منظور چیه من نگرفتم ؟![]()
اقا بعد از ترنسفر اکانت به هیچ وجه رونس های اکانت بر نمیگردن؟
واضحه .سیستم بیهوده بازی ناجوانمردانه.☺
چرا ناجوانمردانه؟ مگه الان این مشکلی داره؟
نه عکس تورنمنت ه این
خودشون اومدن شرکت کردن
حاجی دمت گرم گفتی تورنومنته رفتم آی دی هاشون رو چک کردم. گرفتم چی شد. خب دوستان عزیز بازی نا جوان مردانه چیه؟ رفتن با 5 تا آی دی 200 تا win تیم تشکیل دادن چند نفرشون اصلا rune page ندارن
بعد شما میگی نا جوانمردانه؟ خب عزیزم مثل مبارزه خدا بیامرز روحالله داداشی می مونه با فردوسی پور خب معملومه این تیم بنده خدا می ترکه، البته یکیشون بد نبوده mehrad.
اشتباه از این دوستان بوده که شرکت کردن. لول 30 که میشن بعضی ها فکر می کنن دیگه آخر و عاقبت lol شدن. خب عزیز من نکن این کار رو....
من فقط جهت اطلاع می گم. دوستان دیاموند و پلات تو ایران کم نیست. پس دوستان عزیز لطف کنن تا لول 30 شدن تو مسایقات شرکت نکنن و فضا بدن تا یک سری دیگه برن شرکت کنن.
دیگه نه در این حد...
تا 20 دقیقه دیگه یه عکس خیلی جالب میزارم کیف کنید ممدم میخوادبیاد ریا کنه![]()
با سلام
عکس های از سری مسابقات فوق بالانس:
================================================== =====================================
همچنین همین جا اعلام می کنم که رایوت گفته اگر ایکون تیمی را بخرید و آن تیم مقام اول را کسب کند به هر کسی که آیکون را داشته باشد 6K RP هدیه می دهد
بنده شخصا طرفدار تیم FeDcHamPs هستم و ایمان دارم این تیم مقام اول را کسب خواهد کرد
FeDcHamPs
شما میتوانید اسامی تیم ها و بازیکنان آنها را در زیر مشاهده کنید:
با تشکر:
AloneSoN
ای بابا من تو مسافرت بودم از مسابقات غافل شدم![]()
آیکون تیم رو چجوری می تونیم بخریم؟
یکی از دوستام با جینکس بازی می کنه می خوام یه رانز برا adc براش ببندم اما نمی دونم چیکار کنم کسی می تونه کمک کنه چه آیتمهایی ببندم؟ دوستم لول 21 هست
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)