سلام با hdd regenerator خارج از ویندوز اسکن و ریپیر کردم که نزدیک 6000 تا بد سکتور را پیدا و تعمیر کرد ولی سلامت هارد از 9 درصد به 6 درصد کاهش یافت! طبق تصویر ، چه کنم!؟
![]()
سلام با hdd regenerator خارج از ویندوز اسکن و ریپیر کردم که نزدیک 6000 تا بد سکتور را پیدا و تعمیر کرد ولی سلامت هارد از 9 درصد به 6 درصد کاهش یافت! طبق تصویر ، چه کنم!؟
![]()
دوست من اینطور که پیداست هر چقدر خارد شما بیشتر کار میکنه بیشتر خراب میشه , میتونی از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیری ۰۲۱۶۶۴۷۹۵۸۰
سلام
هارد 1 ترا WD بدون هیچ دلیلی دیگه شناسایی نمیشه رو سیستم حتی تو mycomputer یه ایکن ازش نشون داده نمیشه چراغش روشن میشه اما مشکلش چیه
کابلش سالمه ضربه ای هم نحورده همیشه اجکت میشده ویروسی هم فکر نمی کنم باشه چون رو همون پی سی هارد 500 دیگه ای رو وصل کردم خوندش
اما این هارد حتی رو سیستم های دیگه هم شناسایی نمیشه
تو ویندوز 7 ,8 و مک امتحان کردم
کجاش مشکل داره و آیا بیش از 500 گیگ اطلاعاتم پریده یا نه امیدی هست ؟
سپاس
سلام دوست من , این مشکل در هاردهای اکسترنال وسترن بسیار مشهود است که خرابی را به فریم ور هارد نسبت داد , اطلاعات شما قابل بازیابی است در صورتی که بیشتر از این به سیستم نزنید و دستکاری نشه , از کانون بازیابی اطلاعات میتونی کمک بگیری , ۰۲۱۶۶۴۷۹۵۸۰
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
چند تا سوال داشتم .
من طی دو سه سال گذشته دو تا هارد وسترن دیجیتال سوزوندم . بی دلیل !
واقعا هاردهای جدید بی کیفیت شدن. خدا بیامرزه مکستور های قدیمی که بزرگترین دردشون خرخر افتادن بود.
حالا از اینا بگذریم.
من الان یه هارد سیگیت دو ترا خریدم فک کنم با این کد : ST2000MD001
اکثر جاها میگن هارد خوبی نیست و تو یکی دو سال دخلش میاد.
میخوام بدونم چه راه هایی هست که بشه انجام داد یا چه کار هایی رو نباید کرد تا هارد صدمه نبینه و انقدر زود نپره ؟
خیلی ممنون
پ.ن : داشتن سه پارتیشن Primary موردی داره ؟ یا بهتره یکی Primary و دو تای دیگه Logical باشن ؟
Last edited by mr6768; 25-12-2014 at 14:12.
سلام دوست من , این مدل هارد مشکل کارخانه ای داره که بعد از حدود دو سال به مشکل میخوره ولی میشه با تغییرات در فریم ویر هارد از بروز این مشکل جلوگیری کرد, هارد های رو که سوزوندی رو هم من ازت میخرم در صورتی که صدای غیر متعارفی نده,
سلام
نمی دونم مشکلم مال هاردمه و جای درستی مشکلم رو مطرح می کنم یا نه؟
مشکل مربوط به هارد لپ تاپمه
حدود یک هفته پیش ویندوزم رو کاملا آپدیت کردم سیستم رو ری اسارت کردم و لپ تاپم تمامی آپدیت ها رو نصب کرد زمانی که کاملا ویندوز لود شد و بعد از گذشت چند دقیقه متوجه شدم که سیستم کاملا ایزوله شده واصلا نمی شه هیچ کاری باهاش کرد. این در حالی بود که چراغ هارد کاملا و بی وقفه روشن بود و ..... چون قبلا با این مشکل توی چند تا پی سی مواجه شده بودم متوجه یک اتفاق بد شدم........... هارد بی دلیل روی Active Time 100% می ره و هیچ انتقال دیتایی بین مین و هارد صورت نمی گیره متاسفانه قبلا تصور می کردم این اتفاق در مین های قدیمی می افته و هیچ وقت هم علتشو نفهمیدم اما متاسفانه همین مشکل برای لپ تاپم به وجود آمده.
زمانی که مصرف هارد مثلا در اثر یک اسکن ساده بالا می ره همین اتفاق تکرار می شه
می تونید راهنماییم کنید من فکر می کنم چیپ ست جنوبی مشکل داره و یا اونکه بدسکتوره و یا ................
این عکس این هنگ در محیط ویندوز سرور بر روی همین لپ تاپ(دو تا ویندوز در این لپ تاپ نصبه و این یعنی مشکل از ویندوز نیست)
![]()
با hd tune تست و عکس بگیرید تا بشه راهنمایی کرد
چه مدلش مشکا داره الترا یا .... کدوم ورژنش خوبه
این مدل هارد خوبیه , اگر سرعت هارد برات مهمه , بهترین گزینه رو انتخاب کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)