تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 965 از 2376 اولاول ... 4658659159559619629639649659669679689699751015106514651965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اشکان نامداري: از اين وضعيت ناراضي هستم

دوازه بان دوم استقلال تهران با توجه به غيبت مدد جباري مسئول تدارکات استقلال روي نيمکت اين تيم، روز گذشته وظيفه تدارکاتي را در ديدار با پاس همدان برعهده داشت گفت: از اين وضعيت راضي نيستم و کادر فني بايد هرچه سريعتر در اين باره تصميم جديدي اتخاذ کند.

اشکان نامداري، دروازه بان استقلال تهران، به خبرنگار ما گفت: مددجباري در اين ديدار به دستور کادر فني روي نيمکت حضور نداشت و وظيفه تدارکات تيم برعهده من بود من نيز به دليل تعصب به پيراهن استقلال و بازيکنان اين تيم و به درخواست قلعه نوعي در اين ديدار اين کار را انجام دادم ولي در مسابقات ديگر کادر فني بهتر است در اين باره تصميم جديدي بگيرد.

وي افزود: دروازه بان دوم استقلال هستم و وظيفه من دروازه باني است و وظيفه ديگري برعهده من نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:
    انگيزه ام براي آقاي گلي بيشتر شد
    مهاجم شش گله استقلال گفت: با گلي كه مقابل پاس همدان به ثمر رساندم انگيزه ام براي آقاي گلي بيشتر شد.

آرش برهاني، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با گلي كه مقابل پاس همدان به ثمر رساندم انگيزه ام براي آقاي گلي بيشتر شد و اكنون شرايط روحي بهتري دارم.

وي ادامه داد: بعد از عدم گلزني در بازي گذشته استقلال مقابل برق برخي معتقد بودند كه ديگر پايم به گل زني باز نمي شود.

وي تصريح كرد: مهم براي من موفقيت تيم و گلزني خودم بود كه به هر دو آن رسيديم و نيمكت نشيني مسئله مهمي نيست.

برهاني خاطرنشان كرد: هيچ مشكلي در استقلال ندارم و به دنبال اداي دين به هواداران تيم هستم كه سال گذشته در همه حال حمايتم كردن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده:
    از شادي هواداران روحيه ام بالا مي رود
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه توانست در ديدار مقابل پاس همدان گلزني كند شادي هواداران آبي را در بالا رفتن روحيه اش تاثيرگذار دانست.

علي عليزاده، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال امسال به لحاظ فني شرايط بسيار خوبي دارد كه خوشبختانه توانسته ايم به آنچه كه در ليگ به دنبال آن بوده ايم تا حدودي دست پيدا كنيم.

وي ادامه داد: تيم استقلال بزرگ و پرطرفدار است و توقعاتي كه از اين تيم مي رود نيز بالا است و بايد در مقابل تمامي حريفان با قدرت ظاهر شويم تا پيروز ميدان شويم.

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: ‌امسال به دنبال آن هستيم تا در پايان فصل بهترين رتبه را براي هواداران و باشگاه بدست آوريم و جواب اعتماد مسئولان و كادرفني را بدهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني در گفت‌و گو با فارس:

فتح‌ا....‌زاده و روزنامه‌اش آرامش استقلال را نمي‌خواهند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت:‌ مديرعامل سابق باشگاه و روزنامه‌اش، آرامش استقلال را نمي‌خواهند.

محمدرضا واعظ آشتياني در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در روزهاي گذشته تلاش كردم اتفاقي كه براي باشگاه استقلال افتاده است به فتح‌ا... زاده سرايت نكند و ايشان از تنش به دور بماند؛ اما ظاهرا دوستان ايشان در روزنامه اش، آرامش استقلال را دوست ندارند كه ايشان را وارد اين جريانات كردند.
    وي افزود: عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در تاريخ 30 تيرماه در نامه‌اي به شماره 916/110 به مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال اعلام كرد حداكثر تا سوم آگوست برابر با 15 مرداد فرم درخواست رسمي باشگاه براي شركت نشست AFC را تكميل و براي تاييد به سازمان ليگ ارسال كنند تا نمايندگان باشگاه در اجلاس توجيهي كه براي مديران باشگاه‌ها و سرپرستان تيم‌ها به منظور پيشبرد دانش مديريت، بازاريابي، حق پخش تلويزيوني، نقل و انتقال بازيكنان و ... شركت كنند.
    مديرعامل استقلال ادامه داد: اين نشست در تاريخ 28 و 29 اكتبر برگزار مي‌شود و مديران باشگاه تا روز 15 مرداد فرصت داشتند اسامي را به فدراسيون اعلام كنند؛ اما مديرعامل وقت در تاريخ 2/6/86 (دوم شهريور) يعني با 18 روز تاخير نامه‌اي را به عزيز محمدي ارسال كرد و خود و علي نظري جويباري را به عنوان نمايندگان باشگاه معرفي كرد. اين نامه به شماره 1810 در سازمان ليگ ثبت شده است. اگر مديرعامل وقت استقلال در ارسال نامه قصور نمي‌كرد استقلال از حضور در نشست AFC محروم نمي‌شد. فتح‌ا... زاده با تاخير، اين فهرست را ارسال كرده است.
    واعظ آشتياني ادامه داد: طبيعي بود كه پس از تغييرات در باشگاه استقلال ما مدير جديد را براي شركت در اين اجلاس معرفي كنيم. فدراسيون فوتبال نيز ديروز با مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا رايزني كرد تا مديرعامل جديد باشگاه در اين نشست شركت كند و تا آخر وقت اداري امروز امكان دارد كه مديران جديد بتوانند در اين نشست شركت كنند و اگر اين اتفاق رخ ندهد و AFC مديران جديد را نپذيرد قصور آن فقط متوجه مديريت قبلي استقلال است.
    مديرعامل استقلال در خصوص تغيير در ترازنامه مالي باشگاه گفت:‌ اگر سواد مالي داشته باشند تغيير در تراز مالي معنايش آن است كه هيچ انضباط مالي وجود ندارد. زماني كه از ميزان بدهي‌ باشگاه كاسته نمي شود و حتي به آن اضافه مي‌شود، يعني آنكه پولي به باشگاه تزريق نشده و بدهي‌ها افزايش يافته است.
    وي ادامه داد: اين مسائل مهم نيست و من آن را به حساب بي‌اطلاعي آنها از مسائل مالي مي‌‌گذارم. كارگروه اقتصادي باشگاه هم اكنون در اولين حركت خود استانداردهاي مالي را مشخص كرده و اين استانداردها را بر اساس قانون تجارت به بازرسي كل كشور اعلام كرده تا همه چيز شفاف و مشخص باشد.
    واعظ آشتياني در خصوص به حاشيه رفتن استقلال با بيان اين مسائل گفت: اين مسائل هيچ ارتباطي به حاشيه‌ها و باشگاه استقلال ندارد و فقط جهت روشنگري بيان مي‌شود. تلاش كردم كه فتح‌ا... زاده به چالش كشيده نشود؛ اما ايشان و دوستانشان فضا را اينگونه تغيير دادند. تلاش كردم تا ايشان مبرا شوند؛ اما خودشان به اين مسائل دامن زدند.
    مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينكه فتح‌ا... زاده افتخارآفريني كنوني تيم فوتبال را به خود نسبت مي‌دهد، گفت: من همين جا اعلام مي‌كنم تيم استقلال هر افتخاري را پيدا كرد آن را به فتح‌ا...زاده هديه مي‌كنم، البته بايد بگويم پول تنها حلال مشكلات نيست و علم مديريت را نبايد فراموش كنيم. اگر دقت كنيد تيمي مانند رئال مادريد با وجود داشتن ستارگاني چون زيدان و بكام نتوانست در لاليگا موفق شود، زيرا نگاه صرف اقتصادي در باشگاه حاكم بود در برخي از باشگاه‌هاي داخلي نيز با وجود نداشتن مشكل اقتصادي تيم به حاشيه مي‌رود و حرف و حديث‌هاي فراواني پيش مي‌آيد. حرف اول را علم مديريت مي‌زند.
    وي افزود: تعامل و تقسيم وظايف و ايجاد انگيزه در ميان بازيكنان و كادر باشگاه برخي از نمونه‌هاي اين علم است و اگر فتح‌ا... زاده اين كارها را انجام داده است موفقيت تيم را به ايشان هديه مي‌كنم؛ اما مردم خود بهترين قضاوت‌كننده هستند.
    مديرعامل باشگاه در خصوص اينكه روزنامه استقلال جوان را به عنوان ارگان رسمي باشگاه قبول دارد يا خير، گفت: اين روزنامه ارگان رسمي باشگاه نيست و در چند روز آينده ما سايت باشگاه را راه‌اندازي خواهيم كرد و هواداران و حتي خبرنگاران مي‌توانند اخبار موثق و رسمي را از روي اين سايت پيگيري كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اطلاعیه باشگاه استقلال در مورد محرومیت آشتیانی از حضور در سمینار AFC
    باشگاه استقلال تهران با صدور اطلاعیه ای در مورد محرومیت مدیرعامل این باشگاه از حضور در سمینار دو روزه کنفدراسیون فوتبال آسیا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در متن اطلاعیه باشگاه استقلال آمده است: « بدنبال درج خبری مبنی بر محرومیت مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران در سمینار دو روزه کنفدراسیون فوتبال آسیا که قرار است در روزهای هفتم و هشتم آبان ماه سال جاری در کوالالامپور برگزار گردد موارد ذیل را به اطلاع عموم می رساند:

فدراسیون فوتبال کشورمان در تاریخ 30/4/87 موضوع شرکت در این سمینار را به باشگاههای فوتبال کشور مان اعلام و مقرر گردید علاقمندان به حضور در این سمینار حداکثر تا 15 مرداد 87 مراتب را به همراه فرم های تکمیل شده به فدراسیون فوتبال منعکس نمایند.

باشگاه فرهنگی - ورزشی استقلال ایران نیز اسامی و مدارک تکمیلی مدیر عامل وقت و سرپرست باشگاه را طی نامه ای به شماره 9522 در تاریخ 2/6/87 (با تاخیر 16 روزه) به فدراسیون فوتبال ارسال که به دلیل تاخیر مورد پذیرش کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار نگرفت.

با توجه به تغییرات ایجاد شده در سطح مدیریتی باشگاه مدیرعامل جدید باشگاه به دلیل اهمیت این سمینار، علاقمندی خود را نسبت به حضور در این سمینار در تاریخ 15/7/87 به همراه فرم های تکمیلی به فدراسیون فوتبال کشورمان اعلام نمود و فدراسیون فوتبال نیز در تاریخ 17/7/87 مراتب را به دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا منعکس نمود.

از آنجایی که اعلام حضور نمایندگان باشگاه استقلال در مرداد ماه سال جاری با تاخیر صورت گرفته بود لذا کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز با توجه به مقررات و مشخص نمودن ضرب الاجل قید شده طبیعتا از پذیرش مدیر عامل جدید باشگاه خودداری نموده که این رویه شامل دیگر باشگاههای کشورمان نیز گردیده است.

لازم به توضیح است که در این راستا، هیچگونه کوتاهی و قصوری متوجه فدراسیون فوتبال کشورمان و بویژه بخش بین المللی فدراسیون نمی باشد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني: استقلال وارد بحران نخواهد شد
    مديرعامل باشگاه استقلال تهران از شرايط فعلي رضايت دارد، اما از برخي حاشيه سازي ها ابراز نارضايتي کرده و مي گويد هرگز اجازه نخواهد شد که استقلال وارد حاشه شود.

رييس فدراسيون دوچرخه سواري : پيست دوچرخه سواري آزادي مشكلي ندارد 1
    امير واعظ آشتياني روز چهارشنبه در گفت و گويي به چند سئوال خبرنگار ايرنا در ارتباط با شرايط کنوني استقلال پاسخ داده است که به شرح زير است .

* شرايط استقلال را در اين روزها چطور مي بينيد؟
    با تلاش همه جانبه کادر مديريتي و همچنين مربيان و بازيکنان در حال تجربه کردن روزهاي خوبي هستيم و اميدوارم روند موفقيت هايمان همچنان ادامه داشته باشد تا استقلال عنوان ارزشمند صدرنشيني را از آن خود کند.

* چه تحليلي از عملکرد يک ماه اول مديريتي تان در استقلال داريد؟
    در اين مدت سعي کردم با همکاري با ساير اعضاي هيات مديره شرايط مطلوبي را ايجاد کنيم تا اعضاي تيم فوتبال بتوانند با آرامش کامل به کار خود بپردازند.

* ظاهرا از شراط فني رضايت کامل داريد.
    وقتي تيم ما در اين مدت نتايج خوبي گرفته و خود را به صدر جدول نزديک کرده است، نمي تواند غير از اين باشد. قلعه نويي در اين چند مدت نشان داده است که قابليتهاي زيادي دارد و مي تواند استقلال را به هدف بزرگش که همان قهرماني است، برساند.

* با اين وجود دليل تشکيل کميته اي به نام "فني" چيست؟
    اصلا قرار نيست کميته فني به اين زودي تشکيل شود، ما در باشگاه دنبال راه اندازي کميته هاي مختلف هستيم تا از اين طريق برنامه‌ هايمان به نحو احسن اجرا شود.

* يعني از اول هم مساله کميته فني صحت نداشت؟
    اگر من بايد پاسخگو باشم، رسما اعلام مي کنم که تشکيل کميته فني در اوليت هاي بعدي ما است و ترجيح مي دهيم کميته هاي ديگري را به چارت باشگاه اضافه کنيم.

* پس دليل تماس تان با بهتاش فريبا چه بود؟
    به عنوان مديرعامل باشگاه واجب مي دانم که هر چند وقت يک بار با پيشکسوتان استقلال تماس بگيرم تا هم از مشاوره هاي آنها استفاده کنم و هم اينکه احترام پيشکوستي شان را حفظ کرده باشم.

* اما ظاهرا با بهتاش فريبا براي تصدي سمت مديريت فني مذاکراتي هم انجام داشته ايد.
    اين خبر اصلا صحت ندارد، وقتي در تيم مشکل فني خاصي ديده نمي شود، دليلي ندارد که من براي ايجاد کميته فني تعجيل داشته باشم.

* اين ادعايتان در حالي است که حتي يکي از روزنامه ها به بررسي اين مساله پرداخته است.

اين روزنامه و هر آنچه از طريق آن منعکس مي شود، کوچکترين ارتباطي به ما ندارد.

* از اين بحث خارج شويم، مشکلات مالي استقلال چه زماني برطرف مي شود؟
    تا امروز مشکل نگران کننده اي نداشتيم و اميدوارم از اين پس هم نداشته باشيم.

* اما بازيکنان هنوز مطالبات خود را دريافت نکرده اند.
    به هر حال بازيکنان ما مي دانند که در ايران تيم ها در مضيغه مالي قرار دارند و خوشبختانه با اين مشکل به نوعي کنار‌ آمده اند.

* کنار آمده اند ؟ مگر مي شود بازيکني دنبال وصول طلبش نباشد؟
    قرار نيست که‌ آنها مجاني بازي کنند، با توجه به اعتمادي که بين بازيکنان و باشگاه وجود دارد، صبر کرده اند تا بعد از تزريق پول، مبلغ قراردشان را بگيرند و تا امروز هم هيچ اعتراضي به اين روند
    نداشته اند.

* پس موضوع جلسه شما با قرباني و طالب لو چه بود؟
    چرا فکر مي کنيد جلسه من با اين دو بازيکن فقط براي پول انجام شده است، من به عنوان نفر اول اجرايي باشگاه بايد با بازيکنان جلسه بگذارم تا به مسايل و مشکلات احتمالي اشراف داشته باشم.البته قبول دارم که بي پولي معضل تيم است و يابد هر چه زودتر برطرف شود.

* به نظر مي رسد جذب اسپانسر راه خوبي براي حل اين مشکل شود.
    در هفته دوم پس از تغيير مديريت توانستيم با قيمتي مناسب اسپانسر بگيريم، اين در حالي بود که مديران سابق نتوانسته بودند در اين کار موفق شوند و تيم بدون اسپانسر به ميدان مي رفت.

* اما اسپانسر جديد موقتي است.
    از نظر ما اشکالي ندارد که قرارداد اسپاتسر فعلي فقط تا پايان نيم فصل اول اعتبار دارد، مهم اين است که با رايزني هاي لازم، توانستيم پول خوبي را به باشگاه تزريق کنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي شکوري:خط دفاعي استقلال ضعيف نيست
    مدافع تيم فوتبال استقلال با وجود انتقاد قلعه نويي از خط دفاعي معتقد است که مدافعان اين تيم آمار قابل قبولي را تا پايان هفته يازدهم ليگ برتر از خود بر جاي گذاشته اند.

فوتبال باشگاههاي برتر كشور/تساوي تيمهاي استقلال تهران و پا همدان
    هادي شکوري روز چهارشنبه در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: اين درست که 13 گل خورده در يازده بازي نمي تواند براي ما قابل قبول باشد، اما اگر نگاهي به اسامي مدافعين استقلال انداخته شود مي توان به اين نتيجه رسيد که با کمي هماهنگي بيشتر، شرايط لازم را براي سر و سامان دادن به اوضاع دفاعي به دست خواهيم آورد.
    مدافع آبي پوشان با اشاره به عملکردش اظهار داشت: بازي با پاس سومين بازي پي در پي بود که به عنوان يکي از يازده بازيکن اصلي به ميدان رفتم و گمان مي کنم به قدري خوب بوده ام که قلعه نويي اعتماد لازم را به دست آورده است و در صورتيکه اشتباه جبران ناپذيري نداشته باشم، همچنان در ترکيب اصلي استقلال به ميدان خواهم رفت.
    شکوري همچنين در مورد اوج گيري استقلال در هفته هاي اخير گفت: خوشبختانه با درايت کادر فني و تلاش بازيکنان امتياز از دست دادن هاي اوايل ليگ برتر را به فراموشي سپرده ايم و براي رسيدن به رتبه اول جدول رده بندي فقط چند هفته ديگر نياز داريم تا با شکست احتمالي بالانشينان جدول، در صدر تيم هاي حاضر در هشتمين دوره ليگ برتر قرار بگيريم.
    شاگردان امير قلعه نويي بعد از برگزاري يازدهمين بازي فصل، قبل از بازي هاي عصر امروز/چهارشنبه/ با 18 امتياز در رده چهارم جدول رده بندي قرار گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

