سلام منم 01 تهران
اعزامی از مشهد
فوق لسیانسم
سلام منم 01 تهران
اعزامی از مشهد
فوق لسیانسم
والا انقدر بد خط نوشته که مشخص نیست گویا اون پایین نوشته از کار افتاده هست اگه اینجور نوشته باشه و برادر هم ندارید معاف هستید به خودتون چیزی نگفت دکتر؟؟
************************************************** ************************************************** *******************
دوستان اینجا که چت رم نیست که با هم قرار بزارید خواهشا این بحث ها رو تو پروفایل دنبال کنید !!!!!!
الان چند صفحه هست که همش شده من افتادم 01 کسی نبود؟؟ ساعت فلان فلانجا وایسا و.........خواهشا تمومش کنید خدارو شکر همه هم افتادند صفر یک
Last edited by SNOW PATROL; 15-08-2012 at 10:10.
سلام از تهران اعزامم.لیسانس .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش کسی اگه چیزی میدونه بگه؟ چطوریه و ...؟
سلام
کسی از دوستان میدونه شرایط خدمت پزشک چطوریه؟ (مدت کسر خدمت - درجه ای که بهش میدن - و اینکه تخصص هم تاثیری داره؟)
کلا دکترا رو خدمت میبرن؟ آخه آدمی که سی و چند سالشه بره خدمت که چی کار کنه؟ آخه 100 متر هم نمیتونه بدوه!
آموزش آموزشیه دیگه دکترا هم باید برن کاریش نمیشه کرد ولی صد در صد واسه بعد آموزشی شرایط بهتره واسه دکترا.به شرطی شانس بیارید تو بیمارستان های نظامی بیفتید نه تو بهداری پادگان ها
بله آموزشی آموزشیه
اما من شنیدم به دکترا درجه بالایی میدن اما هیچ کجا نه گفته شده نه نوشتن میخواستم ببینم راسته؟
سلام من تک پسرم چشمم ضعیفه یعنی مجموعا فعلا 7 دیپلمم دارم بابامم از کار افتاده هست فقط کمر درد و زانو درد داره ولی زیاد نمی تونه راه بره دوره ی بعد اموزشیمو یه جوری تهران افتادم ولی اموزشی اگه معاف میشم بگید
آقا شما مجبوري بري سربازي؟واست ضرورت داره يعني به كارت پايان خدمت الان نياز داري؟
بذار سنت رفت بالا يه عفو بهت ميخوره،معاف ميشي.
خدمتت عرض کنم علت اینکه شما دکتری که خدمت رفته باشه کم دیدید اینه که اکثر دکترا با ارائه یک طرح خیلی ساده معاف میشوند !!! چون زیر نطر بنیاد ملی نخبگان قرار میگیرند که برابر با معافی میشه اما حالا اگه همون طرح رو یک لیسانس یا فوق ارائه بده بهش میخندند !!
اگه هم معاف نشند امریه میشند البته خیلی کم پیش میاد
در مورد درجه هم حداکثر درجه ای که به یه وظیفه میتونه تعلق بگیره ستوان یکی هست
مدت خدمت بین یک بیسواد و یک دکتر برابر است وان هم 21 ماه است
در صورت امریه شدن به دوسال افزایش میابد
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)