سلام دوستان عزیزم حالتون چطوره ؟ خواستم بدونم دوستان مخابراتی کسی سرویس 1024 یا 2048 رو داره که به ما بگه ماکزیموم سرعت چنده ؟ من خودم الان 256 دارم حدود 35 ــه سرعت.
سلام دوستان عزیزم حالتون چطوره ؟ خواستم بدونم دوستان مخابراتی کسی سرویس 1024 یا 2048 رو داره که به ما بگه ماکزیموم سرعت چنده ؟ من خودم الان 256 دارم حدود 35 ــه سرعت.
محدود یا نامحدود؟
اگه نامحدوده، ثابته؟
نامحدود، اکثر اوقات آره اما بعضی وقتا هم کمتر میشه. البته بسته به لینکش هم هست.
اگه اینطوریه که خوبه! گفتن ک سیاست مصرف منصفانه گذاشتن... باید مودم خاموش روشن کنی و از این حرفا! درسته؟
اگه اینطوریه که خوبه! گفتن ک سیاست مصرف منصفانه گذاشتن... باید مودم خاموش روشن کنی و از این حرفا! درسته؟
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟ کسی هست ک از مرکز ولیعصر پارس داشته باشه؟ پینگ و دانلود شبانه چطوریاس؟ میخوام 256 یا 512 بگیرم! یکساله، 20% تخفیف و 4 ماه همون سرویس، به نظر جالبه
من 256 داشتم سر صبح 8-10 عالی بود 900 تا دانلود می داد ولی بقیه روز به خصوص شبانه افتضاح بود حتی سرعت اسمی رو هم نمی داد ولی خدایی همیشه پینگش ثابت و خوب بود
تو مرکز ولیعصر که ما هستیم مشکل پهنای باند دارن ولی قراره تابستان اضافه کنن
پینگش همیشه خوب باشه حله! یعنی تایم اوت نداشت؟ شما جمع آوری کردی؟ دلیل خاصی داشت؟
به غیر از مخابرات و پارس و شاتل انخاب دیگه ایی دارم؟
انصافا من توی اون 10 روزی که داشتم اصلا توی 8.8.8.8 تیم اوت ندیدم واز 4.2.2.4 هم خیلی کم تایم اوت داشت پینگش از اروپا هم تقریبا 200 و با ثبات بود ولی برای دانلود افتضاحه
![]()
Last edited by keyhan123; 20-05-2014 at 00:00.
شبانه چند بود؟ الان کجا سرویس دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)