3 خبر از تيم فوتبال استقلال تهران
    مدير عامل باشگاه استقلال از قلعه نويي خواست تا از اين پس درباره اتفاقاتي که در گذشته براي اين تيم افتاده است، هيچگونه اظهار نظري نکند.

تساوي تيم فوتبال استقلال تهران و مقاومت سپاسي شيراز
    سرمربي تيم فوتبال استقلال بعد از بازي با استقلال در گفت وگو با خبرنگاران مسايل سياسي را دليل اصلي ارسال اسامي بازيکنان به AFC جهت حضور در ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرده بود.
    واعظ آشتياني از روز اول که به عنوان نفر اول مديريتي در باشگاه شروع به فعاليت کرده است، سياست حاشيه گريزي را اتخاذ کرده و به همين دليل تمايل ندارد در مورد مشکلات و اتفاقات گذشته حرفي به ميان آورده شود.

استقلالي ها با چارتر به سفر مي روند
    علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال با انتقاد از سفر زميني اين تيم به همدان براي بازي در هفته يازدهم ليگ برتر، به واعظ آشتياني پيشنهاد داد تا براي رفاه بازيکنان پرواز چارتر در نظر گرفته شود.

انتقاد شديد قلعه نويي از مدافعان
    امير قلعه نويي بعد از بازي مقابل پاس همدان که با دريافت دو گل از سوي استقلالي ها همراه شد، با انتقاد از مدافعين تيمش از آنها خواست تا هر چه زودتر با به دست آوردن شرايط لازم به اوضاع خط دفاعي تيم سروسامان بدهند.
    سرمربي آبي پوشان معتقد است که با برطرف شدن مشکلات گلزني مهاجمين، در صورت ارايه آمار دفاعي قابل قبول استقلال مي تواند جايگاهش را در رده هاي بالاي جدول حفظ کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده: جواب منتقدانم را دادم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال بعد از گلزني در ديدار تيمش با پاس همدان گفت: گل زدن به پاس جوابي قاطع به منتقداني بود که هميشه به دنبال تخريب من هستند.

"علي عليزاده" روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: با گلي که وارد دروازه پاس کردم، نشان دادم که اوت انداختن تنها قابليت من نيست و اگر فرصت لازم داشته باشم، مي توانم به عنوان يکي از مهره هاي تاثيرگذار استقلال مطرح شوم.
    اين بازيکن با اشاره به پيروزي استقلال برابر شاگردان وينکوبگوويچ ادامه داد: اين ششمين ديداري بود که بعد از خارج شدن از بحران انجام داديم، حالا به همه ثابت شد که با به دست آوردن هاهنگي لازم ناکامي هاي هفته هاي اول فصل را به دست فراموشي سپرده ايم و از اين به بعد فقط با هدف قرار گرفتن در صدر جدول به رويارويي با رقيبان خود مي پردازيم.
    عليزاده در ادامه در مورد رقابت مهاجمان استقلال براي قرار گرفتن در ترکيب ثابت گفت: تيم ما در همه خطوط بازيکناني با توانايي هاي فوق العاده دارد و به همين دليل در تلاش هستيم تابا نشان دادن ميزان آمادگي بالا در تمرينات، خودمان را به قلعه نويي تحميل کنيم، با اين حال اطمينان دارم که هيچکدام از استقلالي ها در صورت نيمکت نشيني احتمالي، تيم را با اعتراض هاي غيرمنطقي وارد حاشيه نخواهند کرد.
    تيم فوتبال استقلال تهران بعد از برگزاري يازده بازي در هشتيمن دوره ليگ برتر 18 امتياز را به حساب خود واريز کرده است.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

ممنون بایرن جان !
    مفیوض شدیم !
    راستی بازی با پیکان ساعت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •