تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 4105 اولاول ... 4648649149549609619629639649659669679689741014106414641964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیسانسم. غیبت ندارم. اول برج 7 فارق التحصیل میشم. میشه کاری کنم 8 اعزام شم؟
    شما برج 12 هم که اعزام بخورید میتونید درخواست تعجیل بدید.شما دفترچه را بفرست 4 روز بعد برو دفتر پلیس +10 تاریخ اعزامت مشخص میشه اگه دیرتر از 1/8 بود همونجا یک برگه درخواست تعجیل پر کن برات میفرسته تا 3 روز بعدش جوابش میاد که موافقت شده یا نه که الان ب دلیل کمبود سرباز 100٪ موافقت میشه/من خودم 1/8 بودم 3 روز پیش درخواست تعجیل دادم امروزم موافقت شد یعنی حتی تا 10 روز قبل از اعزام هم میشه درخواست تعجیل داد ولی شما زودتر این کارو بکن چون هرچی دیرتر بدی جای بدتری میفتی مثلا من چون دیگه دقیقه نود فرستادم الان افتادم محمد رسول الله بیرجند که مال مرزبانی هست و خدا میدونه بعد آموزشی کجا بیوفتم .در ضمن اینم بدون که اگه درخواست تعجیل دادی و یه جایی افتادی دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد باید بری چون هر سرباز فقط یک بار میتونه از درخواست تعجیل یا (دقت کن یا) تعویق استفاده کنه.

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تک پسر هستی؟
    برادر بزرگتر یا کوچیک تر از خودت داری؟
    پدرت چه بیماری داره؟
    سلام
    اره
    نه
    جراحی ستون فقرات یا جراحی دیسک کمر

توی این عکس دکتر ارتش واسه بابام نوشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معافی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من تک پسرم و محل تولدم تهرانه و فقط 2 سال اونجا زندگی کردم بعدش اومدم انزلی
    شنیدم تک پسر بودن تو نیرو انتظامی (که من افتادم و یکم میرم دستغیبِ جهرم) تاثیر داره اما نه خیلی ، اما با این وجود اگرم تاثیر بذاره به استان محل تولد می فرستن، درسته ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من تک پسرم و محل تولدم تهرانه و فقط 2 سال اونجا زندگی کردم بعدش اومدم انزلی
    شنیدم تک پسر بودن تو نیرو انتظامی (که من افتادم و یکم میرم دستغیبِ جهرم) تاثیر داره اما نه خیلی ، اما با این وجود اگرم تاثیر بذاره به استان محل تولد می فرستن، درسته ؟
    برادر محل سكومت مهمه نه تولد
    تك.پسر بودن هم مهمه اما تا حدى که بندازن استان خودت نه شهر
    ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من الان 6 ماه خدمتم و افتادم بتاجا(بنیاد تعاون ارتش) من این طور فهمیدم،بعد از آموزشی اگه دوره کد بهت بخوره ممکنه 2 ماه هر جای کشور بفرستنت اما بعد از اون به شهر ی که ازش اعزام شدی می فرستنت. قاعده اینه که دولت می خواد هزینه هاشو کم کنه (صبحانه ناهار شام و ...)تا اونجایی که می شه (تو شهرتون سرباز بخوان)می فرستنت شهر خودت تا لااقل صبحانه شما رو بپیچونند.چون یک صبحونه لااقل 1000 تومان براشون آب می خوره.این همه سرباز هست ببین چه مبلغ قابل توجهی می شه.

خلاصه بگم از هر شهری اعزام بشی ،به احتمال قوی همون جا می افتی.
    از من به تو نصیحت،حرف گوش کن باش،مودب باش ولی وقتی بهشون حال بده که برات مرخصی تشویقی بدند.تا می تونی مسئولیت قبول نکن مگه اینکه قبول کردنش برات امتیاز داشته باشه.صبر داشته باش. خیلی حرفیدم شرمنده.

7. این کاربر از ghasem rasouli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.من الان 6 ماه خدمتم و افتادم بتاجا(بنیاد تعاون ارتش) من این طور فهمیدم،بعد از آموزشی اگه دوره کد بهت بخوره ممکنه 2 ماه هر جای کشور بفرستنت اما بعد از اون به شهر ی که ازش اعزام شدی می فرستنت. قاعده اینه که دولت می خواد هزینه هاشو کم کنه (صبحانه ناهار شام و ...)تا اونجایی که می شه (تو شهرتون سرباز بخوان)می فرستنت شهر خودت تا لااقل صبحانه شما رو بپیچونند.چون یک صبحونه لااقل 1000 تومان براشون آب می خوره.این همه سرباز هست ببین چه مبلغ قابل توجهی می شه.

.
    برادر جان ارتش باناجا هزار درجه تفاوت داره ارتش قانون داره
    من خودم ناجا بودم مىدونم تا ىکسال پىش تو استان ما اصلا طبق قانون خدمت سرباز در شهر خودش تحت هىچ شراىطى امکان نداشت حتى با پارتى سردار حالا خودت حساب کن

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

9. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه غلطی کردم رفتم درخواست تعجیل دادم ها الان هرچی میگذره بیشتر خودمو به لب مرز نزدیک میبینم.تازه با این چیزایی که شما میگید از ناجا ،دارم از پارتی هم نا امید میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام و آرزوی موفقیت و سلامتی واسه همه دوستان عزیز.
    دوستان من رشتم مهندسی مواد هستش و معدلم شده 17 و میخواستم واسه امریه شرکت نفت ثبت نام کنم دوستان کسی اینجا هست که امریه شرکت نفت باشه؟ و توضیح بده در این خصوص مرسی.
    2-میخواستم ببینم اگه بخوام مثلاً 1 اسفند تاریخ اعزامم بخوره کی باید دفترچه رو بفرستم؟ با تشکر
    دوستان کسی اینجا امریه نگرفته من رو راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه iw8u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    توي هارد کامپیوتر،نزني فرمت كني

پيش فرض

با سلام
    دوستان ميشه واسه به عقب انداختن سربازي يه واحد از پيش دانشگاهي رو پاس نكرد،مثلا واسه نوزده سالگي پاسش كرد و سال بعدش(20 سالگي) توي آزمون ورودي دانشگاه شركت كرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •