تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 965 از 1805 اولاول ... 465865915955961962963964965966967968969975101510651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

خوب شاهکار جدید رو من امروز دیدم ( برای خودم ) | در ادامه اگر در محاسبات من اشتباهی صورت گرفته بگید که اصلاح بکنم .
    =======================================
    خط من فیبر نوزی هست و از اون سالی که مجبور که اومدن از صبانت به مخابرات شدم ابتدا با طرح نامحدود شروع کردیم تا فکر کنم 2 سال پیش ( شاید ) که با بعثت وارد این فاز بعدی شدیم ...

حالا از اون موقعی که بعثت بدون اطلاع حذف شد ( فکر کنم بهار امثال بود ) .... شارژ ماهیانه و گیگی صورت میگرفت ..

تا به امروز که شارژ زمانی من تموم شد و وقتی برای شارژ وارد شدم با قسمت تغییر طرح روبرو شدم !
    به صورت زیر ...

حالا که به لیست نگاه میکنم و البته قیمت ها و صد البته پلن های بدون شبانه !!! ... من با جمله " من دیگه حرفی ندارم " روبرو میشم ! :|

=========================================
    حالا من 2 تا سوال دارم چرا هنوز نمیتونم زمانی و گیگی شارژ کنم ؟! از نظر صرف استفاده و هزینه حالت شارژ دستی خوبتره و یا طرح های زیر ؟
    و اگر دیگه نشه کدوم طرح خوبه ؟
    =====================================

حالا بریم سر چگونگی محاسبه قیمت زیر :
    پلن : پاییره طلایی 3 ماهه 2 گبگ + شبانه

طبق آدرسی که جناب جعفریان داد برای تعرفه ها :

و تصویر های زیر از همین PDF من محاسبه ای انجام میدم که ببینیم در نتیجه چی داریم ؟! : :

حجم : 6 گیگابایت
    >>> تعرفه حجم : در جدول از 1 الی 5 گیگ برابر : 4500 می باشد که در سایت 2030 تعرفه مورد 4240 می باشد >> 5 * 4240 = 21200 تومان + 1 گیگ طبق 5 الی 10 گیگ داریم : 1 * 3500 = 3500 تومان

زمان : 3 ماه
    >>> تغرفه زمان : هز ماه برای خط هایی که روی 2048 بسته شدند برابر 12 هزار تومان است بنابراین >> 3 * 12000 = 36000 تومان

حال در نتیجه داریم : 21200 + 3500 + 36000 = 60700 تومان ! . . .

اگر چیز دیگه ای رو محاسبه نمی کنم بگید ؟؟

================================================== ===

================================================== ============
    مسئله مهم اینه که این مقدار گیگ در سامانه 2030 که بالاتر میره از جدول بالا پایینتر هم میاد امادر قیمت نهایی طرح ها اثر ندارد ... یعنی قیمت بالا که دستی محاسبه شد کمتر هم میشود !

در 2030 : 5 گیگ دوم ( سطح دوم ) 3180 محاسبه میشه ! ( یعنی 6 گیگ میشه : 24380 تومان ! نه 24700 تومان) بحث من این 200-300 تومن نیست ! ... حرف من اینه که چرا وقتی در سیستم در حالت تصاعدی قیمت کاهش بیشتر نسبت به جدول CRA دازند در قیمت نهایی چرا قیمت اینقدر تقاوت دارد ؟!ا

بنابراین اگر در نظر بگیریم >>> 60700 تومان کجا و 79500 تومان کجا ؟
    آیا این فاصله برای شبانه ای است که رایگان داده می شود ؟
    ================================================== ================================
    چرا که اگر جواب منفی میباشد جرا در طرح زیر که بدون شبانه می باشد این اختلاف رعایت شده ؟ ( و این طرح تازه 4 گیگ هست نه 2 گیگ ! )

همینطور که در این طرح می بینید 3 ماه داریم که میشه 36000 تومان ..
    6 گیگ داریم که به روش اول میشه 24700 و در روش 2030 که گفته شد میشه : 24380 تومان

حال جمع کنیم میشه : 60380 تومان !!!

همونطور که می بینید برای کاهش سود خود این قیمت را به 55650 کاهش دادند !!!

این طرح بدون شبانه است !!!

آیا برای شبانه رایگان باید پول بدهیم ؟

حالا فکر کنیم
    اشتباه کردم و این طرح جدید " پاییزه طلایی " مودم هم داده میشه ( من واقعا اطلاعی از این طرح ندارم !! )

اما یک سوال اینجا مطرح میشه ! ( با فرض مودم )

من ی که تا به این قبل از شبانه ام استفاده می کرده ام الان می بابست کدام را انتخاب کنم ؟ که شبانه داشته باشد ؟!

خیلی زیبا و شیک و مجلسی قراردادی که با شبانه بسته شده است با کاربران در حال تغییر است ! و فکر کنم بهانه ای هم برای تعییر قرارداد نداشته باشند جز اینکه وقتی طرح رو محددا تمدید می کردید قانون عوض شده بود و شما با تمدیدتون این مفاد را تایید کردید !

حالا کدام مفاد ؟ مفادی که نمی بینیم ؟
    مفادی که احازه می دهد یک طرح خذف / ساعت های شبانه جابجا و ... شود ... !

================================================== ========================

::: ! نکته بسیار جالب ! :::

در تعرفه داخل سایت مخابرات به آدرس زیر :

و شکل زیر از همین PDF می بینیم که طلایی 4 گیگ 21500 تومان ماهانه در نظر گرفته شده است که در 3 ماهه ضرب کنیم که بشود طرح بالا ! در نهایت میشود : 64500 تومان / یعنی بیشتر از قیمت محاسبه شده عرف دستی که شد : 60380 تومان / و در نهایت با 55650 تومان عرضه میشود ! ...

حالا شاید این نکته حائز اهمین باشه که این جدول دارای هیچ اشاره ای به سرویس رایگان شبانه نیز ندارد ... و البته نکته ی مهم تر وقتی که شبانه برای این سرویس ها فعال بود قیمت نیز همین بود !!!!!!

و اما نکته آخر و بحث و پرحرفی ام رو جمع کنم این نکته خنده دار که در زیر ببینید :

قمیت های خود سایت رسمی و PDF اون این قیمت ها پایین تر از PDF رسمی سازمان تنطیم مقررات است و هم پاییت تز از سیستم محاسبه ای 2030 گلدنت ! : ))))))

================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ========================

حالا به نظرتون کدام پلن رو انتخاب کنم
    ببخشید که پرحرفی کردم ..

چون من از اون دسته آدم هایی هستم که شاید از 24 ساعت 14 ساعت تو نت باشند .. ( البته چند سالی هست که کمتر شده به طبع مشغله ها و درس و غیزه .. )

اما منظور من به رخ کشیدن ساعت های پشت پی سی نیست ! بلکه دارم از یک نیاز اساسی این دوره زمانی ای که در آن زندگی می کنیم اشاره می کنم !!!
    در اصطلاح شده یک وعده غذایی !! .. حالا چزا باید این وعده به درستی صرف نشه ... !!

چرا عصبانی و نارحت هستم ؟!
    چون از سال 80 حدودا / با اینترنت که آشنا شدم که اتفاقا همون موقع اولین نت رو از همین گلدنت تو مشهد گرفتیم ... ! نامحدود 128 کیلو ! دانلود 16 ! ...

بله چرا هنوز نباید بعد این موقع هنوز مشکل داشته باشیم ؟!

چزا افرادی هستن که " دانلودر " هستند در روز ترابایت ها دانلود می کنند !!! اما ما هنوز اندر خم کوچه بیت هستیم !...

پس اگه به شیر فلکه وصل بودی شانست بوده و دانلود و دانلود ... !

اما
    دغدغه من دانلود نیست که .. ( اینکه هم میگم دانلود شبانه به خاطر اینه که اگر این نباشه پول هر گیگ بد جور میره تو پاچه آدم .... ) بلکه دغدغه من تعرفه مناسب و سرعت مناسب هست !!! دغدغه من اینه که یک کاربر درک شه ... ( درک رو هم متوجه میشد . . . ..... . .! )

و در آخر این بنرها جز حسرت خوردن هیچی نداره :| چرا نباید اینجوری باشه !

نتیجه گیری:
    مخابرات خراسان رضوی = Thief

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

از دوستان کسی جدید تمدید کرده که باین محاسبات که دوستمون گفت باید مثل شاتل برای تایم رایگان هم هزینه پرداخت بشه
    کسی طلایی گرفته ببینه سرعت شبانش چند هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

الان درشاتل برای شبانه پول دریافت میشه ولی شاتل هر سرعتی شمابگیری روزانت روی 4 مگ حداقل بسته میشه ولی مخابرات چی
    سرعت روزانه با سرویس 512 که من دارم به 1 مگ نمیرسه برای اپلود یک عکس 2 مگی صدبار باید صفحه رو بارگذاری کنم
    دانلود شبانه سرعت همیشه 64 کلیو هستش چه سرور داخلی چه خارجی الان هم طرح های جدید کامل معلوم نیست من که حجمم اخرشه میرم شاتل با این پول صرفه نداره
    Last edited by Ali_pc; 17-12-2013 at 11:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مخابرات دیگه وافعا شورش رو در آورده اگه قرار باشه این قیمت پول بدم میرم از یه شرکت خصوصی میگیرم که حداقل روزا رو با سرعت بالا بتونم استفاده کنم گور پ.... مخابرات

5. 4 کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو سایت مخابرات خراسان که میری هنوز نرخ تعرفه های قدیمی هست چرا اونا رو بر نمیدارن؟ ضمنا خرید شارژ حجمی بالای 10 گیگ زده 2000 تومن در صورتی که موقع شارژ کردن قیمتها فرقی نمیکنه

7. این کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قیمت طلایی بدون شبانه

ما رو بگو فکر می کردیم قراره ارزون بشه

تا چند وقت پیش همین طرح +شبانه رایگان همین قیمت بود!!!!!!!!!!!!

9. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

و در آخر این بنرها جز حسرت خوردن هیچی نداره :| چرا نباید اینجوری باشه !

آخه اینجا ایرانه، اینترنت هم لولو خرخره. البته از اونجاییکه کلی پول شرکتهای خصوصی و نیمه دولتی بالا میکشند یه مالیات هم نصیب دولت میشه بنابر این معدن طلا هم هست واسشون.
    شاتل لااقل واسه شبانه 3 تومن میگیره اینا که یدفعه اومدند رو 19 تومن تابلو ه میخوان بدهی هاشون به زیر ساختو از جیب ملت بدند. مملکت هم که بی قانونه.

11. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

چزا افرادی هستن که " دانلودر " هستند در روز ترابایت ها دانلود می کنند !!! اما ما هنوز اندر خم کوچه بیت هستیم !...
    یارو میگه من روزی 400 گیگ میتونم دانلود کنم
    یکی رو می شناسم هفته ای 17 ترابایت سفارش دانلود میگیره، اینا به کجا وصلن ؟ آی اس پی هم باشی این دومی نمیتونی اینقدر دانلود کنی چون پهنا باند باید صرف کاربران هم بشه
    پس توی ایران چنین چیزهایی هست ولی حالا ما سرویس 3 ماهه مثلا داریم فلان قدر گیگ که دو رقمی هم به زور میتونه باشه
    بعد شبانه هم هیچی....
    آدم زورش میاد همین وگرنه دلیل خاص دیگه ای نداره ناراحت باشیم
    اگه قضیه پول دادن هست منم شکر خدا وضعم خوب شده حاضرم ماهی 100 تومن هم بابت یک اینترنت خوب بدم ولی میدونم همونقدر هزینه هم بکنم آخرش من میمونم و حوضم ! چون نه ثبات هست نه اطمینان نه امانت داری نه مشتری مداری.

جناب ملک جعفریان زمانی که شما میای در خطاب من در قبال اون مشکل زمان انتظار برای صحبت با اپراتور میگی درسته حق با شماست من معذرت میخوام.
    این جواب خوبی نیست، من که نه خیلی از دوستان دیگه ای که اینجا هستند عمل می خواهند، همونطور که دیروز شما با من تماس میگیری و اون مشکل خانه خانوم من رو حل میکنی ( که نمیدونم مشکل از کجا بود دیگه خبری هم از شما نشد - شایدم خودش حل شد ؟! ) و من ممنون دار شما میشم مشکلات دیگه هم عمل میخواد یا توضیح منطقی .
    بخدا ما نسل سوخته هستیم از این صحبت ها، معذرت خواهی ها، شما حق دارین، سفسطه بازی ها، حاشا کردن ها زیاد شنیدیم چون دراین محیط بزرگ شدیم....

13. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

=========================================
    حالا من 2 تا سوال دارم چرا هنوز نمیتونم زمانی و گیگی شارژ کنم ؟! از نظر صرف استفاده و هزینه حالت شارژ دستی خوبتره و یا طرح های زیر ؟
    و اگر دیگه نشه کدوم طرح خوبه ؟
    =====================================

دوست عزیز برای شارژ دستی (خرید گیگ و یا ماه اضافه) از طریق سامانه قسمت
    شارژ و یا تمدید حساب
    همون قسمتی که نیاز به پسورد نداره اقدام کن و نتیجه اش رو بگو.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قیمت isp های دیگه با همین رنج سرعت و حجم
    شاتل سه ماهه دومگ ۵۳،۹۰۰
    پارس انلاین سه ماهه دو مگ با 2گیگ حجم حدود 60تومان
    صبانت سه ماهه دوگیگ دومگ حجم 528,302ریال

واما مخابرات 80 هزارتومان سه ماهه 6 گیگ دومگ

وبدتر اینکه با این قیمت ها مخابرات چراغ سبز رو به همه isp ها برای اقزایش قیمت نشون داد

16. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •