بابا حرفه ای از کجا قبلیشو دراوردی!
راستی این اکانتای پرمیومی که تو سایتای دانلود فیلم میفروشن رو امتحان کردم با 16 کانکشن سرعتم 120 و با 32کانکشن 250 کیلوبایت اما با لینکای کمکی مثل :uploadbaz -uploadboyو... سرعتم از 100 بالاتر نمیره حتی با اکانت پرمیومشون
پشتیبانی هم میگه همه چی درسته حداقل نمیگه مشکل سراسریه که خیالمون راحت بشه و بدونیم که یه روزی درست میشه میگه برو تو سایت varzesh3 و یه فایلی دانلود کن اون سرعتت رو نشون میده و ما کاری به سایتای خارجی و اسپید تست و ... نداریم
شرکت idm باید به فکر 64کانکشن باشه برا نت مخابرات خوزستان
Last edited by farshad0123; 10-03-2014 at 16:49.
دوستان خط شما تا چند مگ ساپورت میکنه؟ خط من تا 21 مگ میکشه حدس میزنم افت سرعتم به این دلیل باشه و اگه مثلا رو 20 مگ ببندن فکر کنم دیگه سرعتم خراب نشه![]()
قیمت نامحدود ها که انگار گرونتر هم شده حجمی هم از 1 مگ 150 تومن کم کرده 50 تومن به 2 مگ اضافه کرده .نمیدونم مردم رو چی فرض کردن![]()
![]()
کسی نمیدونه دقیقا" این مقدار Output Power چیه و ب چه دردی میخوره ؟
وقتی زیاد میشه مقدار Attainable Rate پایین تر میاد !
Last edited by lamp23; 10-03-2014 at 21:09.
یعنی با این outputpower(102 سرعتت خوبه؟مال منم قبلا اینجور بود بعد زیادش کردن و attainable rate پایینتر اومد یعنی اگه بهشون بگم output power رو کم کنن سرعتم خوب میشه؟الان output power 200هست
دیگه حالم از این نت بهم میخوره خیییییییییییییییییییلی افتضاحه هر روز هم بدتر میشه اصلا دیگه با موبایل نمیشه صفحه باز کرد با کامپیوتر هم صفحات به زور باز میشن دانلود هم فاجعه ممکنه تخلیه کنم برم پارس انلاین اصلا قابل تحمل نیست ولی میترسم خطمو pcm کنن
![]()
Last edited by farshad0123; 10-03-2014 at 23:35.
نویز انداختم رو خط snr اومد پایین ببینید چی شد
![]()
حالا دوباره نویز رو بردار ببین سرعت کم میشه یا نه بعد نتیجه رو بگو
بدون نویز فکر کنم نیاز به یه شوک داشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)