تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 965 از 1547 اولاول ... 465865915955961962963964965966967968969975101510651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویس جشنواره شاتل 3 ماه 8 مگ، مگه نباید سر هر ماه برای من 175 گیگ شارژ کنه؟(متوجه هستم که حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست

خبری از شارژ کردن شاتل نیست
    این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشه

2. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این crc تو مودم خیلی بالا میره سر خط هم چک کردم همین وضع بود البته کمتر!!
    به نظرتون عیب از مودم(TP-Link 8151) هست؟ اجازه آپدیت هم نمیده!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس جشنواره شاتل 3 ماه 8 مگ، مگه نباید سر هر ماه برای من 175 گیگ شارژ کنه؟(متوجه هستم که حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست

ترافیک باقی ماننده از سرویس پایه هر ماه قابل انتقال به دوره بعد نیست و فقط ترافیکی که جدا میخرید قابل انتقال به دوره بعد به مدت یک سال هست بعد از یک سال اگر اون ترافیک مصرف نشه میسوزه
    Last edited by AVAVA; 23-02-2018 at 23:17.

5. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله از تاریخ شروع سرویس دقیقا 30 روز بعد ترافیک ریست میشه و 175 گیگ جدید میده شما تا 24 ساعت بعد از پایان دوره 30 روزه صبر کن اگر ریست نشد با بخش فروش تماس بگیر ولی معمولا میشه مال منم امروز ریست شد ولی انقضا رو زده بود تا پایان دوره سه ماهه .

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
    با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
    ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
    با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
    ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.
    دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

باز دو روز بارون اومد ساعتی قطع و وصل میشم

11. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.
    چی داری میگی داداش!!!
    منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
    در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.

13. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چی داری میگی داداش!!!
    منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
    در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.
    منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی
    چه کسی گفته fdd یا td پر سرعت است ؟
    Last edited by ahwazp30; 24-02-2018 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •