تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 965 از 1849 اولاول ... 465865915955961962963964965966967968969975101510651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واقعا ممنونم ، برای این که ببینیم ping را هم بستند یا نه (برای شما)
    لطفا از صفحه تنظیمات مودمتون ، قسمت Access control امکان ICMP را برای WAN فعال کنید
    سپس بایستی بتونید IP مودمتون را ping کنید
    برای راحتی می تونید از سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    استفاده کنید و ای پی مودمتون را بدید تا پینگ کنه

در ضمن من فکر می کنم که غیر فعال بودن پورت ها برای من اشکال فنی شرکت های وب هست و اگه بدونند ، ممکنه برطرف کنند و برای همین نمی خوام به جای دیگه شکایت کنم
    شما آمل هستید؟ ، من در تبریز adsl استفاده می کنم

به نظرتون می تونم بهشون از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاع بدم ؟

چون تلفنی که می گند تنها راهش خرید ای پی استاتیک هست و زیر بار نمی رند

با تشکر فراوان
    خواهش میکنم.
    بنده که عرض کرده بودم دستور پینگ غیر فعال هست و شما از هیچ کدام از IP های این شرکت نمیتونین پینگ بگیرین.
    لینکی که به آن اشاره داشتین خیلی دیر توسط کارشناسان بررسی میشه و اکثر مواقع پاسخ درستی نمیدن با این وجود میل خودتون هست , اگه فکر میکنین مشکل فنی تو تجهیزات مرکز شما وجود داره میتونین آزمایشی 1 ماه آی پی استاتیک تهیه کنین ببینین مشکل حل میشه یا خیر , در صورتی که بازم این مشکل وجود داشت آن زمان دست شما باز هست و میتونین راحت کارشناسا رو مجاب به باز کردن پورت ها بکنین زیرا شرکت اجازه ایجاد هیچ محدودیتی روی پورت های آی پی استاتیک ندارد.

2. 3 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست من چرا در قسمت خرید ترافیک بعضی بسته های ترافیک فشفشه غیر فعالن؟ مثل 3 گیگ 5 روز
    همون اصل کاریا رو غیر فعال کردین؟
    غیر فعال نیست عزیز , شما تاریخ پایان سرویستون نزدیک هست و کمتر از 5 روز از اعتبار زمانی سرویس شما مونده
    Last edited by rezasniper2012; 02-01-2015 at 09:57.

4. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شهر خرم آباد. مرکز امام
    اگه منظورتون همون خرم آباد لرستان باشه نسبت به دیگر شهرهای لرستان ; خرم آباد و بروجرد وضعیت بهتری دارن ولی در کل اگه بخوام بگم لرستان روند کندی رو برای ارتقای سطح کیفیت اینترنت نسبت به سایر استانها پیش گرفته و وضعیت جالبی نداره . اگه منزلتون نزدیک به مخابرات هست مشکلی نخواهید داشت .

6. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آقا اگه قبل از ساعت رایگان مثلا 5 دقیقه جلو تر کانکت کنیم . و دیگه قطع نکنیم در ساعت رایگان بازم از حجم کم میشه ؟ میشه برای سرویس 512 توضیح بدین چجوری از شبانه اش استفاده کنم ؟ شبا سرعتش خیلی کمه ...
    کسی نیست ؟

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

من دیروز ثبت نام کردم قبض خونه به اسم صاحب ملک ما است
    من یه کارت دانشجویی بهمراه کارت ملی خودم ارسال کردم ( چون قبض از خانه نداشتیم هیچگونه قبض تلفن نفرستادم ولی اخرین قبض از طریق 1818 پرداخت کردم )
    ارمروز زنگ زدم شرکت گفتن مدارک کامل است
    ولی هنوزم شک دارم کامل باشن چون قبض ندادم بنظر شما چیکار کنم بازم زنگ بزنم امار بگیرم یا نیازی نیست ؟
    نمیخوام مدارک و درخواست منو ارشیو کنن میخوام سری در دستور کارشون قرار بگیره
    کسی در جریان نیست حتما" باید کپی قبض ارسال کنم ؟

اگه اینطور است باید برم مخابرات قبض بگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی در جریان نیست حتما" باید کپی قبض ارسال کنم ؟

اگه اینطور است باید برم مخابرات قبض بگیرم
    ارسال قبض تلفن خطی که توسط شرکت رانژه شده الزامی هست و حتی اگه سرویس شما وصل بشه , در صورتی اجرایی شدن قانون شناسنامه دار شدن اینترنت مشترکین در این شرکت سرویس شما رو قطع میکنن و برای مددتی وقتتون رو میگیرن تا وصل شه . پس بهتر هست همین حالا قبض رو ارسال کنین تا خیالتون راحت باشه . لازم نیست حتمی آخرین قبض تلفن باشه بلکه میتونین یکی از قبض های قدیمی پرداخت شده این خط رو ارسال کنین.
    Last edited by rezasniper2012; 02-01-2015 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو های وب نیاز نیست این کار رو انجام بدین ولی با این حال توصیه میشه موقع شروع ساعات رایگان ارتباط DSL رو یک بار قطع و وصل کنین . سرعت رو از لینک های خارجی و ایرانی جداگانه در ساعت رایگان اعلام فرمایید و همچنین سرعت دانلودتون از همین لینک ها خارج از ساعات رایگان.

11. 2 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ارسال قبض تلفن خطی که توسط شرکت رانژه شده الزامی هست و حتی اگه سرویس شما وصل بشه , در صورتی اجرایی شدن قانون شناسنامه دار شدن اینترنت مشترکین در این شرکت سرویس شما رو قطع میکنن و برای مددتی وقتتون رو میگیرن تا وصل شه . پس بهتر هست همین حالا قبض رو ارسال کنین تا خیالتون راحت باشه . لازم نیست حتمی آخرین قبض تلفن باشه بلکه میتونین یکی از قبض های قدیمی پرداخت شده این خط رو ارسال کنین.
    ممنون
    متاسفانه از روزی که اومدم تو این خونه هیچ قبض تلفن نیامده برام همه رو من از طریق 1818 پرداختم الان اگه برم مخابرات فکر نمیکنم بهم قبض بده تازگیا میگن از 1818 پرداخت کنید
    به هر حال ممنون فردا میرم مخابرات ببینم قبض چیزی میتونم بگیرم یا نه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون
    متاسفانه از روزی که اومدم تو این خونه هیچ قبض تلفن نیامده برام همه رو من از طریق 1818 پرداختم الان اگه برم مخابرات فکر نمیکنم بهم قبض بده تازگیا میگن از 1818 پرداخت کنید

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون
    عزیز منم ماجرام عین شماست رفتم مخابرات قبض نداد گفتش هیچ بدهی نداری،باید کمی زنگ بزنی یه زمانی هم بگذره و بدهی داشته باشی تا قبض بده.

SONY XPERIA Z3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •