سخت کنندههههههههههههههههههههه ههههههههههههه![]()
از این راه هم می تونی استفاده کنی
اول برنامه Afs Explorer رو دانلود کن
فایل dt02.img از پوشه img بازی رو با برنامه Afs Explorer باز کن و فایلهاشو اکسترکت کن
پسوند آهنگهای بازی ADX هست که باید با کانورتور به mp3 تبدیل کنی
Afs Explorer
منبع pesiha.mihanblog.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانورتور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هست ولی باید از آپشنت یه کپی بگیری شاید خرابش کنه ، دیگه تو بازی ، توی آپشن نمی تونی بری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 26-01-2010 at 22:42.
به خاطر مصدومیت که نمیتونه باشه چون اگه مصدوم بودن حداقل بین ذخیره ها بودن و با علامت + نشون داده میشد... که میگید نیستن...سنشونم که به خداحافظی نمیخوره...ترانسفرم نشدن...از طرفی تیمشونم میگید زده رئال...حالا پیدا کنید پرتقال فروش را![]()
شاید خوب نگشتین یه بار دیگه برید به قسمت club team >>>team information>>>team information by season
داش وحید چی شد قسمت دوم آموزش مسترلیگ بذارش دیگه این قسمت دوم چون راجع به نقل و انتقالات هستش خیلی مهمه لطف کن بذارش
مرسی
باشه سعی می کنم تا چند روز دیگه بذارم.خوب شد گفتی چون یادم رفته بود.این دفعه بیشتر می خوام نکته های اونو بگم و جزئیات و چیزای ساده رو نمیگم در ضمن اگه میشه یکی از دوستان یک فایلی یا چیزی بذاره تا این مشکل سیوهای مسترلیگ ما حل بشه.
اگر به یک تیم دیگه رفته بودن در رنکینگ پاس گلها تیمشون رو تیم من نمیزد.خواهشا کمک کنید.اینا کجا رفتن؟؟
تو لیست team information by season نبودن؟؟؟؟
من الان خودم تصمیم گرفتم دوباره با چلسی برم کلا هر شماره از این بازی من حداقل دو سه باری با چلسی میرم
فردا شاید برات بیشتر توضیح دادم ولی در مورد بازیکنان یکمی توضیح میدم.به نظر من بازیکنانی مثل لمپارد و تری و اشلی کول و دروگبا و همچنین پیتر چک(اگر جاش بوفون رو نخری) همیشه به عنوان ترکیب اصلیت خوب هستند ولی مثلا از این بازیکنان لمپارد و دروگبا پسرفت نسبتا زیادی می کنند که برای کسی مثل من که لمپارد رو خیلی دوست دارم خیلی زور داره و به خاطر همین قبل از اینکه مسترلیگ رو شروع کنم توی قسمت ادیت پیشرفت اونو روی یه گزینه ای میذارم که اصلا پسرفت نمیکنه و پیشرفت هم شاید خیلی کم بکنه.همچنین بازیکنان مثل بوسینگوا و اسیت هم بازیکنان خیلی عالی هستند ولی من خودم دیگه واقعا از اسین خیلی خسته شدم چون هر وقت با چلسی رفتم اون تا آخر توی ترکیب اصلی بوده و من دوست دارم الان یه تنوعی ایجاد کنم ولی شما میتونی اونو مثلا پست هافبک دفاعی بذاری.بعد اون هافبک وسط هایی که گفتم روی یه دونشون رو حتما بخر تا هافبک هات کامل بشه.همچنین به نظر من بازیکنانی مثل بالاک و کاروالیو و آنلکا بیشتر از یه فصل به درد نمیخورن چون خیلی پسرفت می کنند.در مورد مهاجم ها دروگبا که برای مهاجم نوک خیلی خوبه ولی برای دو تا مهاجم گوشه خیلی گزینه ها هست که بستگی به خودت داره و اگه خواستی میتونم چند تا بازیکن خوب برات معرفی کنم.ولی به نظر من اگر فصل اول هستی و مهاجم خوب نخریدی فعلا همون سیستم چهار-چهار-دو که قبلا دربارش توضیح دادم خوب هستش.
در مورد بازیکنان سرعتی خیلی بازیکن میشه گفت ولی اگه بخوام 5 تا بازیکن خیلی سرعتی بگم اینا رو میگم:
آگبونلاهور(آستون ویلا)-جووینکو(یوونتوس)-والکات(آرسنال)-سیلوا(والنسیا)-آگئرو(اتلتیکو مادرید)
نه خیر نبود.
بابا جون این که خودش رو کشت یکی جوابشو نمیده هرچی من میام میبینم گیره سخت کنندس؟؟؟![]()
بیا عزیز ببین این بدردت میخوره یا نه؟ گشتم پیدا کردم ولی خودم هنوز استفاده نکردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)