تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1849 اولاول ... 464864914954960961962963964965966967968974101410641464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در صورتی که به تنظیمات فایروال از جمله غیرفعال بودن ((SPI)) اطمینان دارین ; شکایت خود را برای سامانه 195 ارسال فرمایید . در زیر تصاویری از اتصال به IP خودم خارج از شبکه داخلی قرار دادم تا باز بودن پورت ها را مشاهده کنید.
    خیلی ممنونم از جوابتون
    ببخشید ، شما که ip استاتیک نگرفتید؟
    در ضمن در عکس اول که صفحه shareport را نشان میده ، آیا کامپیوتر شما به اینترنت دیگه ای وصل هست ، یعنی ip اینترنت شما در اون لحظه چیز دیگه ای است؟

من به تنظیمات مودمم مطمئنم ، چون با همین تنظیمات قبلا تو صبانت بدون مشکل کار می کرد ، البته باز هم چک کردم ولی هر کاری می کنم نمیشه از بیرون وصل شد

باز هم ممنونم
    Last edited by maso; 01-01-2015 at 22:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا من میخوام برگردم های وب. (الان پارس دارم). های وب مثه قبلا که زیاد DC نمیشه؟ پینگ خارج چطوره؟ میشه پروفایل گیم روش فعال کرد؟

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنونم از جوابتون
    ببخشید ، شما که ip استاتیک نگرفتید؟
    در ضمن در عکس اول که صفحه shareport را نشان میده ، آیا کامپیوتر شما به اینترنت دیگه ای وصل هست ، یعنی ip اینترنت شما در اون لحظه چیز دیگه ای است؟

من به تنظیمات مودمم مطمئنم ، چون با همین تنظیمات قبلا تو صبانت بدون مشکل کار می کرد ، البته باز هم چک کردم ولی هر کاری می کنم نمیشه از بیرون وصل شد

باز هم ممنونم
    در رابطه با سوال اول : خیر از IP داینامیک استفاده کردم.
    و در رابطه با سوال دوم : همان طوری که در توضیحات عرض کردم خارج از شبکه داخلی به مودم متصل شدم و اگه براتون مهم هست از ایرانسل برای اتصال استفاده کردم. به عبارتی مودم و روتر به شبکه DSL های وب و همچنین گوشی و لب تاپ که به share port , cloud و winbox وصل شدن از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن.
    بازم سوالی بود در خدمتم .
    Last edited by rezasniper2012; 01-01-2015 at 17:38.

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا من میخوام برگردم های وب. (الان پارس دارم). های وب مثه قبلا که زیاد DC نمیشه؟ پینگ خارج چطوره؟ میشه پروفایل گیم روش فعال کرد؟
    بفرمایید در کدام شهر سکونت دارین و در صورت امکان نام مرکز مخابراتی که سرویس میگیرین ازش رو اعلام فرمایید.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بفرمایید در کدام شهر سکونت دارین و در صورت امکان نام مرکز مخابراتی که سرویس میگیرین ازش رو اعلام فرمایید.
    دوست من چرا در قسمت خرید ترافیک بعضی بسته های ترافیک فشفشه غیر فعالن؟ مثل 3 گیگ 5 روز
    همون اصل کاریا رو غیر فعال کردین؟

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در رابطه با سوال اول : خیر از IP داینامیک استفاده کردم.
    و در رابطه با سوال دوم : همان طوری که در توضیحات عرض کردم خارج از شبکه داخلی به مودم متصل شدم و اگه براتون مهم هست از ایرانسل برای اتصال استفاده کردم. به عبارتی مودم و روتر به شبکه DSL های وب و همچنین گوشی و لب تاپ که به share port , cloud و winbox وصل شدن از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن.
    بازم سوالی بود در خدمتم .
    واقعا ممنونم ، برای این که ببینیم ping را هم بستند یا نه (برای شما)
    لطفا از صفحه تنظیمات مودمتون ، قسمت Access control امکان ICMP را برای WAN فعال کنید
    سپس بایستی بتونید IP مودمتون را ping کنید
    برای راحتی می تونید از سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    استفاده کنید و ای پی مودمتون را بدید تا پینگ کنه

در ضمن من فکر می کنم که غیر فعال بودن پورت ها برای من اشکال فنی شرکت های وب هست و اگه بدونند ، ممکنه برطرف کنند و برای همین نمی خوام به جای دیگه شکایت کنم
    شما آمل هستید؟ ، من در تبریز adsl استفاده می کنم

به نظرتون می تونم بهشون از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاع بدم ؟

چون تلفنی که می گند تنها راهش خرید ای پی استاتیک هست و زیر بار نمی رند

با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آقا اگه قبل از ساعت رایگان مثلا 5 دقیقه جلو تر کانکت کنیم . و دیگه قطع نکنیم در ساعت رایگان بازم از حجم کم میشه ؟ میشه برای سرویس 512 توضیح بدین چجوری از شبانه اش استفاده کنم ؟ شبا سرعتش خیلی کمه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شهر خرم آباد. مرکز امام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست من چرا در قسمت خرید ترافیک بعضی بسته های ترافیک فشفشه غیر فعالن؟ مثل 3 گیگ 5 روز
    همون اصل کاریا رو غیر فعال کردین؟
    غیر فعال نیست احتمالا کمتر از 5 روز از زمان سرویس شما باقی مانده در نتیجه غیر فعال هست توجه کنید برای فعال کردن هر فشفشه ای سرویس شما باید زمان داشته باشه عزیز

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

من دیروز ثبت نام کردم قبض خونه به اسم صاحب ملک ما است
    من یه کارت دانشجویی بهمراه کارت ملی خودم ارسال کردم ( چون قبض از خانه نداشتیم هیچگونه قبض تلفن نفرستادم ولی اخرین قبض از طریق 1818 پرداخت کردم )
    ارمروز زنگ زدم شرکت گفتن مدارک کامل است
    ولی هنوزم شک دارم کامل باشن چون قبض ندادم بنظر شما چیکار کنم بازم زنگ بزنم امار بگیرم یا نیازی نیست ؟
    نمیخوام مدارک و درخواست منو ارشیو کنن میخوام سری در دستور کارشون قرار بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •