حدود 60-80 تا بهت سرعت دانلود میده.
از تاپیک نت تهران بپرس
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حدود 60-80 تا بهت سرعت دانلود میده.
از تاپیک نت تهران بپرس
اینم از خود google.com ، آیپی هم آمریکایی هست . این شانس منه ، 128 نامحدود داشتم سرعت دانلود 250 حالا هم محدود دارم پینگ زیر 100. کلا تو شهر ما همه دارن برای اولین بار نت خوب رو تجربه میکنن
![]()
نه مثل اینکه برای شما واقعا تصادفی هست !! ، مگه میشه بالاتر از Down Stream سرعت بده ؟؟! ، مثل اینکه پارس آنلاین واقعا قاطی کرده ! ، چون برای من که الان اینطوری هست Down Stream روی 6 مگ بسته شده و طبیعی هست ولی برای شما غیر طبیعیه فکر کنم.
دوباره رفت سر حالت عادي اون تغيير هم كه خاموش روشن كردم ولي باز داشت با سرعت بالا دانلود ميداد فقط براي چند دقيقه بود .
رويا تموم شد .![]()
تو هم مثل من شانس نداری//////
از کی تا حالا آی پی 8.8.4.4 اومده داخل ایران ما خبر نداشتیم!؟ دادا 8.8.4.4 دی ان اس شرکت گوگله
مطمئنی این آسیاتکه؟!من نامحدود دارم الان گوگل بهم پینگ 360 می ده!! یعنی محدود این پینگ رو می ده واقعا؟! یه لطف می کنی بری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سرور باکو و یه سرور اروپایی تست بگیری؟ از 4.2.2.4 هم یه پینگ بگیر بی زحمت! مرسی
منم پینگ این آی پی ping 74.125.236.98 -t همین 90 است
پینگ ping google.com -t حدود 500 هست
شما شیراز هستید؟سروریس های نامحدود جدید اسیاتک را چی گرفتید و سرعت دانلود در روز و شب چنده؟
پ ن پ
اینم سرور باکو که حسابی داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور میلان که اینم داغونه
فقط پینگ گوگل خوبه
نه آباده هستم. سرویس نامحدود 128 طلایی تا چند روز پیش داشتم سرعت دانلود روزها بین 220 تا 250 کیلو بود شب ها از ساعت 1 تا 5 صبح سرعت بسیار داغون 4 کیلو بایت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)