سلام دوستان
یه سوال داشتم
این نرم افزار Garena Games با همه ی ورژن های کانتر سازگاره؟! من کانتر سورس v34 رو سیستمم نصبه. آیا با اون کار میکنه؟ میخواستم با دوستم دو نفری با هم از طریق اینترنت بازی کنیم. احتمالا با کانتر جدید چطور، سازگاره؟( cs:GO)
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این نرم افزار Garena Games با همه ی ورژن های کانتر سازگاره؟! من کانتر سورس v34 رو سیستمم نصبه. آیا با اون کار میکنه؟ میخواستم با دوستم دو نفری با هم از طریق اینترنت بازی کنیم. احتمالا با کانتر جدید چطور، سازگاره؟( cs:GO)
سلام دوستان
یه سوال داشتم
بله ، سازگاه![]()
دوستان الان یکی بیاد به من بگه پر بازیکن ترین ورژن کانتر تو ایران کدومه و چه چیزایی رو باید باش دانلود کرد و کلا چی کار کرد؟
سلام دوستان من یه سری map های خاص رو به هیچ وجه نمیتونم وارد بشم مث nuce مثلا ممکنه ارور دانلود مدل یده
چکار کنم؟؟؟
در ضمن این پچ ها دقیقا چکار میکنن؟؟؟
نصبشون مفیده؟؟؟
خیلیی ممنون از جواب های طولانی تون
من یه مشکل جدید دارم این نرم افزار sxe هس هی وسط بازی برام یه نوت پد باز میکنه
پاک کردم دوباره نصب کردم
نوت پد رو سیو کردم
نوت پد رو باز گذاشتم
توی یه یوزر دیگه تست کردم
هیِــــــــچ تاثیری نداشت چ کنم؟؟؟؟
شما ک جواب ندادید ولی مشکل من از کانترم بود با یکی دیگه تست کردم مشکل نداشت یه جام خوندم که مشکل از یکی از فایل های DLL توی کانترم بوده
سلام دوستان من مشکلم اینه که نمیتونم هیچ آیپی رو تو کانتر سورس اضافه کنم وقتی آیپی رو وارد میکنم و ادد رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت کنسول هم وقتی آیپی رو تایپ میکنم بازم کانکت نمیشه
ورژن کانترم هم 81 هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلام علیکم
اگر خطای دانلود مدل داد برو تو گوگل اسم فایل رو با پسوندش بزن و اینتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)