دوستان کسی اگه وایمکس کارکرده داره یا سراغ داره من فورا میخوام.طوری باشه که بتونم تعرفه 1مگ نامحدود بزنم.
ترجیحا تعرفش تموم شده باشه و فقط کرج یا تهران باشه.
دوستان کسی اگه وایمکس کارکرده داره یا سراغ داره من فورا میخوام.طوری باشه که بتونم تعرفه 1مگ نامحدود بزنم.
ترجیحا تعرفش تموم شده باشه و فقط کرج یا تهران باشه.
[QUOTE=kasi58;7785998]اقا من چهip, dns بدم،از اولش رو اوتومات بود
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
4-5 روزه نت لگ شدید میزنه. شب و روز فرقی نداره هر 10- 20 ثانیه چند تا تایم اوت میده و سند و ریسیو برای 1-2 ثانیه قطع میشه . سر بازی کردن چنان پدری از من دراورده که بیخیال شدم تا نت درست شه. ایا راه حلی هست اینو درست کرد مثل تغییر dns یا باید صبر کنیم درست بشه ؟
دقیقآ من هم همین مشکل رو دارم متاسفانه
سلام آقا مودم وایمکس من سرعت دانلود128 وقتی با لپ تاپ دانلود میکنم سرعت16 هست
اما همون لینک با پی سی دانلود کنم سرعت زیر 10 هست
کابل شبکه خود مودم کوتاه یه کابل بلند 5 متری خریدم
اما سرعت وب باز کردنش خوب
احتمال داره پی سی شما بطور پنهانی در حال اپدیت برنامه خاصی باشه بهتره از طریق فایروال همه برنامه های غیرلازم رو بلاک کنید
یک تست پینگ با این بپیرید اعلام کنید
94.232.172.166
ممنون
[QUOTE=kasi58;7785998][QUOTE=kasi58;7788748]ممکنه به هر دلیل رخ بده ( یکی از دستگاه های من هم اولش این مشکل رو داشت بعدا رفع شد + یک دستگاه قدیمی هم قبل از اینکه ورژن جدید درایو باسش بیاد این مشکل رو داشت باید ip می دادم )
ازمایشش ضرر نداره... احتمالا مشکلت رو حل می کنه.
+
فایروار مودم رو هم چک کن ببین یک موقع محدودیت باسه یک سری از ip هایی که می تونی تعریف کنه نداده باشه ( مثلا یکی اشتباها رفته باشه دستکاری کرده باشه - قبلا دیدم رخ داده )
بدون نام بردن از سایت و گذاشتن تصویر یا وضعیت کانکشن و .... کسی نمی تونه بهت کمک کنه دوست عزیز
اگر صفحات سبک باشه نه ولی در غیر این صورت و داشتن کلی فلش و تصاویر تفاوت سرعت محسوس خواهد بود ( به مرور احتمالا عادت می کنه - اول کاری یکم سخت خواهد بود)
فکر می کردم مشکل از سیستم منه ( اخه من چند روزه باهاش سر و کار دارم )![]()
اره جدیدا ارتباط یکهو وسطش سکته می زنه و هیچی سند و ریسیو نداره.
بعضی مواقع وقفه کوتاه است بعضی مواقع تا 3-4 ثانیه هم میرسه.... هر کی کار انلاین داره احتمالا متوجه میشه همش قطع و وصل میشه ارتباط.
معلوم نیست باز چی کار کردن
حدودای 60-90 می زنه ( داخل کشور است فکر کنم.)
این قطعی وصلی دائمی ارتباط داره رسما میره رو اعصاب . من با ریموت دسکتاپ خیلی کار دارم. هر 20 ثانیه یک بار یک هو دیسی میشه . بازی که نمیشه کرد و کارم هم سر این مشکل پیدا کرده. یعنی هر کار که نیاز به ارتباط دائم داره عملا رفته رو هوا !
دوست عزیز چیزی دانلود نمیشه چون چراغ دیتای مودم وایمکس ثابت و اگر چیزی دانلود میشد اون چراغ چشمک باید میزد.
راه حل دیگه ای بنظرتون نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)