تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 965 از 1135 اولاول ... 46586591595596196296396496596696796896997510151065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ضربه خور طبق سمت شاگرد را تعویض کرده بودم مونده بود سمت راننده امروز هرچی تلاش کردم طبق از چدنی جدا نشد با چکش پلاستیکی بزرگ ، ضربه زدم با اهرم فشار دادم اصلا پیچ سیبک از جایش تکان نمی خوره مهره های طبق را شل کردم اهرم را بین طبق و چدنی قرار داده فشار وارد کردم فایده نکرد سمت شاگر با این روش خیلی راحت درآمد و ضربه خور تعویض شد نمیدونم این ایرادش کجاست ؟ نا گفته نمونه که منجید سمت راننده خراب بود و مدتی با این شرایط از ماشین استفاده شده بود
    که حتی باعش ترک برداشتن پلانی از قسمت جلو شده بود که منجید را تعویض کردم فکر کنم در اثر افتادن ماشین در دست اندازها و نبود منجید و خراب بودن ضربه خور پیچ سیبک در جایش که بصورت مخروطی هست کیپ شده و تکان نمی خوره

ضربه خور سمت شاگرد چون با نمونه نو تعویض شده ارتفاعش نسبت به سمت راننده بالاتره و سمت راننده چون ضربه خور از بین رفته ارتفاعش کمتره به عبارتی ماشین یه وری شده و ترازش بهم خورده باید هر طوری هست ضربه خور سمت راننده تعویض بشه. راه کار چیه لطفا راهنماییم کنید .با تشکر فراوان

Last edited by kcnc; 02-10-2016 at 12:10.

2. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ضربه خور طبق سمت شاگرد را تعویض کرده بودم مونده بود سمت راننده امروز هرچی تلاش کردم طبق از چدنی جدا نشد با چکش پلاستیکی بزرگ ، ضربه زدم با اهرم فشار دادم اصلا پیچ سیبک از جایش تکان نمی خوره مهره های طبق را شل کردم اهرم را بین طبق و چدنی قرار داده فشار وارد کردم فایده نکرد سمت شاگر با این روش خیلی راحت درآمد و ضربه خور تعویض شد نمیدونم این ایرادش کجاست ؟ نا گفته نمونه که منجید سمت راننده خراب بود و مدتی با این شرایط از ماشین استفاده شده بود
    که حتی باعش ترک برداشتن پلانی از قسمت جلو شده بود که منجید را تعویض کردم فکر کنم در اثر افتادن ماشین در دست اندازها و نبود منجید و خراب بودن ضربه خور پیچ سیبک در جایش که بصورت مخروطی هست کیپ شده و تکان نمی خوره

ضربه خور سمت شاگرد چون با نمونه نو تعویض شده ارتفاعش نسبت به سمت راننده بالاتره و سمت راننده چون ضربه خور از بین رفته ارتفاعش کمتره به عبارتی ماشین یه وری شده و ترازش بهم خورده باید هر طوری هست ضربه خور سمت راننده تعویض بشه. راه کار چیه لطفا راهنماییم کنید .با تشکر فراوان
    من برای جدا کردن سر روت یا همان چپوقی و یا سیبکها از سگدست ، ضربه را از سمت کنار به محلی که سیبک سوار شده میزنم تا با ایجاد یک فشار جانبی شدید در راستای افقی، محور سر روت یا سیبک از سگدست جدا شده و بیرون بیاد.

از این روش همیشه استفاده کردم و نتیجه خوبی داشته، ولی ضربه مستقیم از زیر یا بالا به شافت سر روت یا سیبک چندان خوب جواب نداده.

اگر دسترسی به این بخش سگدست مشکل بود، با استفاده از یک سنبه قطور با طول کافی، ضربه غیر مستقیم وارد کنید.

/////////////////////////////////////////

کلیپ بسیار زیبایی از بزرگداشت پنجاهمین سالگرد طراحی و ساخت شورلت کامارو که در بر گیرنده تمام مدلها و نسلهای ساخته شده از دهه 60 میلادی تا امروز هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    همچنان با درب ها مشکل دارم صحفه مورد نظر را مطالعه کردم بدون درآوردن درها میشه تشخیص داد بوش ها سالمند یا خیر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر همگی
    همچنان با درب ها مشکل دارم صحفه مورد نظر را مطالعه کردم بدون درآوردن درها میشه تشخیص داد بوش ها سالمند یا خیر
    برای این کار درب را باز کنید و با فشار دست به سمت بالا و پایین حرکت دهید و در همین حال مقدار خلاصی در را بررسی کنید.

اگر از یک نفر کمک بگیرید که این کار را انجام بده خیلی بهتره تا خود شما از نزدیک وضعیت لولاها را بررسی کنید و ببینید آیا با تکان خوردن درب، لولاها هم حرکت دارند یا ثابت هستند؟ و این ثابت بودن چقدر هست؟

مقدار خلاصی در این حالت کاملا مشخص هست و حتی ممکنه شل بودن پیچهایی که لولا را به بدنه و ستون متصل کرده شل شده باشند که با این کار مشخص میشه.

گاهی هم این احتمال وجود داره که پیم نگهدارنده از جای خودش حرکت کرده باشه و همین مسئله باعث لق شدن دربها میشه.
    یک خار فنری این پیم را نگه میداره که ممکنه ضعیف شده باشه و در بیاد.

7. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پیچهای درب اویل پمپ موتور را طبق گفته سازنده 8 نیوتن متر بستم حالا میخواهم سر جایش ببندم ، محل پمپ داخل موتور یک واشر نازک به ضخامت کاغذ هست اینجا گیر نیاوردم میتونم چسب مزدا را جایگزین کنم اون هم به مقدار کم؟
    لازم هست هنگام بستن ، داخل پمپ را پر از روغن کنم؟
    هنگام بستن اویل پمپ کلا به چه نکاتی توجه کنم؟
    -----------------------------------------------------------

لینک تعویض دنده که نزدیک گیربکس هست را کلا باز کردم ، اگر موتور و گیربکس را روی ماشین سوار کنم این لینک تعویض دنده و متعلقاتش را بعدا میشه نصب کرد؟

----------------------------------------------------------
    هنگام بستن واشر کارتل بخصوص قسمتهای لاستیکی به چه نکاتی توجه کنم؟
    بروشورهایی که ملاحظه می کنید داخل بسته بندیش بود
    سوالات بنده تمامی نداره ممنون که تجربه و وقت ارزشمندتون را در اختیارمان می گذارید.

Last edited by kcnc; 03-10-2016 at 13:45.

9. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پیچهای درب اویل پمپ موتور را طبق گفته سازنده 8 نیوتن متر بستم حالا میخواهم سر جایش ببندم ، محل پمپ داخل موتور یک واشر نازک به ضخامت کاغذ هست اینجا گیر نیاوردم میتونم چسب مزدا را جایگزین کنم اون هم به مقدار کم؟
    لازم هست هنگام بستن ، داخل پمپ را پر از روغن کنم؟
    هنگام بستن اویل پمپ کلا به چه نکاتی توجه کنم؟
    -----------------------------------------------------------

لینک تعویض دنده که نزدیک گیربکس هست را کلا باز کردم ، اگر موتور و گیربکس را روی ماشین سوار کنم این لینک تعویض دنده و متعلقاتش را بعدا میشه نصب کرد؟

----------------------------------------------------------
    هنگام بستن واشر کارتل بخصوص قسمتهای لاستیکی به چه نکاتی توجه کنم؟
    بروشورهایی که ملاحظه می کنید داخل بسته بندیش بود
    سوالات بنده تمامی نداره ممنون که تجربه و وقت ارزشمندتون را در اختیارمان می گذارید.
    برای بستن پمپ روغن حتما از واشر کاغذی استفاده کنید، چون بدون واشر ، به احتمال زیاد مقداری چسب وارد مجراهای پمپ شده و فشار روغن پایین میاد. حتما لازم نیست دقیقا مشابه واشر اصلی باشه و با استفاده از ورق کاغذ دیگه ای هم میشه این واشر را ببرید و نصب کنید، مثل بعضی ورقهای مورد استفاده در شیرینی پزی. واشر بری ها هم معمولا از این ورقها دارن.

قبل از بستن حتما با روغندان داخل پمپ را پر از روغن کنید تا هم برای زمان اولین استارت روغن کافی به موتور برسه و هم خود پمپ بدون روغن گردش شدید نداشته باشه

در مورد نصب واشر کارتل و متعلقات من از روشی استفاده کردم که تقریبا چند نفر از دوستان همین جا در کلوپ قبلا انجام دادن و در چند وبلاگ خارجی هم راهنمایی مشابهی گفته شده بود که برای تعویض واشرهای سینی بغل و درب سوپاپ موتور استفاده کردم و نتیجه خوبی هم داشته.

ابتدا تمام بخشهایی که قرار هست با واشر و چسب در تماس باشه ( لبه های کارتل و سیلندر موتور) را کاملا تمیز کنید بطوریکه هیچ اثری از واشر قبلی، چسب خشک شده و روغن و جرم و.. روی این سطوح باقی نباشه و وقتی با انگشت دست بکشید کاملا تمیز و عاری از هر چیزی باشه.
    با استفاده از الکل تمام بخشها را بخوبی از چربی و روغن تمیز کنید و بگذارید خشک بشه.

مقدار کمی چسب واشرساز به محل نصب هلالی بزنید و هلالی را سوار کنید. اجازه بدید تا چسب کمی سفت بشه و اصطلاحا خودش را بگیره.

تمام بخشهایی که محل نصب واشر کارتل هست را با چسب آغشته کنید.
    مقدار چسب باید در حد یک لایه نسبتا نازک
    باشه بطوریکه موقع بستن کارتل، چسب اضافی از لای دو سطح تماس زیاد به بیرون حرکت نکنه.

در سمت دیگه یعنی لبه های سیلندر موتور هم به همین شکل عمل کنید و بعد از این کار واشر را سوار کنید. البته من توصیه میکنم اول واشر را در یک سمت که راحت هست سوار کنید ( مثلا کارتل ).

وقتی یک سمت تقریبا خودش را گرفت، سمت دیگه را هم چسب بزنید و کارتل را سوار کنید، اما بعد از سوار کردن، پیچها را فقط در حدی ببندید که کارتل در جای خودش قرار بگیره، ولی زیاد فشار وارد نکنند که احیانا چسبهای خیس از بین درز دو سطح بیرون بیاد.

اجازه بدید چند ساعتی به همین وضع باشه و وقتی که چسب نسبتا خشک شد، بصورت ضربدری شروع به سفت کردن پیچها بکنید تا تمام بخشهای کارتل بطور یکنواخت و یکسان با لبه بدنه سیلندر تماس برقرار کرده و فشار بیاره .

اگر احیانا لبه های کارتل دچار کج شدگی و ناهمواری هست قبل از هر کاری آنها را با دقت تراز کنید و برای این کار از یک سطح کاملا مسطح مثل میز شیشه ای استفاده کنید.

در مورد لینک تعویض دنده دقیقا اطلاع ندارم اما فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه چون قبلا چند بار روی گیربکسهای اتوماتیک این لینکها را باز و بسته کردم و تنظیم و تعمیراتی انجام دادم بدون اینکه گیربکس از روی ماشین پیاده شده باشه.

11. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان خواستم ببینم کسی در مورد تقه گیربکس و رفع اون اطلاعاتی داره .چون ماشین من فقط در حالت ایستاده هنگام قراردادن دنده روی D یا دنده عقب تقه میزنه و خیلی تکون داره

13. 2 کاربر از nova1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واتر پمپ دوباره پیاده شد اون شیئ که درون کانال گیر کرده بود بیرون آوردم ، اگر این شیئ مدتها اونجا بوده و مسیر را نیمه مسدود کرده میتونه به علت کم رسیدن مایع خنک کننده آسیبی به سر سیلندر زده باشه؟

آب از چه کانالی وارد سرسیلندر میشه؟ نگران این هستم که امکان داره همچین شیئ وارد کانال سر سیلندر شده و باعث مسدود یا نیمه مسدود شدنش شده باشه ،شمع آب و آمپر اتری هم خراب شده
    قصد دارم روی هوزینگ ترموستات کاری انجام بدم که با تصویر شرحش را توضیح خواهم داد
    در بازار اینجا اکثرا آمپر آب از نوع تراکتوری هست که تقسیم بندی هر خطش 10 درجه است که نمیتونه دقیق باشه دنبال نمونه ای هستم حداقل تقسیم بندی هر خطش 5 درجه باشه. با تشکر فراوان

Last edited by kcnc; 08-10-2016 at 01:31.

15. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت daroiush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز ، سوال داشتم خدمت همه شما ، نظرتان راجب به خرید بیوک نصبت به تهیه لوازم یدکیش وتعمیراتش چیست؟ ایا هنوز امکان پیدا کردن و یا نگهداری بیوک یا 1 هشت سیلندر امریکایی تو ایران هست ؟ پیشنهاد شما چیست . ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز ، سوال داشتم خدمت همه شما ، نظرتان راجب به خرید بیوک نصبت به تهیه لوازم یدکیش وتعمیراتش چیست؟ ایا هنوز امکان پیدا کردن و یا نگهداری بیوک یا 1 هشت سیلندر امریکایی تو ایران هست ؟ پیشنهاد شما چیست . ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید .
    بله این امکان وجود داره اما تحت شرایط خاص که بستگی به میزان توان مالی و آشنایی شما با تعمیرات خودرو ( بطور کلی ) و تعمیرات خودروهای آمریکایی ( بطور خاص) خواهد داشت.
    پیشنهاد من این هست که اگر تا الان هیچ ماشینی نداشتید، یک خودرو معمولی ایرانی بخرید و استفاده کنید تا با شرایط نگهداری و استفاده و هزینه های خودرو آشنا شده و شرایط مختلف را از نزدیک تجربه کنید، و اگر قبلا هم ماشین داشتید، از یک خودروی آمریکایی متداول و ساده مثل بیوک یا نوا شروع کنید که ترجیحا نیاز به تعمیر و بازسازی چندانی نداشته باشه که البته قیمت بالایی دارن

واتر پمپ دوباره پیاده شد اون شیئ که درون کانال گیر کرده بود بیرون آوردم ، اگر این شیئ مدتها اونجا بوده و مسیر را نیمه مسدود کرده میتونه به علت کم رسیدن مایع خنک کننده آسیبی به سر سیلندر زده باشه؟

آب از چه کانالی وارد سرسیلندر میشه؟ نگران این هستم که امکان داره همچین شیئ وارد کانال سر سیلندر شده و باعث مسدود یا نیمه مسدود شدنش شده باشه ،شمع آب و آمپر اتری هم خراب شده
    قصد دارم روی هوزینگ ترموستات کاری انجام بدم که با تصویر شرحش را توضیح خواهم داد
    در بازار اینجا اکثرا آمپر آب از نوع تراکتوری هست که تقسیم بندی هر خطش 10 درجه است که نمیتونه دقیق باشه دنبال نمونه ای هستم حداقل تقسیم بندی هر خطش 5 درجه باشه. با تشکر فراوان

از همان بخش پشت واتر پمپ آب به سرسیلندر میرسه. مشکل خاصی برای ماشین شما بوجود نیامده که اگر بود، الان سرسیلندر ترک خورده و آب روغن قاطی کرده بود و یا حداقل یکی از سوپاپها مشکل داشت.
    بهتره تمام پولکهای موتور و سرسیلندر را در بیارید و بعد از یک شستشوی کامل کانالها ، پولک نو سوار کنید.
    درجه نشانگر آب جیوه ای ( یا به قولی اتری) با درجه بندی سانتیگراد در بازار هست اگر پیدا نکردید تهیه کنم و بفرستم

دوستان خواستم ببینم کسی در مورد تقه گیربکس و رفع اون اطلاعاتی داره .چون ماشین من فقط در حالت ایستاده هنگام قراردادن دنده روی D یا دنده عقب تقه میزنه و خیلی تکون داره

مشکلات متعددی باعث این اتفاق میشه که یکی از آنها ضعیف شدن صفحات فیبری درامها و بوجود آمدن فاصله بین این صفحات هست البته تا گیربکس باز نشده باشه نمیشه درست قضاوت کرد و در باز کردن مواردی مشخص میشه که در این حالت بسته و روی ماشین نمیشه درست تشخیص داد.
    وضعیت روغن گیربکس از نظر تمیز بودن و مقدار و همینطور فیلتر روغن را هم چک کنید، همینطور ایرادات احتمالی در گاردان مثل خراب شدن چهار شاخه ها.

18. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •