اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
تو ورلد 1 هر دو روز یه چک پیدا میکنم!!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
حالا اين ديناميت به چه دردي مي خوره؟ ميشه يه شهر رو باهاش فرستاد رو هوا؟!اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
بنده الان متوجه شدم
wasimo city قبلا cyrus d great بود.....حالا با ما دشمن شده.....تمام کسایی که که به من حمله کردن از همین wasimo بود....حالا دارم میرم جواب حمله هاشون رو بدم!....یکی جلو منو بیگیره!!!
منم نمیدونم چه کاری میشه باهاش کرد
![]()
بد بخت شدم!!!!.....حاجی میگم من حرفی ندارم اگه می خوای اکانت بسازی بیارِی!
اقا من به قصد تجربه به یکی از این wasimo city ها حمله کردم اونام زدن ضد حال رو که من دیلیت کردمو پاس اوت کردن..خوبه ها یکی رو الکی بسازیم مث مترسک اونا هی بهش حمله کنن.بازی بد فورم داره بم حال میده 5 تا دوئل کردم بردم غیر کوئستا این دوئل کوئستها رو هم زدم یکی رو پاس اوت کردم.
همینشم از سرم زیادیه در اون لحظه ترافیک سرور زیاد بود گفت بیا اینم بگیر برو متوجه نشد منم وگرنه چیزی نمیداد !اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
اینم نمونش !
با لیبور 85 ! (اخه من وقتی لول 3 بودم یه ساعت اینو کار کردم آیتم داد ... دیگه چی بگم)![]()
motivation هم 100 بود وقتی شروع کردم .
یا من خیلی بد شانسم یا شما ها خوش شانسین . خدایااااا
بفروش حاجی حالشو ببر xDحالا اين ديناميت به چه دردي مي خوره؟ ميشه يه شهر رو باهاش فرستاد رو هوا؟!
ای نامردای بی چشم و رو !! خداا اینا دیگه کین (چینی ها رو میگما) اون شهر واسه ما بود ! همون کارگره نامرد که من انداختمش بیرون قبلا اونجا فاندر بودش . با پول بچه های ما اونجا رو ساخت بعد که دید اوضاع خوبه اومد اینجا که شهر اصلی رو بگیره بعدم که دید من خوب میشناسمش و دم به تله نمیدم رفت پیش همون چینی ها ! من فکر میکردم شهر دست بچه های خودمونه عجب ضد حالی شدا . e eبنده الان متوجه شدم
wasimo city قبلا cyrus d great بود.....حالا با ما دشمن شده.....تمام کسایی که که به من حمله کردن از همین wasimo بود....حالا دارم میرم جواب حمله هاشون رو بدم!....یکی جلو منو بیگیره!!!
باشه با يوزر دومم ميام موقع سر زدن هم از IE استفاده مي كنم + فيري گييت!! مشكلي كه نيست؟!بد بخت شدم!!!!.....حاجی میگم من حرفی ندارم اگه می خوای اکانت بسازی بیارِی!
البته الان هركاري مي كنم اين پيغام رو ميده:
The session has expired!
===اگه يوزر دوم من توي شهر تنها باشه و بن بشه در صورتي كه من قبلا براي افرادي در خارج از شهر دعوت فرستاده باشم اونا بازم ميتونن بيان توي شهر؟
خب حاجی می گم بیا یه کار کنیم....من و یوزر دومیت دوتایی فاندر میشیم..اینجوری اگه یکیمون پس اوت شد یا بن،یکی دیگه هست!...نظرت چیه؟
میبینم توی سایروس خبرایی هست
رو کم کنی هست ما هم بیاییم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)