بى اساس بوده و تاكنون پيرامون اعضاى كميته فنى باشگاه با هيچ فردى مذاكره نشده است. لازم به ذكر است تشكيل اين كميته نياز به مطالعات همه جانبه دارد و در عين حال تعجيل در اين مورد فضاى جنجالى را در محيط پر از آرامش استقلال ايجاد مى كند. اميدواريم برحسب امانت رويه هاى حسنه اخلاقى را همگى به عمل آوريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •