روزا اصلا ولی شبا تقریبا به فاصله هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشه
جالبه که وقتی وصل میشه آی پی اینترانت میده (رنج 172) دوباره قطع میشه و اینبار آی پی اینترنت میده معمولا رنج 5.2220
روزا اصلا ولی شبا تقریبا به فاصله هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشه
جالبه که وقتی وصل میشه آی پی اینترانت میده (رنج 172) دوباره قطع میشه و اینبار آی پی اینترنت میده معمولا رنج 5.2220
آقا کسی میتونه سوال منو جواب بده؟؟
تو طرح 4+4 فقط باید ترافیک 4 گیگ باشه که 4 گیگ هم هدیه بده یا مثلا میشه 100 گیگ خرید و در مجموع 200 گیگ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من هر رور حداقل 10 باری قطعی داره ، شب نمیدونم استفاده نمیکنم
سلام
از دوستان اینجا کسی سرور ایران در اختیارش هست؟ و یا قصد خریدش رو داره؟
لطفا" اطلاع بدید با تشکر
آقا اگه مایل باشید روز شنبه همه جمع بشیم مخابرات چهارراه مخابرات بریم پیشه رییس
الان مثلا سرویسم هست 2 مگ سرعت دانلود میگیرم 40 کیلو بایت میگیرم
سوای این سرعت کم هم هر رزو از ساعت 5 بعدازظهر به اون ور اینترنت میره و میاد
به 2020 هم زنگ میزنی ناله میکنن نویز داری نویز داری
ولی الان ک این مطالب رو خوندم دیدم نویزو مرض از خوده مخابراته
فروش ویژه اینترنت + tv کابلی در روسیه. 100 مگابیت نامحدود بر روی بستر fttx فقط 399 روبل(کمتر از 6 دلار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایااااااا![]()
سلام
فک کنم بازم ماهی ها کابل اینترنت رو جویدن
پارس و آسیاتک:
هر دو حدود 50 درصد پکت لاست
سرعت دانلود از سرور های ایران :
پارس 10-12 ، آسیاتک 5-6
پشتیبانی:
آسیاتک : همه چیز درسته نمیدونم چرا مشکل داری!
پارس : مشکل سراسری داریم...
تو تایید پست دوستمون Arashdn باید بگم که بله وضعیت درست مثل وقتایی هستش که کوسه ها هوس کابل میکنن. آنا فعلا توانایی رقابت با dial up ده سال قبل خودش رو هم نداره البته زیاد نباید بهشون ایراد گرفت. در کل isp ها تو ایران قشر مظلومی هستن. (البته این اصلا به این معنی نیست که همشون خوبن ولی مطمئن باشین هر کدومشون جای دیگه ای از کره سوم فعالیت میکردن این وضع برای سرویساشون پیش نمیومد.)
امروز یه اتفاق جالبی برام افتاد گفتم ایتجا بنویسم شاید اونایی که مشکل نویز دارن براشون مفید باشه...
مودم رو روشن کردم Snr خط در مدولاسیون adsl 2+ بدون sra و bitswap که معمولا روی 25 تا 30 بود اومده بود نزدیکای 14 تا 15 ، چندبار خاموش روشن کردم و مدولاسیون عوض کردم چیزی تغییر نکرد
اینبار مودم رو خاموش کردم و همینکه دوباره روشن کردم ، با موبایل به شماره خط زنگ زدم و گذاشتم همینطور زنگ بزنه ، لینک که آپ شد snr اومده بود روی 31 !!!
دیگه نمیدونم شانسی اینطور شد یا تجهیزات مخابرات اینطوری هست که نویز خط با زنگ زدن برطرف میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)