تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 965 از 2014 اولاول ... 4658659159559619629639649659669679689699751015106514651965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,641 به 9,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين قطبي در گفت و گو با ايپنا:به سومين پيروزي پياپي فكر مي كنيم/شيراز براي من خاطرات خوبي دارد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:پرسپوليس در شيراز فقط به 3 امتياز فكر مي كند و به دنبال سومين پيروزي پياپي خود در ليگ برتر است.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد:پرسپوليس طي دو هفته گذشته روي نوار پيروزي گام برداشته و بازيكنان ما نشان دادند كه قلب شير دوباره بيدار شده و براي قهرماني در ليگ برتر آماده است،به همين دليل من اعتقاد دارم كه نبايد تحت هيچ شرايطي در شيراز امتياز از دست بدهيم.براي تيم مقاومت احترام بالايي قائل هستيم و اعتقاد داريم كه اين تيم در شهر خدش بازي بسيار خوبي انجام مي دهد اما ما بايد در شيراز پيروز شويم و وبه روند بسيار خوبمان ادامه دهيم.

وي ادامه داد:در اين بازي ما علي كريمي را در اختيار نداريم و اين موضوع روي كار تيم تاثير منفي مي گذارد اما بازيكنان پرسپوليس با انگيزه بسيار بالايي كه دارند اجازه نمي دهند كه هيچ چيز روي بازي آنها تاثير منفي نمي گذاراد.

قطبي خاطر نشان كرد:من بايد به شهري بروم كه زادگاه ام است و به همين دليل از اين شهر خاطرات بسيار خوبي دارم.من به فوتبال و تيم اين شهر احترام بسيار زيادي ميگذارم ولي بايد در اين شهر همراه پرسپوليس پيروز شوم.

سرمربي تيم پرسپوليس گفت:ما به زودي به صدر جدول بر مي گرديم و اميدوارم كه در اين بازي بازيكنان پرسپوليس به راحتي فرصت هاي خود را از دست ندهند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایول به قطبی روی این رحمان رضایی رو کم کرد
    یکی از مزخرف ترین دفاع های ایرانه....
    بجاش میتونیم بریم یه دفاع درست و حسابی بگیریم
    آره یه مدافع برزیلی در سطح دی کار مو چطوره!!؟؟؟

قبول دارم رحمان رو فرم نبوده و 7 ماه از فوتبال دور بوده ولی چون در سطح اول باشگاههای جهان بازی و تمرین کرده خیلی بهتره از بعضی ها!!!و زود می تونسته با تمرینات فشرده و سنگین خودشو برسونه مثل کریمی!فکر کنم یه دلیل دیگه داشته!که پرسپولیس شده جای اونایی که به تیم ملی دائی دعوت نشدن و می خوان برگردن تیم ملی یا حال دائی رو بگیرن!!اما تا بازگشت خلیلی و یا توره!تیم بیشتر به یه مهاجم تموم کننده احتیاج داره!که هر بازی کریمی و باقری گلها رو نزنن!انشا الله که این دی کارمو هم بهتر بشه.اگه نه واقعا یه مدافع خوب بخرن.

Last edited by Kianoosh; 29-10-2008 at 19:03.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الآن نصرتی کجاست؟خبری ازش نیست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصرتی توی النصر با لوکا بوناچیچ و رضا عنایتی هستش و انگار خیلی هم پشیمونه از رفتن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آرزوي موفقيت براي دستيار سابق در سپاهان
    قطبي: استيلي مي‌تواند بعدها پرسپوليس را هدايت كند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حميد استيلي شايستگي سرمربيگري در تيمي بزرگ مثل سپاهان را داشته و حتي مي‌تواند بعدها پرسپوليس را هدايت كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: بازي سختي را بايد در شهر خودم مقابل مقاومت سپاسي شيراز برگزار كنيم. تقابل دو برادر(افشين و غلام پيرواني) نيز مي‌تواند حساسيت بازي را بالا ببرد؛ ولي هدف ما كسب سه امتياز است.
    وي در خصوص احتمال سرمربيگري حميد استيلي در تيم فوتبال سپاهان تصريح كرد: همواره براي استيلي آرزوي موفقيت مي‌كنم. او شايستگي سرمربيگري يك تيم بزرگ مثل سپاهان را دارد و حتي روزي مي‌تواند پرسپوليس را نيز هدايت كند.
    قطبي در خصوص انتقادهاي شديد از دي كارمو گفت: در مورد اين بازيكن فقط مسئولان باشگاه، مربيان و بزرگان تيم مي توانند اظهارنظر كنند. دي كارمو بازيكني در سني كم از كشور خود خارج شده و در ليگ كشوري ديگر بازي مي كند، پس بايد با او طوري برخورد كنيم كه در آينده بتواند نام كشور ما را همه جا به نيكي بر زبان بياورد.
    وي افزود: خوشحالم كه دي كار به زبان فارسي مسلط نيست و خيلي مطالب را نمي خواند. پس از بازي با سپاهان ديديد كه چگونه احساسي كه در قلبش نهفته بود را بروز داد. اين مورد در بازيكنان برزيل زياد ديده مي شود، چون آنها هرگز دوست ندارند بازيكن ناموفقي در يك ديدار باشند.
    وي ادامه داد: اين مهاجم برزيلي چهار موقعيت را به صورت صد در صد از دست داد؛ اما چرا در بازي فرصت سازي او را كسي نديد؟ از هواداران تشكر مي‌كنم كه از وي حمايت كردند و من هم اميدوارم او جواب محبت هاي آنها را بدهد؛ اما ايراني ها و خبرنگاران فراموش نكنند كه وظيفه يك مهاجم فقط گلزني نيست.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص ابراهيم توره گفت: مهاجم سنگالي به ايران آمده و جلسه اي با مصطفوي برگزار خواهد كرد. براي بازگشت به تركيب هم راه ساده اي در پيش ندارد.
    وي افزود: بعضي ها گفتند كه توره در دبي بوده و يا اصلا ايران را ترك نكرده است. اين مسئله حرفه‌اي نيست و شايد يك پيشگويي اشتباه باشد. نبايد يك بازيكن را اين طور زير سوال برد چون شايد مشكلات بزرگي داشته كه من و ديگران از آن بي خبريم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بحث حضور جادوگر در تيم هاي ليگ برتري گفت: ياد گرفته ام كه علم بهتر از هر چيزي است. حضور روانشناس جزئي از فوتبال بين المللي است.
    وي افزود: تيمي را مي‌شناختم كه با سه گل در نيمه اول از حريف عقب بود و در بين دو نيمه به دستور كادر فني، تمام بازيكنان پيراهن خود را عوض كردند و موفق هم شدند. در پرسپوليس نيز اين حرف را مي‌زنند كه پيراهن قرمز بهتر از پيراهن سفيد است، مانند تيم ملي كره جنوبي كه اعتقاد خاصي به رنگ قرمز در بازي هاي ملي دارند؛ ولي اين مسائل جنبه روانشناسي دارد و نبايد با خرافات مترادف شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    علوي: جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از حضور در پرسپوليس تجارب خوبي كسب كردم؛ اما جدايي ام از اين تيم قطعي است.
    محمد علوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از باشگاه خوب پرسپوليس، قطبي و تمام بازيكنان از صميم قلب تشكر مي‌كنم چون در اين مدت از آنها فقط خوبي ديدم.
    وي افزود:‌ تجارب خوبي در پرسپوليس كسب كردم؛ اما جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است. به زودي به پاس همدان خواهم رفت.
    علوي ادامه داد: نيمكت‌نشيني دليل اصلي رفتن من از پرسپوليس است و فكر مي‌كنم اين مورد مي‌تواند در آينده براي من موثر باشد. اميدوارم پرسپوليس در فصل جاري قهرمان ليگ شود.
    وي در پايان خاطرنشان كرد: حضورم در پاس همدان هيچ مشكلي ندارد، چون طبق قانون فدراسيون فوتبال يك بازيكن نيمكت نشين كه در طول نيم فصل كمتر از 90 دقيقه بازي كرده باشد، مي‌تواند به تيمي برود كه جاي خالي دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوي در گفت و گو با فارس:

پاداش بازيكنان پرسپوليس فردا پرداخت مي‌شود

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با تلاش اعضاي هيئت مديره، پاداش بازيكنان قبل از بازي با مقاومت سپاسي پرداخت مي‌شود.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هنوز هم معتقدم بازيكنان بزرگ پرسپوليس مثل علي كريمي، كريم باقري، سپهر حيدري و بزرگان ديگر به خاطر پول در اين باشگاه پيراهن قرمز را بر تن نكردند.
    وي افزود: اين مسئله را مي‌توانيد در مصاحبه هاي اخير بازيكنان ببينيد، چون آنها در خصوص همه چيز صحبت مي كند به غير از مسائل مالي.
    مصطفوي ادامه داد: با تلاش اعضاي هيئت مديره مخصوصا هدايتي كه زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است، فردا پاداش بازيكنان به آنها پرداخت مي‌شود.
    طبق اعلام مصطفوي، هر يك از بازيكنان پرسپوليس به دليل 2 پيروزي اخير در ليگ برتر مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در تمرين امروز اتفاق افتاد

شعار هواداران استقلال تهران عليه نيكبخت واحدي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال امروز در محل تمرين اين تيم عليه هافبك تيم پرسپوليس شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه با گرم كردن بازيكنان زير نظر خداداد آغاز شد.
    * قلعه‌‌نويي و جباري ديرتر از سايرين در محل تمرين حاضر شدند.
    * فكري و بابازاده با 20 دقيقه تاخير خود را به تمرين رساندند.
    * پس از گرم كردن بازيكنان قلعه‌نويي دقايقي با آنها به صحبت پرداخت.
    * اشكان نامداري تنها غايب استقلال بود.
    * سعيد بيات و اصغر نادعلي به طور اختصاصي به تمرين پرداختند كه نادعلي بعد از 25 دقيقه تمرين، دستگردي را ترك كرد. اين بازيكن فقط تا 12 روز ديگر همراه آبي‌پوشان تمرين خود را دنبال مي كند و سپس بعد از دريافت رضايت‌نامه‌اش از اين جمع جدا مي شود.
    * 60 نفر تماشاگر نظاره‌گر تمرينات آبي‌پوشان بودند. اين هواداران در طول تمرين بارها عليه عليرضا نيكبخت واحدي شعار سر دادند. اين بازيكن در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه براي آقاي گلي به برهاني فكر نمي كند. آنها همچنين ضمن تشويق رضا عنايتي، علي سامره را نيز بارها مقابل چشمان قلعه‌نويي تشويق كردند.
    * هاشم بيگ‌زاده به دليل مصدوميت محل تمرين را زود ترك كرد.
    * مهرداد پولادي با وجود حضور در دستگردي بااجازه از كادر فني تمرين نكرد.
    * هنوز تمرين به اتمام نرسيده بود كه مجتبي جباري با اجازه از قلعه‌نويي محل تمرين را ترك كرد.
    * خبرنگاران حاضر در دستگردي به تميز نبودن جايگاه خبرنگاران معترض بودند؛ اما مدير روابط عمومي اين باشگاه امروز در محل تمرين حضور نداشت تا به اعتراض آنها پاسخ دهد.
    قلعه‌نويي با متوجه شدن اين قضيه از اطرافيان خواست جايگاه خبرنگاران را تميز كرده تا خبرنگاران بتوانند گزارش خود را تهيه كنند.
    از يك هفته پيش تا به حال قرار بود جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه تميز شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واكنش هافبك پرسپوليس به شايعات

پتروويچ: علت تمرين نكردنم درد معده بود نه پول

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ‌بازيكني نيستم كه به خاطر پول تمرين نكنم و به خاطر درد شديد از ناحيه معده تمرين نكردم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ در واكنش به شايعه تمرين نكردن به خاطر عدم دريافت مطالبات خود اظهار داشت:‌ با هدفي مشخص به پرسپوليس آمده‌ و به هيچ عنوان به دنبال مسائل حاشيه اي نيستم.
    وي افزود: روز گذشته از ناحيه معده دچار درد شديدي شدم و حتي شب گذشته نخوابيدم. پزشك تيم و درمانگاهي كه به آن مراجعه كردم اين مسئله را تاييد مي كنند.
    پتروويچ ادامه داد: نمي‌دانم چرا اين مسئله را به مسائل مالي ربط داده‌اند. من بازيكن دروغگويي نيستم و اگر درد نداشتم قطعا در تمرين شركت مي كردم.
    پتروويچ در پايان خاطرنشان شد: پولي از باشگاه دريافت نكردم و فقط چك باشگاه را در اختيار دارم؛ اما مشكلي با مسئولان باشگاه ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خروج نام كريمي و علوي از فهرست 18 نفره و بازگشت بادامكي

تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار با مقاومت‌سپاسي مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم پرسپوليس تهران و اسامي نفرات خط خورده از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از تمرين امروز پرسپوليس نام علي كريمي، محمد علوي، مهران فرضيات، ضياء الدين نيك نفس و مسعود زارعي از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت خارج شد.
    كريمي به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داده است.
    نام حسين بادامكي كه مدت ها مصدوم بود نيز پس از مدت ها در فهرست 18 نفره قرار گرفت.
    تركيب احتمالي پرسپوليس براي بازي مقابل مقاومت سپاسي نيز به شرح زير مشخص شد:
    مهدي واعظي، سپهر حيدري، نبي ا... باقري ها، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع، كريم باقري، ايوان پترويچ، محمد منصوري، نيكبخت واحدي و پائولو دي كارمو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •