منم دیگه میخوام بیخیال مخابرات بشم
بنظرتون برای پینگ های وب بهتره یا فن اوا
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
منم دیگه میخوام بیخیال مخابرات بشم
بنظرتون برای پینگ های وب بهتره یا فن اوا
بیست نت دوباره ر ی د ه، وضعیت در حد شتر مرغ الان دو روزه پینگ بسیار بدهدوستانی که از بیست نت سرویس ندارید یا دارید خواهشا انقدر نیاید بگید بیست نت عالی و بی نظیر فلان و بیسار الان هر چی مشتری از آسیاتک و .... بوده اومده طرف بیست نت اینطور که نمیشه آخه اگه این وضعیت باشه که بیست نت اوضاش خیلی داغون تر میشه بیست نت یه شرکت تازه تاسیس و هیچوقت نمیتونه به سرعت خودشو به شرکتهای بزرگی مثل آسیاتک و ماتریکس ... برسونه در حال حاضر هر چی مشتری این شرکت بیشتر بشه کیفتش هم به همون اندازه پایین میاد چرا چون هنوز تجربه بقیه شرکتها رو نداره و ضرفیت این همه کاربرو نداره این شرکت باید آروم آروم پیشرفت کنه اما متاسفانه با هجوم زیاد مردم به سمت این شرکت کیفیت خدمات این شرکت خیلی پایین اومده
Last edited by bhrooz555; 11-09-2013 at 13:55.
سرعت اینترنت ۲ مگا
بیت بر ثانیه چند هست از 2020 پرسیدم سرعت قانونی داده راست هست........
بیست نت برای دانلود و وبگدری عالی هست
برای بازی انلاین اشغال
من نمیدونم چرا میگید بیست نت اشغاله ! برای بازی ...
من الان دارم هیچ موشکلی هم ندارم ..... همش 200-تا250 هست بعضی اوقات میره رو 500 ... بیشتر از 500 ندیدم بشه ..
یه سری به انجمن های وب بزنی میبینی همه پینگشون زیر 150 هست با سرعت 6 مگ
فن آوا هم پینگش بالای 1000 + تایم اوت شدید میده
سلام
آقا برا شیراز منطقه رحمت آباد قصرالدشت چی خوبه؟دانلود رایگان شبانه با سرعت بالا مدنظرم هست چون دانلود زیاد دارم
مرسی
سلام من الان شیرازم
خونه برادرم پیش شماره 230 مرکز مخابرات ابوذر
اینترنت 1 مگ پارس آنلاین حجمی سرعت واقعا عالیه (نزدیک 8 مگ) تعجبم اینقدر از سرعت و بخصوص پارس آنلاین شکایت می شه در شیراز
اینم دوتا عکس دانلود خود گوگل کروم و فلش جت
البته پینگ وضعیت جالبی نداره 4.2.2.4 حول 250 و تایم اوت هم هر از 30 ثانیه یا یه دقیقه داره
من دو مگ دارم شش ماهه
سرعت شب و روز فرقی ندارد بین 210 تا 220
سلام بخشید 2 مگ نامحدود همینطوره هست همیشه 210 تا 220 میده یا منظورتون حجمی بود........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)