افشين قطبي در گفت و گو با ايپنا:به سومين پيروزي پياپي فكر مي كنيم/شيراز براي من خاطرات خوبي دارد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:پرسپوليس در شيراز فقط به 3 امتياز فكر مي كند و به دنبال سومين پيروزي پياپي خود در ليگ برتر است.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد:پرسپوليس طي دو هفته گذشته روي نوار پيروزي گام برداشته و بازيكنان ما نشان دادند كه قلب شير دوباره بيدار شده و براي قهرماني در ليگ برتر آماده است،به همين دليل من اعتقاد دارم كه نبايد تحت هيچ شرايطي در شيراز امتياز از دست بدهيم.براي تيم مقاومت احترام بالايي قائل هستيم و اعتقاد داريم كه اين تيم در شهر خدش بازي بسيار خوبي انجام مي دهد اما ما بايد در شيراز پيروز شويم و وبه روند بسيار خوبمان ادامه دهيم.
وي ادامه داد:در اين بازي ما علي كريمي را در اختيار نداريم و اين موضوع روي كار تيم تاثير منفي مي گذارد اما بازيكنان پرسپوليس با انگيزه بسيار بالايي كه دارند اجازه نمي دهند كه هيچ چيز روي بازي آنها تاثير منفي نمي گذاراد.
قطبي خاطر نشان كرد:من بايد به شهري بروم كه زادگاه ام است و به همين دليل از اين شهر خاطرات بسيار خوبي دارم.من به فوتبال و تيم اين شهر احترام بسيار زيادي ميگذارم ولي بايد در اين شهر همراه پرسپوليس پيروز شوم.
سرمربي تيم پرسپوليس گفت:ما به زودي به صدر جدول بر مي گرديم و اميدوارم كه در اين بازي بازيكنان پرسپوليس به راحتي فرصت هاي خود را از دست ندهند.