2 روز اینطور شد اما الان فعلا بد نیست.
2 روز اینطور شد اما الان فعلا بد نیست.
ارزون ترین تعرفه مخابرات چنده؟ چند گیگه؟
Last edited by ShadowDragon; 20-05-2014 at 10:57.
شبانه 10 بود !
از شاتل
من چند روزه از پارس آنلاین اینترنت گرفتم، 512 محدود
سرعت دانلود روزانه خیلی خوبه ، حدود 800-900 کیلوبایت
اما شبانه
سرعت شبانه به زور به 30 کیلوبایت میرسه که اونم ثابت نیست! 2-3 ثانیه با 30 کیلوبایت دانلود می کنه بعد یهو صفر میشه! چند ثانیه صفر باقی میمونه دوباره میره روی 30 و بعدش هم باز صفر میشه
یعنی رسما شبانه نداره پارس آنلاین
تنها خوبیش پینگ پایینش و تایم اوت کمش هست
خوش بحالتـ...
512محدود(تا چند ساعت دیگه بدتر هم میشه)
من یک مگ نامحدود داشتم که با پورت 188 حدودای 120 دانلود میکرد و با بقیه پورتها حدودای 60
الان هم 512 1 به 5 دارم که تو هر پورتی با حدودای 85 تا دانلود میکنه
دوستان به نظرتون با ماهی30 هزار تومن از چه شرکتی اینترنت بگیرم بهتره؟؟؟
اینم بگم که من زیاد دانلود میکنم.
من الآن نامحدود256 مخابرات 1 به 5 دارم...سرعت دانلودم بعضی وقتا30 و اکثر اوقات10KB/Sهست.....
یک ماهه 128 3 گیگ
سلام به دوستان عزیز بعد 2 سال اکانتمو ریکاوری کردم
اول یه نکته بعد 1001 سوال.اون قطعی های اعصاب خورد کن ماله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هیچ گیم آنلاینی رو نمیشه بازی کرد. 3 ماهه وضع همینه.
دوستان من 1 مگ مخابرات 1 به 8 نامحدود دارم سرعت بیشتر مواقع 30 هست و صبح ها تا ساعت 10 سرعتش بالای 100 جریان چیه ؟ مرکز ولیعصرم.
دوستان من میخوام نت وایرلس (نه وایمکس ها ) بگیرم . قیمت تا 80 100 مهم نیست فقط افت سرعت نداشته باشه و پینگش پایین + امکان دید مستقیم تقریبا نیست ( البته چند حالت داره وایرلس) شایدم هست. (چون اطرافمونو دارن آسمان خررررااششش میزنن) چه کنم.
فعلا![]()
لینکه نصفه شد؟؟؟؟ bazicen ter هست ----- ها. لینک به بیرون نیست فقط بدونید وضع واسه چی خرابه و جماعت گیمر چی میکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)