تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 965 از 2199 اولاول ... 4658659159559619629639649659669679689699751015106514651965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بالایی که میگید کجاست دقیقا؟مشکل مرتفع خواهد شد یا تا ابد رو 512 لیمیت خواهد ماند؟مشکل چیه؟
    انشاا... برطرف خواهد شد ... چون 1024 در سراسر کشور تعرفش لیمیت شدست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه. 512 هستش. خب حالا بر فرض که پول را درست ریختم. با ریختن پول خودبه خود حساب شارژ میشه؟
    اره درجا بعد از واريز اينترنتي وصل ميشه ولي چند ساعت طول ميكشه تا حجم جديدي كه خريداري كردي رو نشون بده. قسمت توضيحات هم خالي نذار و بنويس كه پولي كه واريز كردي براي چيه دقيقا.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاربر محنرم "مبین نت "

من الان مدت هاست مشکل روزانه دارم .. شبانه نخواستیم مال خودتون .. سیگنال مودم من از بعد عید تا حالا به افتضاح کشیده شده .. الان در حال حاضر RSSI من شده 87 و CINR به 14 رسیده و الان یه هفتست عملا دیگه پیجی باز نمیشه .. چقدر تماس گرفتم آقا این منظقه از اصفهان کلا انگار مشکل پیدا کرده و پشتیبانان محترمتون عملا گفتند این تغییرات فنی دکل هاست کاری نمیشه کرد ..
    در حالی که قبل عید من RSSI ام حتی به 69 هم می رسید .. جای مودم رو بارها تغییر دادم و بهترین RSSI که تونستم بگیرم 83 بود ...
    کلا دیگه سیگنالم متغیر شده و گاهی به 85 و 15 هم میرسه ولی باز هم پیجی باز نمیشه و پینگم هم روی 1000 و 2000 ... الان یه هفتست فرم پیگیری پر کردم خبری نیست ...
    واقعا برای شرکتتون متاسفم .. من یک ساله مشترک شما هستم خیلی خیلی راضی بودم اما از عید به بعد همه چی توی شرکت شما به گند کشیده شد ... نمی دونم چه سیاستی لحاظ شد توی مبین نت اما هر چی هست بهتره به خود بیاید و اگه ذره ای انصاف توی وجودتون باشه این بلا ها رو به سر مشترکینتون نمیارید ...
    اینقدر رو دارید میاید اینجا میگید 1024 رو 512 لیمیت شده و دستور از بالاست ! کی حق چنین کاری رو داره ؟! اون بالایی هاتون کیا هستن که چنین حقی به خودشون میدن پول 1024 از مردم بگیرن 512 قالب کنند به مردم !
    این اگه دزدی نیس پس چیه ؟! این اگه کلاه برداری نیس پس چیه ؟! درسته ما دستمون به جایی بند نیست و به اداره ی تنظیم مقررات هم شکایت کنیم نتیجه ای نمی گیریم اما خدایی هم هست ...
    من اگه مجبور نبودم از شرکت شما اینترنت بگیرم حاضر بودم پولم رو بریزم تو چاه و توی حلقوم اون رئیس رئسای مال مردم خورتون نریزم ...
    از اطلاعات مودمتون عکس بگیرید واسم ارسال کنید ... RSSI و CINR ، احتمال تغییر در برخی بی تی اس ها وجود داره ، اصفهان و سمنان خودم مطلع هستم که یه سری تغییرات دارن ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه برادر من به خاطر ترافيك منطقه كم نميشه به خاطر كلاهبرداري مبين نت كم ميشه .. من انتظار ندارم سرعت شبانه حتي 60 باشه ولي حداقلش براي سرويس 1 مگ بايد 30 باشه نه 7 !
    الان مشترك 128 شب ها سرعت دانلودش بيشتر من هست. به اين چي ميگن جز دزدي ؟

اینم از سرعت دانلود شبانه نعرفه 1024 مودم یو اس بی
    ، از اسپیدتست اینام واستون نذاشتم، دانلود معمولی با اینترنت دانلود منیجر ، سرعت حتی تا 70-80ام پائین میاد

حتما میدونید که مودم یواس بی و جیبی باید در منطقه ای باشن که پوشش مناسب باشه ...
    Last edited by مبین نت; 12-08-2012 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم یه بار دیس کنید درست شه.
    دوستان این نتایجه اینترنت منه، خوبه؟ من سر در نمی آرم:
    چه سرعتی دارید ؟! 512 واستون فعال شد یا همون 128 ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

انشاا... برطرف خواهد شد ... چون 1024 در سراسر کشور تعرفش لیمیت شدست ...
    خب حالا این که هیچی کارش به انشاالله کشید.اینکه من صفحه وبلاگ خودم رو باز میکنم و چند خط مطلب میذارم(بدون عکس)بعدش مودم رو خاموش روشن میکنم میبینم200مگ از حجمم کم شده مشکلش کجاس؟فقط خواهشا نگید ریاضی من ضعیفه و اشتباه حساب میکنم و مبین نت عمرا از این کارا نمیکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا این که هیچی کارش به انشاالله کشید.اینکه من صفحه وبلاگ خودم رو باز میکنم و چند خط مطلب میذارم(بدون عکس)بعدش مودم رو خاموش روشن میکنم میبینم200مگ از حجمم کم شده مشکلش کجاس؟فقط خواهشا نگید ریاضی من ضعیفه و اشتباه حساب میکنم و مبین نت عمرا از این کارا نمیکنه
    آدرس وبلاگتونو بدید بنده تست کنم ... در زمینه مصرفم باید مطلع باشید برای همه به یک نحو محاسبه میشه و اگه واسه شما زیاد کسر بشه باید واسه همه به این صورت باشه که نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

منكر اين نميشم كه بعضي از شب ها (خيلي محدود) سرعت مياد بالاي 100 حتي ولي دقيقا 15 شب بود كه بالاي 10 كيلوبايت سرعتم نيومده بود ولي امشب معجزه شده مثه اينكه و 40 شده . بايد شب هاي آينده رو ديد.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان ميشه يك نفر انسان دلسوز مسلط به زبان زير سيكل بياد بگه روش خريد ترافيك اضافه و تمديد طرح مصرفي يا خريد طرح جديد به چه صورت هست
    مبين نت كه بهمون كمك نميكنه حداقل خودمون به خودمون كمك كنيم
    تمدید طرح : تماس با مرکز خدمات

تغییرطرح : تماس با عامل فروش

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

آدرس وبلاگتونو بدید بنده تست کنم ... در زمینه مصرفم باید مطلع باشید برای همه به یک نحو محاسبه میشه و اگه واسه شما زیاد کسر بشه باید واسه همه به این صورت باشه که نیست ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •