دقیقا !!
ولی متاصفانه چون من یه بازی از Wave 4 بیشتر ندارم نمیدونم مشکل از Tekken هست یا activate.iso !!
واقعا ضد حال بدیه !!
دقیقا !!
ولی متاصفانه چون من یه بازی از Wave 4 بیشتر ندارم نمیدونم مشکل از Tekken هست یا activate.iso !!
واقعا ضد حال بدیه !!
دوستان این مدلهای جدید که میگن کپی خور نمیشه از لحاظ سخت افزاری چه فرقی با بقیه داره
یعنی چطوری میشه تشخیص داد !
می خواستم بدونم با یه xbox 360 روزی چقدر بازی کنی راحت هست یعنی بهش فشار نمیاد(جاسپر باشه)
مدل جدیدی نیست !دوستان این مدلهای جدید که میگن کپی خور نمیشه از لحاظ سخت افزاری چه فرقی با بقیه داره
یعنی چطوری میشه تشخیص داد !
یه سری بازی های جدید هستن که روی این کنسول ها iXterem 1.6 اجرا نمی شن !
من قبلا" فالکون داشتم آرکید بازی رو از روی dvdrom اجرا می کردم روزی 4ساعت راحت بازی می کردم !می خواستم بدونم با یه xbox 360 روزی چقدر بازی کنی راحت هست یعنی بهش فشار نمیاد(جاسپر باشه)
!
الان با جاسپر که بازی رو هارد نصبه بیشترین تایمی که بازی کردم 8 ساعت بود ! کنسول داغ نکرد ولی مخ من داغ کرد![]()
با این بازی هایی که اجرا کردی ixtreme شما 1.6 هست
من تو gta همچین مشکلی نداشتم. شما اگه مشکل داری بازی رو بریز تو هارد
هارد 60 پیدا نمیشه یعنی خیلی سخته اگه هم باشه بین 70 تا 85 قیمتشه
الان فتحی تو لباف فقط 20 و 120 داره
سلام
MAC Address ایکس باکسم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
حل شد!
Last edited by moozmar; 29-10-2009 at 17:13.
یعنی بازیهای جدید روی کنسولهای قدیمی اجرا نمیشه یا کنسول هایی که جدید تولید شده ؟
الان متوجه نشدم جدیدا بهتره یا قدیمی ها ؟
کدومش هر دو رو اجرا میکنه ؟
شما كنسول كه بگيري بايد Ixtreme 1.6 روش نصب كني يا بدي برات نصب كنن تا بازي هاي جديد رو اجرا كنه ! البته الان يه بامبول جديد دراوردن و Wave 4 وارد بازار شده ! كه اونم راه هاي خاص خودش رو داره براي اجراي بازي !
سلام
من بازی تیکن 6 رو خریدم وقتی خواستم برم تو بازی گفت میخوایددستگاه آبدیت بشه ؟قبول کردم یکم طول کشید تا تموم شه بعد دستگاه ریست شد وقتی اومد بالا دوباره همون پیغام اومد.وقتیم کتسل میکردم میرفت تو داشبورد.
(آواتورام همه رفته فقط دکمه Eject اضافه شده )میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
پس این که میگن 360 های جدید کپی خور نمیشه حرف مفت هست درسته ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)