چرا كپي خور نشه ! تا اوجايي كه من اطلاع دارم تمام درايو هاي موجود قابل كپي خور شدن هستن !
چرا كپي خور نشه ! تا اوجايي كه من اطلاع دارم تمام درايو هاي موجود قابل كپي خور شدن هستن !
سلام.
منظور از STEALTH و Being BANDED ON XBOX LIVE چیه؟ یک سوال دیگه چه بازی های ماشینی هست که بشه 2 نفره با 2تا دسنه بازی کرد ؟ نه FORZA 3 میشه و نه DIRT 2 کسی میدونه ؟؟؟؟
همشون کپی خور می شن.
بنده الان خودم بازی های wawe4هم بازی می کنم!
Last edited by pouyacapitan; 29-10-2009 at 17:41.
نه ، سری جدیدی که داده بیرون شماره سریال درایو قابل خوندن نیست و من هم به همین مشکل بر خوردم ، پدرم در اومد تا کنسول 2 ماه پیشو گیر آوردم .
اخه یکسری میگن مدلهای جدید کپی خور نمیشه ! یکی از بچه های همین تاپیک که باهاش صحبت کردم میگفت
که من با کلی زحمت ورژن قدیمی رو پیدا کردم! این فروشنده های پاساژ لباف هم میگن ورژن جدید کپی خور نمیشه
به خاطر همین قیمت کنسول هاشون رو بردن بالا !
الان پس الان میشه با خیال راحت ورژن جدید رو گرفت چون من می خوام از خارج بگیرم نگران این هستم
که کپی خور نشه
من ديروز يه Gamer Tag جديد ساختم بهم يك ماه اكانت گلد داد
ايكس باكس من آركيد هستش
دوستان حتما توجه داشته باشن اين مسئله رو
قبل از خريد اكانت گلد اين مسئله رو چك كنن
مثل من یکدونه دیسک iso بگیری حله!
اونو می زاری تو در میاری و بعد بازی رو می زاری!
مشکل از اینه که بازی wawe4 هست.
یعنی چی شماره سریال درایو قابل خوندن نیست ؟ بیشتر توضیح میدی؟
برای اینکه دستگاه رو کپی خور کنند ابتدا شماره سریال درایو رو استخراج میکنند و شماره سریال جدید رو روی برنامه فلش نصب میکنند یا بهتره بگم حالی میکنند ، بعدش ixtreme رو با شماره سریال خود دستگاه نصب میکنند که در نتیجه دستگاه درایو فلش شده رو میشناسه .
حالا اگر شما نتونی شماره سریال درایو دستکاری نشده رو بخونی ، در نتیجه نمیتونی فلش کنی ، پس دستگاه هک نمیشه ، برای اینکه متوجه منظورم بشید به تاپیک آموزش کپی خور کردن xbox یه سری بزنید.
بله شما ميتوني 3 تا گيمرتگ بسازي هر كدوم هم 1 ماه اكانت free !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)